X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    witam was dziewczynki :)

u mnie @ rozkręcił sie na całego @ no ale trudno może ten cykl bedzie szczęśliwy

kiedys każda z nas w tym pociągu zobaczy uparagnione II kreseczki :)
    Czesc slonko. Ja odstawilam wczoraj leki to zaraz cie dogonie bo tez czekam na @ buziaki

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze nie dostałam , robiłam test i w pierwszej chwili ledwo co była druga krecha widoczna no ale test chyba negatywny bo tak to by była caly czas widoczna , może test jakiś do dupy bo to angielski a opinie jak szukałam to wszystko po angielsku

Dukan23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Wczoraj milczałam,bo znowu migrena mnie dopadła :(
    Wróciłam z paznokietków i zaczęło się.Nie mogłam nawet siedzieć,bo robiło się niedobrze i ból się nasilał.
    Ale dzisiaj wróciłam do świata żywych i w końcu cieszę się ciążą - bo te dwa ostatnie dni wyłączyły mnie z życia.

A tutaj moje paznokietki :
    http://zapodaj.net/408986b61136d.jpg.html
    http://zapodaj.net/4f8e2e570ed5c.jpg.html

A tutaj zobaczcie sobie nasz prezent dla dzieci,które już wiedzą że mamusia ma dzidzię ;)
    http://zapodaj.net/777452a6c55bf.jpg.html

Widzę,że Was też wczoraj głowy napierdzielały. Ja dzisiaj mam już spokój - oby na długo ;)

Pozdrawiam Was gorąco i ściskam mooooooooooocno i dzięki za wczorajsze zainteresowanie.Chciałam do Was napisać,ale niestety ból wygrał ze mną.

Pozdrawiam laseczki !!!!!!!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 12:14

malinka19, iza30, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Cześć Dziewczyny :)
    Wczoraj milczałam,bo znowu migrena mnie dopadła :(
    Wróciłam z paznokietków i zaczęło się.Nie mogłam nawet siedzieć,bo robiło się niedobrze i ból się nasilał.
    Ale dzisiaj wróciłam do świata żywych i w końcu cieszę się ciążą - bo te dwa ostatnie dni wyłączyły mnie z życia.

A tutaj moje paznokietki :
    http://zapodaj.net/408986b61136d.jpg.html
    http://zapodaj.net/4f8e2e570ed5c.jpg.html

A tutaj zobaczcie sobie nasz prezent dla dzieci,które już wiedzą że mamusia ma dzidzię ;)
    http://zapodaj.net/777452a6c55bf.jpg.html

Widzę,że Was też wczoraj głowy napierdzielały. Ja dzisiaj mam już spokój - oby na długo ;)

Pozdrawiam Was gorąco i ściskam mooooooooooocno i dzięki za wczorajsze zainteresowanie.Chciałam do Was napisać,ale niestety ból wygrał ze mną.

Pozdrawiam laseczki !!!!!!!!!!!!!!!
    ale fajne misiaczki hehe kurcze mam nadzieje ze do mnie nie przyjdzie jutro @

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jak tu pusto...Mi smutno bo kolezanka jest w 4 miesiacu ciazy i plami a lekarz jej pow ze to może byc chora ciąza i idzie jutro na badanie prenetalne podejrzewaja wodogłowie downa...pow ze jak sie ti jutr spr to dadza jej jakies leki na wydalenie płodu no masakra badz aborcje...chodze z ta kolezanka do szkoły i normalnie mam łzy w oczach:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka tu cisza ;) jak nigdy

• kada24 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem ciocia od 14:19 i 14:20 zdrowe blizniaki Kubuś i Kacper :)

karmelek, Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    gratuluje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 15:25

kada24 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:

super ;) moja siora tez ma bliźniaki ale na szczescie juz maja 7 lat:)

kada24 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny :)

Wkońcu mogę tu zajrzeć. Jestem pod wrażeniem tego co się tu dzieje :/ Takie piękne wykresy i żadna jeszcze nie zakończyła zieloną kropką ? To skandal !!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Hejka dziewczyny :)

Wkońcu mogę tu zajrzeć. Jestem pod wrażeniem tego co się tu dzieje :/ Takie piękne wykresy i żadna jeszcze nie zakończyła zieloną kropką ? To skandal !!!!!
    kochana a przedchwila byl komentarz na temat hotelu gdzie on jest usunelas

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a ja jeszcze nie dostałam , robiłam test i w pierwszej chwili ledwo co była druga krecha widoczna no ale test chyba negatywny bo tak to by była caly czas widoczna , może test jakiś do dupy bo to angielski a opinie jak szukałam to wszystko po angielsku

Czy ja dobrze przeczytałam że na twoim teście pojawiła się lekko widoczna kreska ? Przecież to jakiś znak... Może powtórz testa za kilka dni ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    kochana a przedchwila byl komentarz na temat hotelu gdzie on jest usunelas

Tak, był. Ale stwierdziłam że jakoś nie potrzebnie go napisałam bo po co się bede chwalić, jeszcze któraś mnie opieprzy i co wtedy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Tak, był. Ale stwierdziłam że jakoś nie potrzebnie go napisałam bo po co się bede chwalić, jeszcze któraś mnie opieprzy i co wtedy :)
    to jest swieny pomysl :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    to jest swieny pomysl :P

Stwierdziłam że po tych wszystkich niepowodzeniach należy nam się chwila relaksu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Stwierdziłam że po tych wszystkich niepowodzeniach należy nam się chwila relaksu :)
    a najlepiej gdzies dalej trzeba bylo zamowic miejsce :) swietny pomysl

• karmelek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    co planujecie? ja tez chce wiedziec:-)

malinka test prawie zawsze jak nasiaka to dwie kreski widac, ale po chwili kreska oznaczajaca ciaze znika i zostaje tylko testowa... ale oczywisce trzymam kciuki zeby Twoj oznaczal dzidziusia! :* poki nie ma @ trzeba wierzyc:-)

plumb ciesze sie ze dzis juz lepiej z bolem glowy :-)

ja natomist dzis czuje sie fatalnie:/ jestem po nocce niby spalam troche, potem w domu tez przysnelam , ale mimo to glowa mnie boli i taka slaba jestem:/
    teraz w sobote znow ide i na miesiac spokoj!
    obiecalam synkowi ze go znow zabiore:-) cieszy sie bardzo, a mnie martwi fakt ze znow oka nie zmrozę bo mam tam tylko male lozko jednoosobowe... ale cegoz sie nie robi:-)

ewelina jutro badanie, a wyniki w poniedzialek?

Dukan23, Plumb80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

malinka test prawie zawsze jak nasiaka to dwie kreski widac, ale po chwili kreska oznaczajaca ciaze znika i zostaje tylko testowa... ale oczywisce trzymam kciuki zeby Twoj oznaczal dzidziusia! :* poki nie ma @ trzeba wierzyc:-)

ja natomist dzis czuje sie fatalnie:/ jestem po nocce niby spalam troche, potem w domu tez przysnelam , ale mimo to glowa mnie boli i taka slaba jestem:/
    obiecalam synkowi ze go znow zabiore:-) cieszy sie bardzo, a mnie martwi fakt ze znow oka nie zmrozę bo mam tam tylko male lozko jednoosobowe... ale cegoz sie nie robi:-)

ewelina jutro badanie, a wyniki w poniedzialek?[/QUOTE

Kochana zaplanowałam moją owulkę no a że z charakteru jestem zwariowana, to zarezerwowałam pokój w hotelu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

ewelina jutro badanie, a wyniki w poniedzialek?
    tak kochana ale robie badanie crp tylko bez bety zrobilam dzis test i negatywny wiec nie ma czego sie doszukiwac w nastempnym cyklu nie robie żadnych testow bede cierpliwie czekac na brak @ a jak nie bedzie @ zrobie bete bedzie pewnie

‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ