X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    witam was dziewczynki :)

u mnie @ rozkręcił sie na całego @ no ale trudno może ten cykl bedzie szczęśliwy

kiedys każda z nas w tym pociągu zobaczy uparagnione II kreseczki :)
    Czesc slonko. Ja odstawilam wczoraj leki to zaraz cie dogonie bo tez czekam na @ buziaki

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze nie dostałam , robiłam test i w pierwszej chwili ledwo co była druga krecha widoczna no ale test chyba negatywny bo tak to by była caly czas widoczna , może test jakiś do dupy bo to angielski a opinie jak szukałam to wszystko po angielsku

Dukan23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Wczoraj milczałam,bo znowu migrena mnie dopadła :(
    Wróciłam z paznokietków i zaczęło się.Nie mogłam nawet siedzieć,bo robiło się niedobrze i ból się nasilał.
    Ale dzisiaj wróciłam do świata żywych i w końcu cieszę się ciążą - bo te dwa ostatnie dni wyłączyły mnie z życia.

A tutaj moje paznokietki :
    http://zapodaj.net/408986b61136d.jpg.html
    http://zapodaj.net/4f8e2e570ed5c.jpg.html

A tutaj zobaczcie sobie nasz prezent dla dzieci,które już wiedzą że mamusia ma dzidzię ;)
    http://zapodaj.net/777452a6c55bf.jpg.html

Widzę,że Was też wczoraj głowy napierdzielały. Ja dzisiaj mam już spokój - oby na długo ;)

Pozdrawiam Was gorąco i ściskam mooooooooooocno i dzięki za wczorajsze zainteresowanie.Chciałam do Was napisać,ale niestety ból wygrał ze mną.

Pozdrawiam laseczki !!!!!!!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 12:14

malinka19, iza30, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Cześć Dziewczyny :)
    Wczoraj milczałam,bo znowu migrena mnie dopadła :(
    Wróciłam z paznokietków i zaczęło się.Nie mogłam nawet siedzieć,bo robiło się niedobrze i ból się nasilał.
    Ale dzisiaj wróciłam do świata żywych i w końcu cieszę się ciążą - bo te dwa ostatnie dni wyłączyły mnie z życia.

A tutaj moje paznokietki :
    http://zapodaj.net/408986b61136d.jpg.html
    http://zapodaj.net/4f8e2e570ed5c.jpg.html

A tutaj zobaczcie sobie nasz prezent dla dzieci,które już wiedzą że mamusia ma dzidzię ;)
    http://zapodaj.net/777452a6c55bf.jpg.html

Widzę,że Was też wczoraj głowy napierdzielały. Ja dzisiaj mam już spokój - oby na długo ;)

Pozdrawiam Was gorąco i ściskam mooooooooooocno i dzięki za wczorajsze zainteresowanie.Chciałam do Was napisać,ale niestety ból wygrał ze mną.

Pozdrawiam laseczki !!!!!!!!!!!!!!!
    ale fajne misiaczki hehe kurcze mam nadzieje ze do mnie nie przyjdzie jutro @

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jak tu pusto...Mi smutno bo kolezanka jest w 4 miesiacu ciazy i plami a lekarz jej pow ze to może byc chora ciąza i idzie jutro na badanie prenetalne podejrzewaja wodogłowie downa...pow ze jak sie ti jutr spr to dadza jej jakies leki na wydalenie płodu no masakra badz aborcje...chodze z ta kolezanka do szkoły i normalnie mam łzy w oczach:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka tu cisza ;) jak nigdy

• kada24 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem ciocia od 14:19 i 14:20 zdrowe blizniaki Kubuś i Kacper :)

karmelek, Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    gratuluje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 15:25

kada24 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:

super ;) moja siora tez ma bliźniaki ale na szczescie juz maja 7 lat:)

kada24 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny :)

Wkońcu mogę tu zajrzeć. Jestem pod wrażeniem tego co się tu dzieje :/ Takie piękne wykresy i żadna jeszcze nie zakończyła zieloną kropką ? To skandal !!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Hejka dziewczyny :)

Wkońcu mogę tu zajrzeć. Jestem pod wrażeniem tego co się tu dzieje :/ Takie piękne wykresy i żadna jeszcze nie zakończyła zieloną kropką ? To skandal !!!!!
    kochana a przedchwila byl komentarz na temat hotelu gdzie on jest usunelas

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a ja jeszcze nie dostałam , robiłam test i w pierwszej chwili ledwo co była druga krecha widoczna no ale test chyba negatywny bo tak to by była caly czas widoczna , może test jakiś do dupy bo to angielski a opinie jak szukałam to wszystko po angielsku

Czy ja dobrze przeczytałam że na twoim teście pojawiła się lekko widoczna kreska ? Przecież to jakiś znak... Może powtórz testa za kilka dni ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    kochana a przedchwila byl komentarz na temat hotelu gdzie on jest usunelas

Tak, był. Ale stwierdziłam że jakoś nie potrzebnie go napisałam bo po co się bede chwalić, jeszcze któraś mnie opieprzy i co wtedy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Tak, był. Ale stwierdziłam że jakoś nie potrzebnie go napisałam bo po co się bede chwalić, jeszcze któraś mnie opieprzy i co wtedy :)
    to jest swieny pomysl :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    to jest swieny pomysl :P

Stwierdziłam że po tych wszystkich niepowodzeniach należy nam się chwila relaksu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Stwierdziłam że po tych wszystkich niepowodzeniach należy nam się chwila relaksu :)
    a najlepiej gdzies dalej trzeba bylo zamowic miejsce :) swietny pomysl

• karmelek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    co planujecie? ja tez chce wiedziec:-)

malinka test prawie zawsze jak nasiaka to dwie kreski widac, ale po chwili kreska oznaczajaca ciaze znika i zostaje tylko testowa... ale oczywisce trzymam kciuki zeby Twoj oznaczal dzidziusia! :* poki nie ma @ trzeba wierzyc:-)

plumb ciesze sie ze dzis juz lepiej z bolem glowy :-)

ja natomist dzis czuje sie fatalnie:/ jestem po nocce niby spalam troche, potem w domu tez przysnelam , ale mimo to glowa mnie boli i taka slaba jestem:/
    teraz w sobote znow ide i na miesiac spokoj!
    obiecalam synkowi ze go znow zabiore:-) cieszy sie bardzo, a mnie martwi fakt ze znow oka nie zmrozę bo mam tam tylko male lozko jednoosobowe... ale cegoz sie nie robi:-)

ewelina jutro badanie, a wyniki w poniedzialek?

Dukan23, Plumb80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

malinka test prawie zawsze jak nasiaka to dwie kreski widac, ale po chwili kreska oznaczajaca ciaze znika i zostaje tylko testowa... ale oczywisce trzymam kciuki zeby Twoj oznaczal dzidziusia! :* poki nie ma @ trzeba wierzyc:-)

ja natomist dzis czuje sie fatalnie:/ jestem po nocce niby spalam troche, potem w domu tez przysnelam , ale mimo to glowa mnie boli i taka slaba jestem:/
    obiecalam synkowi ze go znow zabiore:-) cieszy sie bardzo, a mnie martwi fakt ze znow oka nie zmrozę bo mam tam tylko male lozko jednoosobowe... ale cegoz sie nie robi:-)

ewelina jutro badanie, a wyniki w poniedzialek?[/QUOTE

Kochana zaplanowałam moją owulkę no a że z charakteru jestem zwariowana, to zarezerwowałam pokój w hotelu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

ewelina jutro badanie, a wyniki w poniedzialek?
    tak kochana ale robie badanie crp tylko bez bety zrobilam dzis test i negatywny wiec nie ma czego sie doszukiwac w nastempnym cyklu nie robie żadnych testow bede cierpliwie czekac na brak @ a jak nie bedzie @ zrobie bete bedzie pewnie

‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ