start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:MALINKA BABO JEDNA PRZECIEZ CI JUZ KOBITA ODPISAŁA TU JASNO I RZECZOWO I ROWNIEZ TO CO NAPISAŁA POPIERAM , SAMA TESTOW UŻYWAM:)
-
Ewelina23 wrote:Lece kochane sie pluskac musze jeszcze wlosy ogarnac suszenie , prostowanie i takie tak troche zejdzie a tu prawie 22 a rano trzeba wstac wielki dzien mam nadzieje ze z dobre wiesci przyniesie Dobranoc :* do juterka
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Lece kochane sie pluskac musze jeszcze wlosy ogarnac suszenie , prostowanie i takie tak troche zejdzie a tu prawie 22 a rano trzeba wstac wielki dzien mam nadzieje ze z dobre wiesci przyniesie Dobranoc :* do juterka
-
malinka19 wrote:wiem przecież mungo mi to wyraźnie napisala i o to mi chodzilo hehe wiec nie wiem dlaczego tak się spinasz nie jestem żadna panikara tylko zapytałam się to co chciałam wiedzieć a ze uzyskałam dwie odpowiedzi to wszystko okej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania ale iwdze u cb testy się sprawdzily a masz wodnisy sluz .. u mnie za wcześnie jest żeby co kolwiek pokazaly ale tez wkurza mnie to ze nie mam regularnych cykli wiec nie mam pojęcia którego mnie nawiedzi w grudniu.. można jakos wyregulować cykl? tabletkami czy cos?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:mój błąd ale bedę dalej mierzyć
Karmelek,ja nie wiem nic o tych lekach bo nigdy nie brałam
Dziewczyny,fajnie,że ruszyłyście z pisaniem.W końcu pociąg ruszył dalej i niech para bucha !!!iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywesoła twórczość szurniętej kobietki: idzie @, idzie. ogon jej się kręci, jak zaraz nie pójdzie to dostanie z pięści <łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana łoj dana>
idzie @, idzie i wesoło śpiewa, jak ją coś napadnie to krwią się zalewa <łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana łoj dana>
idzie @, idzie, cichutko się skrada, jak za skórę wlezie, niech ją kurka blada <łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana łoj dana>
idzie @, idzie, niech szybko przychodzi i przez 9 miechów do mnie nie zachodzi <łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana łoj dana>
cos na koniecewcia2337196, Plumb80, mungo, Ruda27, iza30 lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Nie wiedziałaś,teraz już wiesz jak mierzyć,bo wtedy wykres jest bardziej dokładny A wracając do Twojego pytania (gadałam z moją siostrą kochaną 50 minut przez tel.)-mam lekkie mdłości ale tylko sporadycznie,ale takie delikatne bez gonitwy do toalety.Wszystko na razie na spokojnie przechodzę
Karmelek,ja nie wiem nic o tych lekach bo nigdy nie brałam
Dziewczyny,fajnie,że ruszyłyście z pisaniem.W końcu pociąg ruszył dalej i niech para bucha !!!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:wesoła twórczość szurniętej kobietki: idzie @, idzie. ogon jej się kręci, jak zaraz nie pójdzie to dostanie z pięści <łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana łoj dana>
idzie @, idzie i wesoło śpiewa, jak ją coś napadnie to krwią się zalewa <łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana łoj dana>
idzie @, idzie, cichutko się skrada, jak za skórę wlezie, niech ją kurka blada <łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana łoj dana>
idzie @, idzie, niech szybko przychodzi i przez 9 miechów do mnie nie zachodzi <łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana łoj dana>
cos na koniec -
Ewelina23 wrote:wesoła twórczość szurniętej kobietki: idzie @, idzie. ogon jej się kręci, jak zaraz nie pójdzie to dostanie z pięści <łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana, łoj dana łoj dana>
cos na koniec
oo kurde zarypiste )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny