start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi lekarz powiedział ostatnio że mam za dużo pęcherzyków, nic więcej nie dodał. PO badaniu przepisał mi duphaston i kazał brać przez 10 dni po 2tabletki. Czy to pomoże na te pęcherzyki czy to nie ma z tym zwiazku?Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
nick nieaktualnyMajka86 wrote:Mi lekarz powiedział ostatnio że mam za dużo pęcherzyków, nic więcej nie dodał. PO badaniu przepisał mi duphaston i kazał brać przez 10 dni po 2tabletki. Czy to pomoże na te pęcherzyki czy to nie ma z tym zwiazku?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyza oknem deszczowo, pochmurnie... w dodatku wieje chłodny wiatr?
brrr.
mam ochotę na posiedzenie w kuchni.
Może polecicie jakiś fajny przepis na smaczne ciasto/ciasteczka?
Chętnie przyjmę każdą propozycjęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 16:53
-
Nusia1989 wrote:za oknem deszczowo, pochmurnie... w dodatku wieje chłodny wiatr?
brrr.
mam ochotę na posiedzenie w kuchni.
Może polecicie jakiś fajny przepis na smaczne ciasto/ciasteczka?
Chętnie przyjmę każdą propozycję... bo aż mnie nosi
wysłałam Ci przepis na priva -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny36 dniowe ostatnio trwal 46 bo bralam te leki . nic nie moge znalesc o duzej ilosci znalazlam tylko to
1. gdy pęcherzyk urośnie, ale nie pęknie, to tworzy się z niego torbiel... czasem taka torbiel się wchłonie w następnym cyklu
2. gdy jajnik produkuje bardzo dużo pęcherzyków i żaden z nich nie rośnie (brak pęcherzyka dominującego), to odkładają się one jako drobne cysty/pęcherzyki w jajniku i z czasem cały jajnik może być powiększony przez te cysty ułożone na jego obwodzie, w warstwie korowej