X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane byłam dzisiaj na policji :) w trafiłam na miłą policjantkę z wydziału kryminalnego :) podałam jej nr i ona miała z nią pogadać i ją nastraszyć. Jeżeli nie przestanie pisać do nas przez ok 2 tyg sprawa w trafi do prokuratury.

mungo, Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • mungo Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Cześć dziewczyny,co u Was? Jak zdrówko? U Was też tak zimno?U mnie w nocy było -8 stopni,teraz jest już -6 stopni brrrrr.... Zima idzie :/ Trzeba przyodziać zimowe ciuchy :/
    Pozdrawiam <3
    ja to nawet nie wiem jak u mnie teraz, ale rano były +3 stopnie. Jak ja się cieszę, że jest póki co bezśnieżna pogoda i na plusie :) lubię zimę, ale tylko jak mam wolne :D

Plumb80 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    wiesz co ja kupiłam takie małe snicersy one doprawda kosztowały 1.80zł za 100g :D
    nieciekawa cena, no ale miałam mało czasu i brałam to co mi wpadło w rękę :D
    ja mam lidla pod nosem, więc często isę tam zaopatruję :) w ogóle lubię ten sklep jakoś wyjątkowo :D

1usadf9hyf2qs1an.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja sie juz poddaje jak od nowego roku zaczne z badaniami . Juz mam dosc. Za duzo mam pecherzykow w jajniku one utrudniaja zajscie bo powinno byc do 6 jeden albo dwa dominujace. A u mnie jest 7mm za maly jak na 12dc. A zastrzyk nie moze zrobic bo jest za maly . Jak by byl wiekszy to zrobil by mi zastrzyk i w ciagu 24 gody pow dojsc do owulki
    kochana będzie dobrze. głowa do góry :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • mungo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    hej kochane byłam dzisiaj na policji :) w trafiłam na miłą policjantkę z wydziału kryminalnego :) podałam jej nr i ona miała z nią pogadać i ją nastraszyć. Jeżeli nie przestanie pisać do nas przez ok 2 tyg sprawa w trafi do prokuratury.
    bardzo dobrze zrobiłaś, że to zgłosiłaś- niech pizda się opamięta, ale znając życie (chociaż Ci tego nie życzę) pewnie bez prokuratury się nie obejdzie :)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • ilonek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    na fb napisze

Ewelinka badz dobrej mysli.....!!To podstawa za mna tez wiele.miesiecy sfaran musze isc do mojwgo ginekologa i pogadac co robimy dalej...tez mam duzo pecherzykow :-(.....Aj wszystko pokrecone

Ewelina23 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    ja to nawet nie wiem jak u mnie teraz, ale rano były +3 stopnie. Jak ja się cieszę, że jest póki co bezśnieżna pogoda i na plusie :) lubię zimę, ale tylko jak mam wolne :D
    W Anglii już pada śnieg,koło Londynu.U mnie jeszcze póki co nie.

• mungo Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie na piwo wzięło :) już drugie piję :) :) :)

aaaaaaaaaaaaaaa już wiem dlaczego :D bo się śledzia najadłam jak z pracy wróciłam :D
    no i wszystko jasne :P

Martuśka, Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    wiesz co ja kupiłam takie małe snicersy one doprawda kosztowały 1.80zł za 100g :D
    nieciekawa cena, no ale miałam mało czasu i brałam to co mi wpadło w rękę :D
    Ja takie mini skicersy kupiłam w biedrnoce, bo w lidlu nie było :(

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:

No i bardzo dobrze !!! Może to pomoże,jak policjantka z nią pogada.A jak dalej coś napisze (zapisuj smsy) to sprawa w prokuraturze.Wtedy sądownie dostanie zakaz kontaktu.A jak choć raz złamie zakaz,kara.Brawo !

mungo, ewcia2337196 lubią tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    W Anglii już pada śnieg,koło Londynu.U mnie jeszcze póki co nie.
    ja bardzo dużo jeżdżę samochodem więc dla mnie mróz i śnieg- zwłaszcza w dużych ilościach, to automatycznie więcej godzin poza domem :/
    ale jak sprawdzałam długoterminową pogodę, to przez najbliższe dwa tygodnie śniegu ma nie być :D, co najwyżej nocne przymrozki :D

Plumb80 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    bardzo dobrze zrobiłaś, że to zgłosiłaś- niech pizda się opamięta, ale znając życie (chociaż Ci tego nie życzę) pewnie bez prokuratury się nie obejdzie :)
    jak na razie jest cisza. Ale idiotka pisała już do mnie po 6 rano i dzwoniła po 7 :/ rypnięta. napisała do mnie po 19 abym zadzwoniła ale nie odbiera.. Coś mi się wydaje, że ta policjantka musiała z nią rozmawiać :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobiety! Mało mam ostatnio czasu, bo albo pracuję, albo uprawiam sport, albo gotuję, albo <3 :D Wpadam teraz do Was tylko na chwilkę, bo muszę jeszcze się wykąpać, umyć głowę, spakować do pracy i trochę ogarnąć. Jutro ciężki dzień, bardzo długo w pracy będę :| ale po powrocie już weeeekend! :) Dzisiaj ugotowałam tyle obiadu, że dla nas wystarczy pewnie na 3 dni, bo jutro po pracy to nic mi się nie będzie chciało.
    Ewelina nie martw się, te pęcherzyki może jeszcze urosną, a jeśli nie to podobnie jak Ania pomyślałam, o PCOS...:/

mungo, Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Ewelinka badz dobrej mysli.....!!To podstawa za mna tez wiele.miesiecy sfaran musze isc do mojwgo ginekologa i pogadac co robimy dalej...tez mam duzo pecherzykow :-(.....Aj wszystko pokrecone

Dziewczyny,najważniejsze że wiecie już w czym tkwi problem i teraz trzeba go skutecznie rozwiązać przy pomocy dobrego ginekologa i przy dużej dawce Waszego optymizmu,że będzie dobrze.Bo musi być ;)

mungo, iza30, ilonek, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• mungo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Ja takie mini skicersy kupiłam w biedrnoce, bo w lidlu nie było :(
    no, w biedronce też kiedyś kupowałam, tylko ja nigdy gotówki nie mam przy sobie, więc nie lubię Biedronki :P

1usadf9hyf2qs1an.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    No i bardzo dobrze !!! Może to pomoże,jak policjantka z nią pogada.A jak dalej coś napisze (zapisuj smsy) to sprawa w prokuraturze.Wtedy sądownie dostanie zakaz kontaktu.A jak choć raz złamie zakaz,kara.Brawo !
    hehe też jestem z siebie dumna :) mam każda wiadomość od niej :) policjantka stwierdziła jak czytała sms-y, że dziewczyna ma coś z banią :)

mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:

aaaaaaaaaaaaaaa już wiem dlaczego :D bo się śledzia najadłam jak z pracy wróciłam :D
    no i wszystko jasne :P

A śledzik lubi pływać... :O ;)

mungo lubi tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:

ja dzisiaj miałam ochotę na piwo ale nie kupiłam :/

mungo lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • mungo Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    jak na razie jest cisza. Ale idiotka pisała już do mnie po 6 rano i dzwoniła po 7 :/ rypnięta. napisała do mnie po 19 abym zadzwoniła ale nie odbiera.. Coś mi się wydaje, że ta policjantka musiała z nią rozmawiać :)
    ale Ty babo do niej nie dzwoń! ja wiem, żena pewno Cię ciekawi co ma do powiedzenia, ale ignoruj ją na maksa- to da najlepszy efekt :)

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:

Pod żadnym pozorem nie dzwoń do niej !!! Bo kazała Ci dzwonić,Ty zadzwoniłaś,a ona nie odbiera.Zatem teraz ona ma dowód na to,że to Ty do niej wydzwaniasz.Może zostawić nieodebrane połączenia od Ciebie i pokazać je na policji.Uważaj,ona manipuluje Tobą.W ogóle do niej nie piszcie i nie dzwońcie,zostawiajcie ją bez echa.

mungo, iza30 lubią tę wiadomość

‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ