start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kochane byłam dzisiaj na policji w trafiłam na miłą policjantkę z wydziału kryminalnego podałam jej nr i ona miała z nią pogadać i ją nastraszyć. Jeżeli nie przestanie pisać do nas przez ok 2 tyg sprawa w trafi do prokuratury.
mungo, Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Cześć dziewczyny,co u Was? Jak zdrówko? U Was też tak zimno?U mnie w nocy było -8 stopni,teraz jest już -6 stopni brrrrr.... Zima idzie Trzeba przyodziać zimowe ciuchy
PozdrawiamPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:wiesz co ja kupiłam takie małe snicersy one doprawda kosztowały 1.80zł za 100g
nieciekawa cena, no ale miałam mało czasu i brałam to co mi wpadło w rękę -
Ewelina23 wrote:Ja sie juz poddaje jak od nowego roku zaczne z badaniami . Juz mam dosc. Za duzo mam pecherzykow w jajniku one utrudniaja zajscie bo powinno byc do 6 jeden albo dwa dominujace. A u mnie jest 7mm za maly jak na 12dc. A zastrzyk nie moze zrobic bo jest za maly . Jak by byl wiekszy to zrobil by mi zastrzyk i w ciagu 24 gody pow dojsc do owulki
-
ewcia2337196 wrote:hej kochane byłam dzisiaj na policji w trafiłam na miłą policjantkę z wydziału kryminalnego podałam jej nr i ona miała z nią pogadać i ją nastraszyć. Jeżeli nie przestanie pisać do nas przez ok 2 tyg sprawa w trafi do prokuratury.
-
Ewelina23 wrote:na fb napisze
Ewelinka badz dobrej mysli.....!!To podstawa za mna tez wiele.miesiecy sfaran musze isc do mojwgo ginekologa i pogadac co robimy dalej...tez mam duzo pecherzykow .....Aj wszystko pokreconeEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:hej kochane byłam dzisiaj na policji w trafiłam na miłą policjantkę z wydziału kryminalnego podałam jej nr i ona miała z nią pogadać i ją nastraszyć. Jeżeli nie przestanie pisać do nas przez ok 2 tyg sprawa w trafi do prokuratury.
No i bardzo dobrze !!! Może to pomoże,jak policjantka z nią pogada.A jak dalej coś napisze (zapisuj smsy) to sprawa w prokuraturze.Wtedy sądownie dostanie zakaz kontaktu.A jak choć raz złamie zakaz,kara.Brawo !mungo, ewcia2337196 lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:W Anglii już pada śnieg,koło Londynu.U mnie jeszcze póki co nie.
ale jak sprawdzałam długoterminową pogodę, to przez najbliższe dwa tygodnie śniegu ma nie być , co najwyżej nocne przymrozkiPlumb80 lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:bardzo dobrze zrobiłaś, że to zgłosiłaś- niech pizda się opamięta, ale znając życie (chociaż Ci tego nie życzę) pewnie bez prokuratury się nie obejdzie
-
Cześć kobiety! Mało mam ostatnio czasu, bo albo pracuję, albo uprawiam sport, albo gotuję, albo Wpadam teraz do Was tylko na chwilkę, bo muszę jeszcze się wykąpać, umyć głowę, spakować do pracy i trochę ogarnąć. Jutro ciężki dzień, bardzo długo w pracy będę ale po powrocie już weeeekend! Dzisiaj ugotowałam tyle obiadu, że dla nas wystarczy pewnie na 3 dni, bo jutro po pracy to nic mi się nie będzie chciało.
Ewelina nie martw się, te pęcherzyki może jeszcze urosną, a jeśli nie to podobnie jak Ania pomyślałam, o PCOS...mungo, Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Ewelinka badz dobrej mysli.....!!To podstawa za mna tez wiele.miesiecy sfaran musze isc do mojwgo ginekologa i pogadac co robimy dalej...tez mam duzo pecherzykow .....Aj wszystko pokrecone
Dziewczyny,najważniejsze że wiecie już w czym tkwi problem i teraz trzeba go skutecznie rozwiązać przy pomocy dobrego ginekologa i przy dużej dawce Waszego optymizmu,że będzie dobrze.Bo musi byćmungo, iza30, ilonek, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:No i bardzo dobrze !!! Może to pomoże,jak policjantka z nią pogada.A jak dalej coś napisze (zapisuj smsy) to sprawa w prokuraturze.Wtedy sądownie dostanie zakaz kontaktu.A jak choć raz złamie zakaz,kara.Brawo !
mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewcia2337196 wrote:jak na razie jest cisza. Ale idiotka pisała już do mnie po 6 rano i dzwoniła po 7 rypnięta. napisała do mnie po 19 abym zadzwoniła ale nie odbiera.. Coś mi się wydaje, że ta policjantka musiała z nią rozmawiać
Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:jak na razie jest cisza. Ale idiotka pisała już do mnie po 6 rano i dzwoniła po 7 rypnięta. napisała do mnie po 19 abym zadzwoniła ale nie odbiera.. Coś mi się wydaje, że ta policjantka musiała z nią rozmawiać
Pod żadnym pozorem nie dzwoń do niej !!! Bo kazała Ci dzwonić,Ty zadzwoniłaś,a ona nie odbiera.Zatem teraz ona ma dowód na to,że to Ty do niej wydzwaniasz.Może zostawić nieodebrane połączenia od Ciebie i pokazać je na policji.Uważaj,ona manipuluje Tobą.W ogóle do niej nie piszcie i nie dzwońcie,zostawiajcie ją bez echa.mungo, iza30 lubią tę wiadomość