start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczesc laski i dobranoc wlasnie ogarnelam wszystko nie dawno dotarlam do domu od mamusi hehe jestem padnieta wiec spadam się polozyc wybaczcie ale wymeczyl mnie ten dzień a jutro na 11.00 do ginekologa miłego wieczoru ;**
Plumb80, mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
malinka19 wrote:czesc laski i dobranoc wlasnie ogarnelam wszystko nie dawno dotarlam do domu od mamusi hehe jestem padnieta wiec spadam się polozyc wybaczcie ale wymeczyl mnie ten dzień a jutro na 11.00 do ginekologa miłego wieczoru ;**
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:czesc laski i dobranoc wlasnie ogarnelam wszystko nie dawno dotarlam do domu od mamusi hehe jestem padnieta wiec spadam się polozyc wybaczcie ale wymeczyl mnie ten dzień a jutro na 11.00 do ginekologa miłego wieczoru ;**
czekamy na pozytywne wieści -
nick nieaktualnymalinka19 wrote:czesc laski i dobranoc wlasnie ogarnelam wszystko nie dawno dotarlam do domu od mamusi hehe jestem padnieta wiec spadam się polozyc wybaczcie ale wymeczyl mnie ten dzień a jutro na 11.00 do ginekologa miłego wieczoru ;**
Powodzenia jutro !!! -
Dziękuję za przepis Mungo W tym miesiącu mam wybitną wenę na gotowanie, więc z pewnością skorzystam, tylko szkoda, że w domku tesciów piekarnik nie działa Jak chcę coś upiec muszę to robić u mamy, no i z tego względu ostatnio ograniczam się do deserów galaretkowych (właśnie dzisiaj zrobiłam) i ciast, które można zrobić bez piekarnika. Wielka szkoda, bo uwielbiam piec, po prostu to ubóstwiam, no ale nie widzi mi się kupowanie kuchni, skoro jedna, teoretycznie dobra w domu jest (to stosunkowo nowa kuchenka, tylko świruje w niej piekarnik, temperatura w trakcie pieczenia zwiększa się i zmniejsza, jak jej się podoba i np. robiąc zapiekankę trzeba bardzo uważać, żeby się nic nie przypaliło, o ile z daniami mięsnymi można jakoś sobie poradzić - kręcić pokrętłem co jakiś czas , o tyle nie wyobrażam sobie pieczenia biszkopta w czymś takim). Nie chcę tam nic zmieniać, ani wstawiać swojej kuchenki, bo mamy nadzieję, że w końcu uda się mieć coś swojego
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plumb czuje się jak ostatnio zawsze przed @, czyli prawdopodobne objawy mam ale to u mnie norma po owulce więc się nie nastawiam, obiecałam sobie że testu przed terminem nie zrobie, ale chce wiedzieć przed tym lekarzem!
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Dziękuję za przepis Mungo W tym miesiącu mam wybitną wenę na gotowanie, więc z pewnością skorzystam, tylko szkoda, że w domku tesciów piekarnik nie działa Jak chcę coś upiec muszę to robić u mamy, no i z tego względu ostatnio ograniczam się do deserów galaretkowych (właśnie dzisiaj zrobiłam) i ciast, które można zrobić bez piekarnika. Wielka szkoda, bo uwielbiam piec, po prostu to ubóstwiam, no ale nie widzi mi się kupowanie kuchni, skoro jedna, teoretycznie dobra w domu jest (to stosunkowo nowa kuchenka, tylko świruje w niej piekarnik, temperatura w trakcie pieczenia zwiększa się i zmniejsza, jak jej się podoba i np. robiąc zapiekankę trzeba bardzo uważać, żeby się nic nie przypaliło, o ile z daniami mięsnymi można jakoś sobie poradzić - kręcić pokrętłem co jakiś czas , o tyle nie wyobrażam sobie pieczenia biszkopta w czymś takim). Nie chcę tam nic zmieniać, ani wstawiać swojej kuchenki, bo mamy nadzieję, że w końcu uda się mieć coś swojego
tylko juz nie dzisiaj- jak coś będziesz chciała, to pisz na privie to Ci jutro podeślę, bo teraz muszę jeszcze trochę popracowaćmyszkaazi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:plumb czuje się jak ostatnio zawsze przed @, czyli prawdopodobne objawy mam ale to u mnie norma po owulce więc się nie nastawiam, obiecałam sobie że testu przed terminem nie zrobie, ale chce wiedzieć przed tym lekarzem!
Pewnie,będziesz wiedziała na czym stoisz. Pozdrawiam
Ok dziewczyny,ja zmykam spać.Spokojnej nocy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 21:54
iza30 lubi tę wiadomość