start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:To dobre wieści Malinka Fajnie,że zrobił usg,wiesz że wszystko tam w porządku,no oprócz stanu zapalnego,ale to do podleczenia.
Wiesz co,wydaje mi się,że przy leczeniu takiego stanu zapalnego i tabl dopochwowych lepiej nie współżyć.Poza tym te tabl mogą zagęszczać śluz i będzie problemem dla plemników z przebiciem się i dotarciem do celu
Ale zobacz,co napiszą jeszcze inne dziewczyny.Może się mylę.PozdrawiamPlumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodlecz i wtedy do dzieła.
Ale wiesz że taki stan zapalny pojawia się też wskutek zbyt częstego badania szyjki?Należy badać raz dziennie,nie więcej.Bo wtedy właśnie szyjka narażona jest na infekcje.Oczywiście też i inne czynniki się na to składają.
Masz rację,podlecz wszystko a w grudniu na spokojnie zacznijcie starania.mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Podlecz i wtedy do dzieła.
Ale wiesz że taki stan zapalny pojawia się też wskutek zbyt częstego badania szyjki?Należy badać raz dziennie,nie więcej.Bo wtedy właśnie szyjka narażona jest na infekcje.Oczywiście też i inne czynniki się na to składają.
Masz rację,podlecz wszystko a w grudniu na spokojnie zacznijcie starania.Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:no wieczorkiem a potem sie okaze czy bedzie prezent na mikolaja dla corci hehe no ale to zostawiam w rekach boga juz...
Tak,trzeba działać,a potem już tylko cierpliwie czekać.Jednak taki prezent mikołajkowy to świetna sprawa nie?
Ja ogólnie trzymam za Was wszystkie dziewczyny kciuki i wierzę z całego serca,że będziecie miały piękne prezenty pod choinkę w tym rokuiza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziekuje kochana :*
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ANIU Pomarańcze i banany niech Ci tańczą dzionek cały.
Niech wesoło ćwierka ptaszek, goście niech naniosą flaszek.
Hipopotam zejdzie z drzewa, niechaj Doda Ci zaśpiewa.
Uśmiech towarzyszy wiernie - moc uścisków masz ode mnie. -
nick nieaktualnya ja dzwoniłam do takiego prywatnego ginekologa, powiedziałam mu o co chodzi i z miłą checią zaoferował mi wizytę na 10 grudnia, powiedział że jeśli tak jest jak mówie to zrobi mi USG jajników, macicy, sprawdzi czy rana po wymrażaniu nadżerki się zagoiła no i jak chce się starać o dziecko to zrobi wszystko co w jego mocy żebym na następnej wizycie pojawiła się na pierwszym USG swojego zarodka mam nadzieje że tak będzie, a wizyta z tego co mówił kosztuję tylko 100zł więc się opłaca
Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:a ja dzwoniłam do takiego prywatnego ginekologa, powiedziałam mu o co chodzi i z miłą checią zaoferował mi wizytę na 10 grudnia, powiedział że jeśli tak jest jak mówie to zrobi mi USG jajników, macicy, sprawdzi czy rana po wymrażaniu nadżerki się zagoiła no i jak chce się starać o dziecko to zrobi wszystko co w jego mocy żebym na następnej wizycie pojawiła się na pierwszym USG swojego zarodka mam nadzieje że tak będzie, a wizyta z tego co mówił kosztuję tylko 100zł więc się opłaca
No to super Udało Ci się z tym lekarzem.Zatem korzystaj i dopilnuj,aby jego słowa się spełniły co do kolejnej wizyty -
nick nieaktualny