start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wzięłam ciepłą kąpiel, ogarnęłam (chyba) wszystko na jutro i lecę do łóżka pomęczyć mojego M. Niesamowitą ochotę mam w tym tygodniu na
Dziękuję Mungo! Dzisiaj Cię już nie będę męczyć, bo sama nie wiem, co bym chciała, ale jutro lub w piąteczek się odezwę
Zamierzam w sumie mój super zeszyt przepisowy uzupełnić, coś pododawać, bo ja mam takie fazy dziwne, np. uprę się na jedną potrawę czy sałatkę i robię ją ciągle, a później zmieni mi się smak, zacznę robić coś innego a o tamtym poprzednim zapominam
Dobrej nocy kobietki :*mungo lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:dajcie tu ten przepis na muffinki
wogóle witam się wieczorem
ewelina może faktyczne pęcherzyk urośnie jeszcze? skoro masz długie cykle to ma jeszcze czas! trzymam kciuki najważniejsze że to paskudztwo się wchłonęło
Kada to do dzieła!
Iza jak noga? bardzo boli?
Niusia nie nadążam za Twoimi zdjęciami
Mungo u mnie chyba jakaś awaria bo sprawdzam piekarnik a tam pusto a o śledziu mi nic nie mów! o jak bym zjadła!!
Ilonek no ja jeszcze nie wiem co ze mna będzie bo w pon mam wizytę, ale jak bylam się zapisać to mi kazała o tym pomyśleć, ale chyba się jeszcze wstrzymam.
Plumb może uda Ci sie jeszcze przechodzić zimę w starych ciuchach ale na wiosnę to już chyba będziesz odświeżać szafę
Ewcia oby udało się wam ja nastraszyć i dła wam spokój !
Idę na kolacje
Mąż na siłowni, dziecko już w łóżku więc chwilę mam dla siebie -
nick nieaktualnykarmelek wrote:dajcie tu ten przepis na muffinki
wogóle witam się wieczorem
ewelina może faktyczne pęcherzyk urośnie jeszcze? skoro masz długie cykle to ma jeszcze czas! trzymam kciuki najważniejsze że to paskudztwo się wchłonęło
Kada to do dzieła!
Iza jak noga? bardzo boli?
Niusia nie nadążam za Twoimi zdjęciami
Mungo u mnie chyba jakaś awaria bo sprawdzam piekarnik a tam pusto a o śledziu mi nic nie mów! o jak bym zjadła!!
Ilonek no ja jeszcze nie wiem co ze mna będzie bo w pon mam wizytę, ale jak bylam się zapisać to mi kazała o tym pomyśleć, ale chyba się jeszcze wstrzymam.
Plumb może uda Ci sie jeszcze przechodzić zimę w starych ciuchach ale na wiosnę to już chyba będziesz odświeżać szafę
Ewcia oby udało się wam ja nastraszyć i dła wam spokój !
Idę na kolacje
Mąż na siłowni, dziecko już w łóżku więc chwilę mam dla siebie -
nick nieaktualny
-
doberek
amykam do pracki i nie wiem, czy wieczorem z Wami posiedzę, bo mi się komputer coś skipścił, na drugim stronka w ogóle nie chodzi, a ten mąż zabiera ze sobą
najwyżej z komórki będę pisać
miłego dzionka
buziakiMargotka87, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej hej laseczki
dzisiaj obudziłam się z dobrym humorkiem chociaż jak pomyśle że jutro idę do pracy po 2 tygodniowym urlopie to mnie krew zalewa, no cóż trzeba żyć dalej
dziś po półgodzinnym leżeniu w łóżku stwierdziłam że mam ochotę na coś ostrego, no i pomyślałam że dzisiaj na obiad zrobie ryż z kurczakiem po meksykańsku
tylko nie wiem kiedy to zrobie bo jak narazie mam lenia a jak już patrze na okno i widze taką a nie inną pogodę to już wogóle nie chce mi się wstawać z łóżka
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Malinka czekam na wiadomości,powodzenia.
A tak w ogóle chciałam złożyć życzenia urodzinowe naszej kochanej Ani !!!
Ania - sto lat Słońce i spełnienia marzeń,a szczególnie tego najważniejszego,nad którym wszystkie tutaj pracujecie Buziaki urodzinowe dla Ciebie !!!!
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc już po wszystkim no to tak zrobil mi usg z macica jest okej w lewym jajniku pęcherzyk 12mm dziś jest 11dc ale tak musze brac przez 10dni dopochwowo metronidazon bo mam stan zapalny wiec ten cykl już stracony bo nie wiem czy będę mogla wspolzyc a za tydzień prawdopodobnie mam owulke ;/ no w grudniu na wizyte i dopiero będę miała cytologie niespodziewalam się ze mi zrobi usg i pokaze macice i jajnik ale najważniejsze zebym wkoncu te zapalenie wyleczyla i w grudniu może już na spokojnie będę się starac
Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurde a wiem ze jak się bierze tab.dopochwowo nie można wspolzyc lecz lekarz nic mi nie powiedział na ten temat a ja glupia nie zapytałam z tego wszystkiego bylam tak podjarana hehe ze mi zrobil te usg i powiedział ze wszystko okej pęcherzyk jest ,a wy co byscie mi doradzily ?
-
malinka za tydzien w owulke spróbujcie bo tylko 10dni mozesz brac wiec daj narazie odpoczac i w owulke dzilajcie a u mnie zaczyna zas bolec jajnik lewy wiec wieczorem znowu bedziemy dzialac hehe
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo dobre wieści Malinka Fajnie,że zrobił usg,wiesz że wszystko tam w porządku,no oprócz stanu zapalnego,ale to do podleczenia.
Wiesz co,wydaje mi się,że przy leczeniu takiego stanu zapalnego i tabl dopochwowych lepiej nie współżyć.Poza tym te tabl mogą zagęszczać śluz i będzie problemem dla plemników z przebiciem się i dotarciem do celu ;)Spróbujcie po leczeniu,akurat owulka będzie.
Ale zobacz,co napiszą jeszcze inne dziewczyny.Może się mylę.PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 12:14
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:malinka za tydzien w owulke spróbujcie bo tylko 10dni mozesz brac wiec daj narazie odpoczac i w owulke dzilajcie a u mnie zaczyna zas bolec jajnik lewy wiec wieczorem znowu bedziemy dzialac hehe