start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:a ja dzwoniłam do takiego prywatnego ginekologa, powiedziałam mu o co chodzi i z miłą checią zaoferował mi wizytę na 10 grudnia, powiedział że jeśli tak jest jak mówie to zrobi mi USG jajników, macicy, sprawdzi czy rana po wymrażaniu nadżerki się zagoiła no i jak chce się starać o dziecko to zrobi wszystko co w jego mocy żebym na następnej wizycie pojawiła się na pierwszym USG swojego zarodka mam nadzieje że tak będzie, a wizyta z tego co mówił kosztuję tylko 100zł więc się opłaca
-
nick nieaktualnykada24 wrote:no moj wczoraj w 11dc mial 18mm wiec mowil ze do 2 dni peknie wiec mam owulke 12dc lub 13dc wiec musze dzialac hehe endometrium idealne na przyjecie zarodka..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie zastanawiam czy nie poleciec do polski po nowym roku bo prywatnie pojde i zaplace 150 zloty za wizyte z usg badaniem cytologicznym a tu place 100euro juz druga wizyta zaraz 3 mnie czeka to bym poleciala do polski zrobila badania i jeszcze wrocila za te pieniadze .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 13:51
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja sie zastanawiam czy nie poleciec do polski po nowym roku bo prywatnie pojde i zaplace 150 zloty za wizyte z usg badaniem cytologicznym a tu place 100euro juz druga wizyta zaraz 3 mnie czeka to bym poleciala do polski zrobila badania i jeszcze wrocila za te pieniadze .
-
nick nieaktualny
-
Aniu wszystkiego najlepszego!!! Z głębi serca życzę Ci spełnienia najskrytszego marzenia DZIECKA!!! Reszta sama przyjdzie kasa miłość i szczęścia ale ja wiem że najszęśliwsza będziesz wtedy gdy w sobie będziesz nosila nowe życie TWOJE WYCZEKIWANE MALEŃSTWO!!
Po drugie WITAM WAS dziewczynki ostatnio mnie nie było bo miałam wszystkiego dość praca zwaliła mi się na łeb jeszcze w poprzednim cyklu mi się nie udało zajść więc powiem szczerze ogarneła mnie KURWIACA!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 15:28
Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Aniu wszystkiego najlepszego!!! Z głębi serca życzę Ci spełnienia najskrytszego marzenia DZIECKA!!! Reszta sama przyjdzie kasa miłość i szczęścia ale ja wiem że najszęśliwsza będziesz wtedy gdy w sobie będziesz nosila nowe życie TWOJE WYCZEKIWANE MALEŃSTWO!!
Po drugie WITAM WAS dziewczynki ostatnio mnie nie było bo miałam wszystkiego dość praca zwaliła mi się na łeb jeszcze w poprzednim cyklu mi się nie udało zajść więc powiem szczerze ogarneła mnie KURWIACA!!
Kiedy ty kchana odpoczzniesz od tej pracy ?
buziaczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Aniu wszystkiego najlepszego!!! Z głębi serca życzę Ci spełnienia najskrytszego marzenia DZIECKA!!! Reszta sama przyjdzie kasa miłość i szczęścia ale ja wiem że najszęśliwsza będziesz wtedy gdy w sobie będziesz nosila nowe życie TWOJE WYCZEKIWANE MALEŃSTWO!!
Dziekuje Kochana :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Dziewczyny chyba jednak @ sobie o mnie przypomniała:( różowe plamienia sie pojawiły..
ale skad ta tempka taka wysoka przez 3 dni noi testy pozyt.. ehh.. pora chyba na badania.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny