X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Wszystkiego najlepszego , oras spelnienie marzen ! <3

588818bxvjhr877l.gif
    DZIEKUJE KOCHANA MOJA:*

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    a ja dzwoniłam do takiego prywatnego ginekologa, powiedziałam mu o co chodzi i z miłą checią zaoferował mi wizytę na 10 grudnia, powiedział że jeśli tak jest jak mówie to zrobi mi USG jajników, macicy, sprawdzi czy rana po wymrażaniu nadżerki się zagoiła no i jak chce się starać o dziecko to zrobi wszystko co w jego mocy żebym na następnej wizycie pojawiła się na pierwszym USG swojego zarodka ;) mam nadzieje że tak będzie, a wizyta z tego co mówił kosztuję tylko 100zł ;) więc się opłaca
    jatez tyle placilam wczoraj z usg i wypisaniem recepty...

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    no moj wczoraj w 11dc mial 18mm wiec mowil ze do 2 dni peknie wiec mam owulke 12dc lub 13dc wiec musze dzialac hehe endometrium idealne na przyjecie zarodka..
    wiec nie wiem kiedy u mnie by była dziś test owu robiłam o 12stej i druga kreska już była widoczna ale nie taka sama jak ta kontrolna no ale za nim dziś wezme tab.moze cos tam jeszcze porobimy z mezem ale chyba to nie wystarczy bo jak rzeczywiście będę miała za tydz.owulke to lipa będzie ale tez może być w niedzidele teraz będzie 14dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    DZIEKUJE KOCHANA MOJA:*
    wszystkiego co najlepsze ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zastanawiam czy nie poleciec do polski po nowym roku bo prywatnie pojde i zaplace 150 zloty za wizyte z usg badaniem cytologicznym a tu place 100euro juz druga wizyta zaraz 3 mnie czeka to bym poleciala do polski zrobila badania i jeszcze wrocila za te pieniadze .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 13:51

mungo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja sie zastanawiam czy nie poleciec do polski po nowym roku bo prywatnie pojde i zaplace 150 zloty za wizyte z usg badaniem cytologicznym a tu place 100euro juz druga wizyta zaraz 3 mnie czeka to bym poleciala do polski zrobila badania i jeszcze wrocila za te pieniadze .
    no to drogo kurde 400 zl jakby nie patrząc na polskie ,

• iza30 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu spełnienia najskrytszych marzen, wszystkiego co najlepsze STo LAT!!!

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mailnka ,Iza dziekuje dziewczynki:*

• iza30 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza

20150409580413.png

200707184670.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu wszystkiego najlepszego!!! Z głębi serca życzę Ci spełnienia najskrytszego marzenia DZIECKA!!! Reszta sama przyjdzie kasa miłość i szczęścia ale ja wiem że najszęśliwsza będziesz wtedy gdy w sobie będziesz nosila nowe życie TWOJE WYCZEKIWANE MALEŃSTWO!!

Po drugie WITAM WAS dziewczynki ostatnio mnie nie było bo miałam wszystkiego dość praca zwaliła mi się na łeb jeszcze w poprzednim cyklu mi się nie udało zajść więc powiem szczerze ogarneła mnie KURWIACA!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 15:28

Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Aniu wszystkiego najlepszego!!! Z głębi serca życzę Ci spełnienia najskrytszego marzenia DZIECKA!!! Reszta sama przyjdzie kasa miłość i szczęścia ale ja wiem że najszęśliwsza będziesz wtedy gdy w sobie będziesz nosila nowe życie TWOJE WYCZEKIWANE MALEŃSTWO!!

Po drugie WITAM WAS dziewczynki ostatnio mnie nie było bo miałam wszystkiego dość praca zwaliła mi się na łeb jeszcze w poprzednim cyklu mi się nie udało zajść więc powiem szczerze ogarneła mnie KURWIACA!!
    Czesc slonego :)
    Kiedy ty kchana odpoczzniesz od tej pracy ?
    buziaczki

• iza30 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paulinko :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jak znajdę w ciaze to Mąż mnie zastąpi!!! Ale przynajmniej nie myślę tyle!!

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadlam sie przywitać po pracy :)

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    wpadlam sie przywitać po pracy :)
    Czesc kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:

Dziekuje Kochana :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba jednak @ sobie o mnie przypomniała:( różowe plamienia sie pojawiły..

ale skad ta tempka taka wysoka przez 3 dni noi testy pozyt.. ehh.. pora chyba na badania..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dziewczyny chyba jednak @ sobie o mnie przypomniała:( różowe plamienia sie pojawiły..

ale skad ta tempka taka wysoka przez 3 dni noi testy pozyt.. ehh.. pora chyba na badania..
    moze to tylko plmienie bo tempka za wysoka byla no i te testy pozytywne . zobaczymy co bedzie jutro z tempka .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece sie szykowac bo jedziemy na urodzinki :) Do jutra kochane Spokojnego wieczorku .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz z jednej strony to bym sie cieszyła ze wknocu @ i moge rozpaczac starania z stymulacja no ale z drugiej strony narobiłam sobie smaka na ta owulke ;/

‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ