start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
wróciłam z jogi teraz jestem tak wyluzowana że chyba zasne na siedząco
Aniu ja właśnie nie wiem, jak byłam się zapisać u gin na wizytę to kazała mi o tym pomyśleć i powiedziała że pogadamy w poniedziałek trochę się tego boję, myślałam że dopiero po roku zacznę o tym myśleć.. a Tobie lekarz na jakiej podstawie zaproponował? w poprzedniej ciąży też brałaś? -
nick nieaktualnykarmelek wrote:wróciłam z jogi teraz jestem tak wyluzowana że chyba zasne na siedząco
Aniu ja właśnie nie wiem, jak byłam się zapisać u gin na wizytę to kazała mi o tym pomyśleć i powiedziała że pogadamy w poniedziałek trochę się tego boję, myślałam że dopiero po roku zacznę o tym myśleć.. a Tobie lekarz na jakiej podstawie zaproponował? w poprzedniej ciąży też brałaś? -
mungo wrote:ale mnie mój małż wkurzył
miałam ochotę na chińczyka, raz jeden nie zrobiłam nic do jedzenia, a on co- na siłowni sobie był 2 godziny i zdążyli chińczyka zamknąć a ja nie chcę nic innego
facet no wkurwić się można aż mi się płakać zachciało
Nie miałam dzisiaj czasu i siły posiedzieć i popisać! Coś ostatnio zabiegana jestem, ale przynajmniej dni mi szybciej uciekają!
Dobrej nocy Kochane :*mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywidze towarzystwo moje nie pasuje eh jakos się nie przejmuje tym .. szkoda czasu tu siedzieć jak i tak czuje się olana .. jak ktoś ma problemy to wszystkie się przejmują ale jak ja cos napisze to może z dwie trzy osoby sa zainteresowane to ja sram takie forum .. a później się dziwicie ze mało co tu ktoś siedzi dobranoc
-
Doberek
Ja na 9 do szpitala na kontrolna wizyte z moja noga, ciekawe co powiedza
mam stresa
Milego dzionka zycze wszystkim.
Malinka nie gadaj takich glupot ze nie pasuje twoje towarzystwo ja tez czesto pisze wieczorem i nikogu juz nie ma i jakos sie nie wkurzam.mungo, Anoolka lubią tę wiadomość