start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinka, co Ty taka nerwowa? Też wiele razy mam wrażenie, że piszę sama do siebie, ale potrafię zrozumieć, że czasami, np. kogoś akurat na forum nie ma, albo mój post zostanie po prostu niezauważony i tyle. Nie ma co się obrażać, tym bardziej przed północą, bo wtedy to ja np. spałam w ramionach mojego męża!
Cześć dziewczynki :* Dzisiaj mam od rana troszeczkę czasu, bo później jedziemy na podbój galerii handlowych, muszę sobie coś kupić, sama nie wiem, co ale mam taką wewnętrzną potrzebę Obiad na dzisiaj też jeszcze mi został, tylko ryżyk do pomidorowej muszę ugotować
Jutro od rana kupaaaa roboty, później na basen, więc też już po dniu będzie. Niedziela pewnie zleci równie szybko i znowu cały tydzień pracy Ehhh... Jak mi ten czas zapier*** dzielaiza30, mungo lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Malinka, co Ty taka nerwowa? Też wiele razy mam wrażenie, że piszę sama do siebie, ale potrafię zrozumieć, że czasami, np. kogoś akurat na forum nie ma, albo mój post zostanie po prostu niezauważony i tyle. Nie ma co się obrażać, tym bardziej przed północą, bo wtedy to ja np. spałam w ramionach mojego męża!
Cześć dziewczynki :* Dzisiaj mam od rana troszeczkę czasu, bo później jedziemy na podbój galerii handlowych, muszę sobie coś kupić, sama nie wiem, co ale mam taką wewnętrzną potrzebę Obiad na dzisiaj też jeszcze mi został, tylko ryżyk do pomidorowej muszę ugotować
Jutro od rana kupaaaa roboty, później na basen, więc też już po dniu będzie. Niedziela pewnie zleci równie szybko i znowu cały tydzień pracy Ehhh... Jak mi ten czas zapier*** dzielamyszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:hehe moj maz na nalesniki z bialym seram hehe a ja chlebek z szynka... Iza u mnie tez spadek kochana mega spadek hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już w pracy cisza i spokój jutro na 9 rano mam wizytę swojego gina ale jestem ciekawa co mi powie..... Mam stresa powiem Wam aż dreszcz mnie przeszedł jak zadzwonił do mnie bo to on dzwonił raz w tyg i pyta jak się czuję a jak już zadzwonił to chciałam już się umówić nie byłam 2 miesiące więc czas się przebadać... Mam nadzieje że coś mi powie wydrukuje te moje wykresy zobaczymy bo kazał mi zabrać je ze sobą...
Iza czekamy na wieścimungo lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Już w pracy cisza i spokój jutro na 9 rano mam wizytę swojego gina ale jestem ciekawa co mi powie..... Mam stresa powiem Wam aż dreszcz mnie przeszedł jak zadzwonił do mnie bo to on dzwonił raz w tyg i pyta jak się czuję a jak już zadzwonił to chciałam już się umówić nie byłam 2 miesiące więc czas się przebadać... Mam nadzieje że coś mi powie wydrukuje te moje wykresy zobaczymy bo kazał mi zabrać je ze sobą...
Iza czekamy na wieści
trzymamy kciuki Paulinko