start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Wiesz z jednej strony to bym sie cieszyła ze wknocu @ i moge rozpaczac starania z stymulacja no ale z drugiej strony narobiłam sobie smaka na ta owulke ;/
-
ta tempka to nie wiem czy dobrze jest lakarz mi wczoraj gadala bo mu mowilam ze sobie mierze itp to powiedzial ze bez sensu o jest ze jak stres choroba po przed mierzeniem i po mierzeniu zawsze bedzie fałszywa lepiej oceniac tylko sluz...
-
Mam problem dziewczyny jutro ma byc u mnie owulacja, a z tego co wiem mam miec robione rtg w szpitalu, co robic?
Chcialam dzis z moim Andrzejem ale nie wiem czy nie lepiej narazie sie wstrzymacWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 19:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Mam problem dziewczyny jutro ma byc u mnie owulacja, a z tego co wiem mam miec robione rtg w szpitalu, co robic?
Chciala dzis z moim Andrzejem ale nie wiem czy nie lepiej narazie sie wstrzymac
ciężko powiedzieć... zwłaszcza że nigdy się z takim czymś nie spotkałamiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:ta tempka to nie wiem czy dobrze jest lakarz mi wczoraj gadala bo mu mowilam ze sobie mierze itp to powiedzial ze bez sensu o jest ze jak stres choroba po przed mierzeniem i po mierzeniu zawsze bedzie fałszywa lepiej oceniac tylko sluz...
no niewiem kochana czy jest falszywa skoro wykres wyznacza owulke i po owulce 14 do 16 dni pojawia sie malpa tak jak powinna . -
hej babeczki
Aniu Sto Lat, Sto Lat i dzidziusia jak najszybciej
ps. a może to plamienie okołoowulacyjne
hej Pauliśka
dobrze Cię widzieć znowu na forum
Izusia, jeśli masz teraz owulkę to spokojnie działajcie, bo do piątku, znaczy sie do jutra, to raczej zagnieżdżenia nie bedzie, więc rtg na pewno nie zaszkodzi.
iza30 lubi tę wiadomość
-
musiałam czekać aż mi małż podrzuci swój komputer temu mnie tak długo nie było
a w ogóle nawpinałam sie śledzia i nie mogę się odessać od butelki z wodą
małżuś na siłowni, a wracając ma jakąś chińszczyznę zakupić, bo nie chciało mi się dziś nic robić. resztą znów miałam 2 godzinną drzemkę po pracy, bo oczy nie chciały się trzymaćiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Aniu sto lat!! spelnienia marzeń! :*
Powiedz mi decydujesz się na stymulacje?
idę na jogę ale pewnie zajżę do was późnym wieczorkiem
Ja juz odliczam czas do poniedziałku
Tak zdecydowałam się bede brac clo ,pregnyl i duphaston:) a Ty? -
nick nieaktualnymungo wrote:hej babeczki
Aniu Sto Lat, Sto Lat i dzidziusia jak najszybciej
ps. a może to plamienie okołoowulacyjne
hej Pauliśka
dobrze Cię widzieć znowu na forum
Izusia, jeśli masz teraz owulkę to spokojnie działajcie, bo do piątku, znaczy sie do jutra, to raczej zagnieżdżenia nie bedzie, więc rtg na pewno nie zaszkodzi.
mungo lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Dziekuje sliczne:* powiem Ci nie wiem kurcze teraz jakby zanika..
kurdę panna, a może Ty już miałaś owulkę, a to jest zagnieżdżenie?? bo na pierwszy rzut oka na Twój wykres to tak mi to właśnie wygląda ale byłby fajoski prezent na urodziny -
nick nieaktualnymungo wrote:kurdę panna, a może Ty już miałaś owulkę, a to jest zagnieżdżenie?? bo na pierwszy rzut oka na Twój wykres to tak mi to właśnie wygląda ale byłby fajoski prezent na urodziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 20:49
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny