start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia87 wrote:Już w pracy cisza i spokój jutro na 9 rano mam wizytę swojego gina ale jestem ciekawa co mi powie..... Mam stresa powiem Wam aż dreszcz mnie przeszedł jak zadzwonił do mnie bo to on dzwonił raz w tyg i pyta jak się czuję a jak już zadzwonił to chciałam już się umówić nie byłam 2 miesiące więc czas się przebadać... Mam nadzieje że coś mi powie wydrukuje te moje wykresy zobaczymy bo kazał mi zabrać je ze sobą...
Iza czekamy na wieści
Dobrze, że masz takiego lekarza, który się Tobą interesuje -
nick nieaktualnymungo wrote:dzień doberek
lecę zaraz na wyniki, bo popołudniu standardowa comiesięczna wizyta u endoktynologa.
a Ty się Malinka nie przejmuj:) zresztą godzina 23 to już pora na lulanie i na a nie na siedzenie na forum -
malinka19 wrote:no anka pisala to odpisałam a ze jej cos nie pasuje co do mojej osoby to się wkurzylam ,
Czy tu same księżniczki piszą, że nikomu nic nie można powiedzieć i każdy się zaraz foszy?
Czy każdemu trzeba po sekundzie od pojawienia się postu odpisywać?
Śmiać się i cieszyć życiem, a nie zaraz jakieś chore wizje, że komuś coś w kimś nie pasuje! Bo nam się pociąg wykolei!!!mungo, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Co Ty taka nerwowa? Odpisałaś Ani 4 minuty później, więc mogło już jej nie być...
Czy tu same księżniczki piszą, że nikomu nic nie można powiedzieć i każdy się zaraz foszy?
Czy każdemu trzeba po sekundzie od pojawienia się postu odpisywać?
Śmiać się i cieszyć życiem, a nie zaraz jakieś chore wizje, że komuś coś w kimś nie pasuje! Bo nam się pociąg wykolei!!! -
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Cześć dziewczyny Jak u Was dzionek mija? Mam nadzieję,że wszystkie zdrowe,zwarte i gotowe Serduszkujcie i odliczajcie dni do testowania !!! Pozdrawiam i całuję każdą z Was z osobna
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Cześć dziewczyny Jak u Was dzionek mija? Mam nadzieję,że wszystkie zdrowe,zwarte i gotowe Serduszkujcie i odliczajcie dni do testowania !!! Pozdrawiam i całuję każdą z Was z osobna
u mnie wszystko dobrze doprawda miesiąc jest stracony no ale cóż,
odbijemy sobie w następnym miesiącu
Pozdrawiam i całuję :*Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry .
Co slychac za duzo nie mialam do nadrabiania bo za duzo nie pisalyscie .
A ja mam kaca z zaraz znow walnie sie spac
Kac morderca nie ma serca
Imprezka udana :~) Moj biedak pojechal do pracy taki skacowany . W sobotetez idziemy na imprezke do znajomych na parapetowePlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Ilonek odpoczywaj sobie
Ewelina - no tak kac nie ma litości.Biedny mężulek,na kacu w pracy.Ale widzę,że imprez ciąg dalszy się zapowiada Szalejecie !!!Plumb80, ilonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ewelina kochana jeszcze się rozpijesz nam hihi:) Dobrze że super się bawiłaś wierzę że kac ból głowy i zęba to najgorsze co może być Dasz radę pij dużo wody:)
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny