start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:nie martw sie jesli cykle masz 36 dniowe to pewnie owu masz ok 18-21 dc więc pewnie jeszcze urośnie
a w środe jak pójdziesz do gina zapytaj się czy czasem zwiększenie dawki clo nie spowoduję szybkiego wzrostu pęcherzyka -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:36 dniowe ostatnio trwal 46 bo bralam te leki . nic nie moge znalesc o duzej ilosci znalazlam tylko to
1. gdy pęcherzyk urośnie, ale nie pęknie, to tworzy się z niego torbiel... czasem taka torbiel się wchłonie w następnym cyklu
2. gdy jajnik produkuje bardzo dużo pęcherzyków i żaden z nich nie rośnie (brak pęcherzyka dominującego), to odkładają się one jako drobne cysty/pęcherzyki w jajniku i z czasem cały jajnik może być powiększony przez te cysty ułożone na jego obwodzie, w warstwie korowej -
nick nieaktualny
-
hej laseczki
ja byłam dziś u gin, stwierdził że owulacji jeszcze nie ma, w prawym jajniku jest dużo pęcherzyków, ale wszystkie male i nie ma żadnego dominującego
i w przyszłą środę mam przyjść znów -
nick nieaktualnyMartuśka wrote:hej laseczki
ja byłam dziś u gin, stwierdził że owulacji jeszcze nie ma, w prawym jajniku jest dużo pęcherzyków, ale wszystkie male i nie ma żadnego dominującego
i w przyszłą środę mam przyjść znów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:no tak
no to zajefajnie
cieszę się bardzo, ze Ci podpasowałay
ja też je uwielbiam, tylko czasami bez kremu robię, jak czasu nie mam, albo mam pilną potrzebę pochłonięcia cukru
i na przyszłość- ja zamiast zwykłych snicersów dodaję takie mini batoniki z Lidla- one w smaku są jak snicersy- no generalnie są identyczne, tylko taniej wychodzą -
Ania1986 wrote:to co bezowulacyjny kochana się szykuje:(? bo Ty juz w polowie cyklu jestes nie?
nie wiem właśnie o co chodzi, gin powiedział że mam przyjść w przyszłą środę znów i zobaczymy, jak nic nie będzie sie działo to zaczniemy się martwić -
karmelek wrote:hej
u mnie też dziś paskudny dzień!!
przez co nic mi się nie chce ide zaraz się ogarnąć, trochę może poprasuje i do pracy
dziewczyny czy któraś z was była kiedyś na lekach stymulujących???
Ilonek coś mi się obiło o uszy że ty masz zacząć brać??
Karmwlus ja.mialam.buc ale wstrzymane mialam.przez guzka w piersi teraz znow musze isc do.mojego ginka i podejmie decyzje czy mi znow je przepisze czy nie mialam.clo duphaston i pregnyl brac...A Ty bedziesz stymulowana? -
nick nieaktualny
-
u mnie na plusie 5
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:no to zajefajnie
cieszę się bardzo, ze Ci podpasowałay
ja też je uwielbiam, tylko czasami bez kremu robię, jak czasu nie mam, albo mam pilną potrzebę pochłonięcia cukru
i na przyszłość- ja zamiast zwykłych snicersów dodaję takie mini batoniki z Lidla- one w smaku są jak snicersy- no generalnie są identyczne, tylko taniej wychodzą
wiesz co ja kupiłam takie małe snicersy one doprawda kosztowały 1.80zł za 100g
nieciekawa cena, no ale miałam mało czasu i brałam to co mi wpadło w rękę