start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:zazdroszczę wam
z moimi serduszkami to całkiem inna droga , zwłaszcza że po zamrożeniu nadal występują upławy naprawdę mam dość
serduszkować też się boję bo wiadomo... może tą ranę całkiem pogorszę? -
OvuFriend
-
Malinka bez nerwów uspokój się... Nie chce awantur ani wymiany zdań... Proszę się pogodzić i tyle.... Każda z Nas przeszła swoje nie będziemy się przecież licytować kto ile... Bardzo Ci współczuję kochana to co przeszłaś...
Po drugie szanujmy się dziewczyny a przede wszystkim szanujmy kobity które już noszą swoje maleństwa pod sercem... Ten post jest DLA CIĘŻARNYCH I DLA TYCH KTÓRE SIĘ STARAJĄ ABY SIĘ WSPIERAĆ.... Ciężarne mogą przejść na inne posty bo tu z nami to o czym popiszą o wymiotach itp... Każda ma prawo być gdzie chce....Ciężarne z nami tu będą po to by nas wspierać... GRATULUJE KAŻDEJ KTÓREJ SIĘ UDAŁO Całuję Was moje GWIAZDECZKI:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 14:06
Plumb80 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:co lekarz ogólnie powiedział? Kiedy najszybciej możecie próbować i czy są przeciwwskazania do ?
powiedział że za 2 tygodnie... na necie piszę że musi minąć 6 tygodni nie wiem już kogo mam słuchać
minęły już 2 tygodnie, upławy są chociaż nie takie mocne jak były, no ale cóż... mimo tego ciągle jest strach przed późniejszymi konsekwencjami