start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnykada24 wrote:no tak tak ale mi to zwisa jak komus to przeszkadza no to on ma problem z tym hehe to wejde na inne zobacze co i jak
Nie nie,mi nie o to chodzi. Po prostu nie chcę pisać o sobie tutaj,bo wiem że staracie się o dzidzię i czasem może to inaczej zostać odebrane i tyle.Tutaj się wspieramy !!!Margotka87 lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
Ania1986 wrote:o kurcze no to ładnie:( ale szybciej tego nie widzieli ze złamana?
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:nie powinnas tak pisac bo ze zaszlas w wieku 16 lat w ciaze to nie ma czym sie chwalic !!! a to ze Ania ma 27 i nie ma jeszcze dzieci to jestjej sprawa od jakiegos czasu dopiero sie zdecydowali starac a to nie pstrykniesz palcem i w ciazy nie bedziesz sama sie starasz juz rok o drugie ! Wiec nie pisz tak jo !
-
kada24 wrote:ja sie ciesze twoim szczesciem kiedys bedzie moja kolej heheh....uwaga uwaga malinka usuwa z listy przyjaciolek!! hahaha dziecinada..
JA NIE BRAŁAM UDZIAŁU W KŁÓTNI A TEZ ZOSTAŁAM USUNIĘTA
CO TU SIĘ POROBIŁO -
nick nieaktualnykada24 wrote:ja sie ciesze twoim szczesciem kiedys bedzie moja kolej heheh....uwaga uwaga malinka usuwa z listy przyjaciolek!! hahaha dziecinada..
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Aniu na rtg nie widzieli dzis mi robili tomografie i dopiero wyszlo, lekarze w Irlandii, a pani doktor ktora mnie przyjmowala w sobote az zbladla jak wyszlo ze jednak jest zlamanie
No wcale się nie dziwię,że zbladła,bo wyszedł jej błąd,przeoczenie.Oby teraz już było wszystko dobrze Kochanaiza30 lubi tę wiadomość