start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Malinka spokój proszę Cię wierze że dużo przeszłaś i masz moje wsparcie!!!Opanuj się nie ma co....
Aniu no co Ty bądź poważna nie pisz tak to przykre!!!!!!!!!!!mungo lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:dlatego mnie martwi ta ilosc pecherzykow bo to jest zespol policystyczny jajnikow z tego co wynika a tego sie nie da wyleczyc skoro w tamtym cyklu widzial na prawym jajniku duzo pecherzykow a teraz na lewym wiec to blokuje owulacje jak pojde a ide do polaka i duzo o nim slyszalam nie wyjde dopoki mi nie powie i nie przepisze tabletek na stymulacje, a zespol policystyczny mozna wykryc na usg a jesli mi pow ze martwi go duza ilos wiec cos wiecej powinien powiedziec albo przepisac
Ja tez mam potwierdzenie PCOS....ale tak na 80% -
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Ja tez mam potwierdzenie PCOS....ale tak na 80%
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
ilonek wrote:Izus na spokojnie lepiej odczekaj....silne przeciwbolowe pozniej zapewne kontrolne rtg jakas fizykoterapia....po mału ale do przodu :-*
Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
Ewelina23 wrote:mam nadzieje ze powie mi w srode cos bo jak tamtego chcialam zapytac to ciagle mi przerywal i nie moglam skaczyc a tego jak pytalam to pow ze sa rozne metody dobrze ze piotrek ze mna jedzie wiec nie bede musiala mu drugi raz tlumaczyc
Tak to wazne ze jedziesz z Piotrkiem ja jeszcze mojemu ginekologpwi mowie aby tlumaczyl jak krowie na rowie .....nie no zartuje ale napewno lepiej byc razemPlumb80 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:tez tak mysle w koncu tez uda mi sie calkiem wyluzowac, szkoda mi tylko mojego A bo on na tym bardziej ucierpi, teraz celibat
Izus spokojnie wynajdzcie jakas bezpieczna pozycje i po prostu uwazajcie troche :-)ja przez 5lat tak robilam jak w ciaze nie chcialam zajsc
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:nie musisz się usuwac i fakt ja tez przesadziłam i za to cie PRZEPRASZAM nie powinnam tak pisać ale aniu to nic miłego mieć dziecko w wieku 17lat tak mi się zycie potoczylo i nic z tym nie zrobie ale staram się jak mogę żeby corke wychować na porządnego czlowieka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 15:11
Plumb80, Paulia87, Ewelina23, iza30, mungo, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra dziewczyny ja spadam na basen z corcia a potem po ciocie bo bedzie spac u mojej mamy hehe buziaczki bede pozniej... tylko znowu nie zacznijcie sie klucic bo bede musiala nadrabiac strony heheheh
-
nick nieaktualny
-
Koniec już bo Anitka się przez Was denerwuje i hormony jej działają i zaraz się popłaczę a jest w stanie błogosławionym i musi czuć się u Nas dobrze...
Anegdota więc ja ujeżdżam dziś męża a Wy jakie macie pomysły na wieczór seksu??[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:no mnie tez poniosło , tez Cie PRZEPRASZAM, ale na drugi raz sie nie fochuj jak Ci nie odpisze, bo u mnie jest tak ze jak odejde tylko od laptopa to zaraz moj maz wskakuje i ciężko go wypedzic;) A z tymi testami co pytałas to bylo tak ze napisałas kots Ci odpisał i nie odpisałas na to i jak zaznaczylam aby Ci odpisac to odrazu przerzucilo mnie na najnowsza strone i nie widziałam ze tej osobie odpisałas i pomyslalam ze to przeoczyłas, nie miałam złych zamiarów.
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Aniu Malinka - i takim oto sposobem sprawiłyście,że beczę teraz (hormony buzują). Cieszę się,że doszłyście do porozumienia.Mamy się tu wspierać i to nasz cel. Kocham Was dziewczyny
Plumb80 lubi tę wiadomość