X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Tak to wazne ze jedziesz z Piotrkiem ja jeszcze mojemu ginekologpwi mowie aby tlumaczyl jak krowie na rowie :-D.....nie no zartuje ale napewno lepiej byc razem

no zobaczymy w srode sprawdzi wszysztko i sprawdzi ten pecherzyk czy urosl

ilonek lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tu dzis hormony dzialaja hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i super!! wkoncu powrócił spokój ;)

iza30, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Koniec już bo Anitka się przez Was denerwuje i hormony jej działają i zaraz się popłaczę a jest w stanie błogosławionym i musi czuć się u Nas dobrze...

Anegdota więc ja ujeżdżam dziś męża a Wy jakie macie pomysły na wieczór seksu??
    EJJ NOO PAULA MOJ MA celibat do następnej niedzieli bo te cholerne tab.musze brac;p

• kada24 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula ja juz dzis ujezdzalam meza raczej opn mnie hehe i sie smialismy z tego ze gada bo w skarpetkach to na chlopca hehehwiec zobaczymy za 2 tyg

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i proszę beczy i znów razem to napisałyśmy równo!!! No Anita jak siostry!!!!
    JESTEM Z WAS DUMNA MOJE KOCHANE DZIEWCZYNKI (ANIA I MALINKA)
    BUZIAK:*

Plumb80 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    EJJ NOO PAULA MOJ MA celibat do następnej niedzieli bo te cholerne tab.musze brac;p

no a ja w celibacie będę tkwić jeszcze przez 3 tygodnie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    No i proszę beczy i znów razem to napisałyśmy równo!!! No Anita jak siostry!!!!
    JESTEM Z WAS DUMNA MOJE KOCHANE DZIEWCZYNKI (ANIA I MALINKA)
    BUZIAK:*
    :**** musze leciec zupke corce dac i kawki się napic maz już mnie wkurza hehe bo na kompa chce wiec miłego popoludnio-wieczorku

Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Dzis bede <3 bo moj sie wczoraj schlal tak ze nie mial sily hehe a ja za to mialam ogromna chcice :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    no a ja w celibacie będę tkwić jeszcze przez 3 tygodnie :D
    no widzisz kuzwa ci lekarze to zawsze cos wymyslal hehe bo zapalenie miałam we wrześniu wczoraj bylam i zas cos nie tak bo miałam cytologie zrobić wczoraj , ja nie wiem kuzwa od czego to się bierze czy po tym cc czy co najlepiej jakby mi zrobili laparoskopie może cos nie tak jest , zrosty się robia slyszalam po zapaleniach ale nie wiem czy to prawda

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja Dzis bede <3 bo moj sie wczoraj schlal tak ze nie mial sily hehe a ja za to mialam ogromna chcice :)
    a ja nie mogę nawet po tych tab.czuje taka suchość i boje się zebym skutkow ubocznych po nich nie miała

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    my cie tez kcohamy PRAWDA ANIU ? :) HEHE
    pewnie <3 to te hormony pewnie jak tu dziewczyny mowia;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

To dzisiaj ogień Kochana :)
    My z mężem też <3, delikatnie ale nie zaprzestaliśmy ;) A muszę Wam powiedzieć,że jest on teraz napalony jak nigdy.Wystarczy że się położę,a on już zwarty i gotowy.Wcześniej też tak miał jak byłam w ciąży i już jak brzuszek był( bo teraz jeszcze brak) - mówi,że go jeszcze bardziej podniecam ;)
    Oby każda z nas (z tych co mogą teraz) miała udaną stosunkowo noc dzisiaj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 15:23

Paulia87, iza30, mycha28 lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no widzisz kuzwa ci lekarze to zawsze cos wymyslal hehe bo zapalenie miałam we wrześniu wczoraj bylam i zas cos nie tak bo miałam cytologie zrobić wczoraj , ja nie wiem kuzwa od czego to się bierze czy po tym cc czy co najlepiej jakby mi zrobili laparoskopie może cos nie tak jest , zrosty się robia slyszalam po zapaleniach ale nie wiem czy to prawda
    Nie pomogę w tm bo się nie znam kompletni... Ja mam jutro lekarza na 9 rano i aż dygoczę jak pomyślę boje się

A i dziewczyny bardzo Wam współczuję bez bzykania to nie dałabym rady ja tak kocham SEX z moim misiem a jak jeszcze gada do wacka to już byście padły!!! Jak oddawał spermę do badania to męczył się chyba z godzinę w tej łazience aż w końcu żonkę zawołał do pomocy:)

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a ja nie mogę nawet po tych tab.czuje taka suchość i boje się zebym skutkow ubocznych po nich nie miała
    kup sobie zel :) ja stosuje
    http://durex24.pl/index.php/site/products/product/Durex_Play_-_zel_intymny_uwalniajacy_dreszczyk_emocji-10037325,31,1,3/NOIDX/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    My z mężem też <3, delikatnie ale nie zaprzestaliśmy ;) A muszę Wam powiedzieć,że jest on teraz napalony jak nigdy.Wystarczy że się położę,a on już zwarty i gotowy.Wcześniej też tak miał jak byłam w ciąży i już jak brzuszek był( bo teraz jeszcze brak) - mówi,że go jeszcze bardziej podniecam ;)
    oj tak bo jak wracalismy to chcial gdzies skrecic po drodze ale na autostradzie nie bylo gdzie hehe ale ja w aucie nie lubie wiec powiedzial ze jak wroci do domku to mam byc zwarta i gotowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    kochana wielka prosba przygon tu Klaudie i Margotke bo kurcze chyba o nas zapomniały , Margotka jeszcze czasem luknie ale Klaudia to juz wcale :(

iza30, Plumb80, Ewelina23, mungo, Margotka87 lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    kochana wielka prosba przygon tu Klaudie i Margotke bo kurcze chyba o nas zapomniały , Margotka jeszcze czasem luknie ale Klaudia to juz wcale :(
    tak dokladnie zgadzam sie

mungo lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

Postaram się i przekażę.Ale powiem Ci,że one ogólnie mało piszą,nawet na tamtym forum.Ale dam im znać ;)

• ilonek Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo zapanowala zgpda :-)ciesze sie :-)

63b363a823.png
‹‹ 390 391 392 393 394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ