start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Tak to wazne ze jedziesz z Piotrkiem ja jeszcze mojemu ginekologpwi mowie aby tlumaczyl jak krowie na rowie .....nie no zartuje ale napewno lepiej byc razem
no zobaczymy w srode sprawdzi wszysztko i sprawdzi ten pecherzyk czy uroslilonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Koniec już bo Anitka się przez Was denerwuje i hormony jej działają i zaraz się popłaczę a jest w stanie błogosławionym i musi czuć się u Nas dobrze...
Anegdota więc ja ujeżdżam dziś męża a Wy jakie macie pomysły na wieczór seksu?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:No i proszę beczy i znów razem to napisałyśmy równo!!! No Anita jak siostry!!!!
JESTEM Z WAS DUMNA MOJE KOCHANE DZIEWCZYNKI (ANIA I MALINKA)
BUZIAK:*Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:no a ja w celibacie będę tkwić jeszcze przez 3 tygodnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja Dzis bede bo moj sie wczoraj schlal tak ze nie mial sily hehe a ja za to mialam ogromna chcice
To dzisiaj ogień Kochana
My z mężem też , delikatnie ale nie zaprzestaliśmy A muszę Wam powiedzieć,że jest on teraz napalony jak nigdy.Wystarczy że się położę,a on już zwarty i gotowy.Wcześniej też tak miał jak byłam w ciąży i już jak brzuszek był( bo teraz jeszcze brak) - mówi,że go jeszcze bardziej podniecam
Oby każda z nas (z tych co mogą teraz) miała udaną stosunkowo noc dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 15:23
Paulia87, iza30, mycha28 lubią tę wiadomość
-
malinka19 wrote:no widzisz kuzwa ci lekarze to zawsze cos wymyslal hehe bo zapalenie miałam we wrześniu wczoraj bylam i zas cos nie tak bo miałam cytologie zrobić wczoraj , ja nie wiem kuzwa od czego to się bierze czy po tym cc czy co najlepiej jakby mi zrobili laparoskopie może cos nie tak jest , zrosty się robia slyszalam po zapaleniach ale nie wiem czy to prawda
A i dziewczyny bardzo Wam współczuję bez bzykania to nie dałabym rady ja tak kocham SEX z moim misiem a jak jeszcze gada do wacka to już byście padły!!! Jak oddawał spermę do badania to męczył się chyba z godzinę w tej łazience aż w końcu żonkę zawołał do pomocy:)Plumb80 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnymalinka19 wrote:a ja nie mogę nawet po tych tab.czuje taka suchość i boje się zebym skutkow ubocznych po nich nie miała
http://durex24.pl/index.php/site/products/product/Durex_Play_-_zel_intymny_uwalniajacy_dreszczyk_emocji-10037325,31,1,3/NOIDX/ -
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:To dzisiaj ogień Kochana
My z mężem też , delikatnie ale nie zaprzestaliśmy A muszę Wam powiedzieć,że jest on teraz napalony jak nigdy.Wystarczy że się położę,a on już zwarty i gotowy.Wcześniej też tak miał jak byłam w ciąży i już jak brzuszek był( bo teraz jeszcze brak) - mówi,że go jeszcze bardziej podniecam
Oby każda z nas (z tych co mogą teraz) miała udaną stosunkowo noc dzisiajPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:To dzisiaj ogień Kochana
Oby każda z nas (z tych co mogą teraz) miała udaną stosunkowo noc dzisiajiza30, Plumb80, Ewelina23, mungo, Margotka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:kochana wielka prosba przygon tu Klaudie i Margotke bo kurcze chyba o nas zapomniały , Margotka jeszcze czasem luknie ale Klaudia to juz wcale
Postaram się i przekażę.Ale powiem Ci,że one ogólnie mało piszą,nawet na tamtym forum.Ale dam im znać