start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:JA NIE BRAŁAM UDZIAŁU W KŁÓTNI A TEZ ZOSTAŁAM USUNIĘTA
CO TU SIĘ POROBIŁO -
nick nieaktualnymalinka19 wrote:tak ale ja nie lubie klamac a ze pare osob się pytalo bo dziwili się ze nie mogę zajść to powiedziałam prawde po co mam klamac , tylko nikt nie potrafi się postawić w mojej sytuacji dużo osiagnelam myslalam ze nie dam rady szkoły skonczyc i co skonczylam a to ze trafiłam na takiego debila jakim jest ojciec mojej corki to już nie moja wina i cieszcie się ze macie mezow wporzadku bo ja dopiero teraz poznałam fantastycznego faceta
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:to ciesz sie tym szczesciem a nie tu jakies sie chwaleni ze masz juz corke a ona nie . To boli wiesz?Ciesz sie ze masz juz corke a druga ciaza sama przyjdzie . Ja w wieku 19 lat spalam pierwszy raz z facetem a jak bym przyszla z brzuchem w wieku 16 lat to ojciec by mnie chyba zabil .
-
DZIEWCZYNY PRZESTAŃCIE!!!!
czy to wazne ktora kiedy gdzie i z kim spała i czy ma z tego dzieci czy nie !!!
mamy sie tu wspierać pisać o byle czym nawet żeby sie odstresować a nie kłócić o głupoty!!
po co te nerwyPlumb80, iza30, mungo, Paulia87, Margotka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:jestem ciekawa co bedzie w srode na wizycie jak mi powie ze tez go martwia duza ilosc pecherzykow to powiem mu niech daje mi tabletki na stymulacje ja czekac nie bede chce prezent na swieta
Ewelinus ja we wtprek pijde do.mojego i tez bede raczej stymulowana moja znajoma w drugim.cyklu stymulacji zaszla....ale organizm.organizmowi nie rowny -
Wiekszosc z Was jest patrze. W goracej wodzie kapana. Ciagle jakies chore jazdy. Co z Was za nerwusy. Wyluzujcie troche. Nie ma ludzi idealnych i nie kazdy z kazdym musi sie dogadywac. Ugryzcie sie czasami w klawiature zamiast sie wyzwierzac na innych. Nikt tu nie ma obowiazku z nikim gadac- Malinka, ale tez nikt nie piwinien innych obrazac-Aniu. Nawet jesli ona zaczela,, nawt jesli uwazasz ja za taka osobe jak napisalas, to tym bardziej powinnas odpuscic, a nie brnac w to dalej. Po co ? Myslicie, ze dzieki kilku takim wpisom na forum kogos zreformujecie?! Marne szanse, a tylko ludzi zrazacie do forum i do siebie. Jeszcze troche, to tu nikt nie zostanie. Bo szczerze, to jak widze takie komentarze to sie denerwuje, a tak jak Paula napisala, mamy tu wchodzic zeby sie posmiac, zeby sobie humor poprawic, a nie psuc nerwy.
Izusia przykro mi, ze to jednak zlamanie kuruj sie, zdrowka zyczeiza30, mycha28, Ewelina23, Paulia87, Anoolka, Margotka87, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:DZIEWCZYNY PRZESTAŃCIE!!!!
czy to wazne ktora kiedy gdzie i z kim spała i czy ma z tego dzieci czy nie !!!
mamy sie tu wspierać pisać o byle czym nawet żeby sie odstresować a nie kłócić o głupoty!!
po co te nerwy -
a to czy ktoś ma dziecko w wieku 16 czy 27 lat to nie jest wazne przynajmniej na tym forum bo tu jest chyba inny tytuł.
i wyzywanie sie od puszczalskich tez kobietom starajacym sie o dziecko nie przystoimungo, Paulia87, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Ewelinus ja we wtprek pijde do.mojego i tez bede raczej stymulowana moja znajoma w drugim.cyklu stymulacji zaszla....ale organizm.organizmowi nie rowny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 14:50
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:a to czy ktoś ma dziecko w wieku 16 czy 27 lat to nie jest wazne przynajmniej na tym forum bo tu jest chyba inny tytuł.
i wyzywanie sie od puszczalskich tez kobietom starajacym sie o dziecko nie przystoi -
nick nieaktualnymalinka19 wrote:a czy ja się chwale ?
-
nick nieaktualny
-
iza30 wrote:da sie figlowac ale ja mam silne tabletki przeciw bolowe i musza mi robic co jakis czas rtg wiec wole nie ryzykowac
Izus na spokojnie lepiej odczekaj....silne przeciwbolowe pozniej zapewne kontrolne rtg jakas fizykoterapia....po mału ale do przodu :-*iza30 lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
OvuFriend