start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypowiem Ci ze przezroczysty i sliski to cechy plodnego ale jak galareta to raczej nie.. zobaczysz co inne dziewczyny powiedza;)JustynaS wrote:Cześć dziewczyny
bardzo rzadko się odzywam ale śledzę Was na bieżąco
Mam pytanko: jeżeli mam śluz jak galareta, przeźroczysty i śliski to jest on płodnym czy niepłodnym? bo już głupia z tego wszystkiego jestem
Pozdrawiam Was cieplutko :*** -
A rosciaga sie miedzy palcami czy nie?JustynaS wrote:Cześć dziewczyny
bardzo rzadko się odzywam ale śledzę Was na bieżąco
Mam pytanko: jeżeli mam śluz jak galareta, przeźroczysty i śliski to jest on płodnym czy niepłodnym? bo już głupia z tego wszystkiego jestem
Pozdrawiam Was cieplutko :*** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tak wczoraj miałam jak lekarz wziernikiem mnie badal mowil ze mam dość spore upławy i czy nie widze tego hehe ja do niego no ze wlasnie niePaulia87 wrote:U mnie taż skąpo zawsze tak miałam przy badaniu szyjki macicy widzę wtedy ten śluz... Kupie go chyba na następny cykl jak w tym nie wyjdzie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno wlasnie z durexa jest okej ale kurde no nie wiem czy się wstrzymać z sexsem biore te tab.na noc ale można cos tam podzialac popołudniu gorzej jak faktycznie Anitka pisala ze plemniki mogą się nie dostać do srodka czy cos takiego ale na razie nie zauwazylam zadnego sluzu niepokojącegoEwelina23 wrote:kup sobie zel
ja stosuje
http://durex24.pl/index.php/site/products/product/Durex_Play_-_zel_intymny_uwalniajacy_dreszczyk_emocji-10037325,31,1,3/NOIDX/

13.08.2014