start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis 25 dc, 7 dzien po skoku temperatur, szyjka zrobila sie na pol miekka, nadal jest wysok oi niestety zaczelam plamic.... prosze o interpretacje mojego wykresu, zawsze przed miesiaczka plamilam na brazowo na poczatku przez dzien lub dwa, dzis nie bylo jeszcze ani sladu, przed chwila w toalecie przy badaniu szyjki zauwazylam czysta czerwona krew bez zadnych skrzepow.... nigdy tak nie mialam, miesiaczka zaczynala sie plamieniem brązowym, dopiero potem krwawienie myslicie ze juz stracone wszystko??? buuuuuu
-
martyna1989 wrote:Ja dzis 25 dc, 7 dzien po skoku temperatur, szyjka zrobila sie na pol miekka, nadal jest wysok oi niestety zaczelam plamic.... prosze o interpretacje mojego wykresu, zawsze przed miesiaczka plamilam na brazowo na poczatku przez dzien lub dwa, dzis nie bylo jeszcze ani sladu, przed chwila w toalecie przy badaniu szyjki zauwazylam czysta czerwona krew bez zadnych skrzepow.... nigdy tak nie mialam, miesiaczka zaczynala sie plamieniem brązowym, dopiero potem krwawienie myslicie ze juz stracone wszystko??? buuuuuu
-
martyna1989 wrote:Ja dzis 25 dc, 7 dzien po skoku temperatur, szyjka zrobila sie na pol miekka, nadal jest wysok oi niestety zaczelam plamic.... prosze o interpretacje mojego wykresu, zawsze przed miesiaczka plamilam na brazowo na poczatku przez dzien lub dwa, dzis nie bylo jeszcze ani sladu, przed chwila w toalecie przy badaniu szyjki zauwazylam czysta czerwona krew bez zadnych skrzepow.... nigdy tak nie mialam, miesiaczka zaczynala sie plamieniem brązowym, dopiero potem krwawienie myslicie ze juz stracone wszystko??? buuuuuu
-
martyna1989 wrote:tak zrobie, miesiaczke powinnam miec najwczesniej w poniedzialek za trzy dni.... liczylam ze nawet dostane ja w tym miesiacu pozniej a tu zaskoczenie.... a jak z ta szyjka przy krwawieniu implantacyjnym??? otwiera sie?