start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim tempka spadła rano o jedna kreskę w dół, plamienia jak narazie brak wiec może ta wczorajsza krew to był rzeczywiście dobry objaw... Tylko mam nadal problem z określeniem otwartości szyjki... Tymczasem pora do pracy, życzę Wam udanego dnia
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, hej
Ja od rana sprzatam i gotuje, a potem na jakies zakupki trzeba skoczyc, bo grimada rzeczy sie w domu pokonczyla
Mnie dzis sluz zalewa taki bialy, ale rzadki, wiec zaznaczylam kremowy, bo juz nie wiedzialam jaki wpisac. Tempka niby troche w dol, ale nadal w miare wysoko. Cycki przestaly bolec, ale gliwazaczela. Ehhh a mialam nie zwracac uwagi na objawy
Milego dzionka wszystkim, w wolnej chwili bede zagladac.
Buziakiiza30, Nusia1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,doczytałam Was
Widzę że Margotka i Klaudia zajrzały wczoraj wspomniałam im,że czekacie tutaj na nie
Ja męczę się z bólem dziąsła,od zęba mądrości (ten ostatni na dole).Aż ból w gardło idzie
Pozdrawiam i miłego dnia dla Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 12:47
mungo, iza30, Margotka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny piszę na prośbę Paulinki,bo ma dostawę i jest zajęta.Prosiła,aby przekazać Wam informacje,jak minęła dzisiejsza jej wizyta u gina.Pisała mi smsa,więc teraz przepisuję jego treść:
"Wszystko jest dobrze.W prawym jajniku widać 2 pęcherzyki,jakby na bliźniaki o wielkości 9 na 16 mm.Muszę zrobić badanie przeciwciał antyfosoforowolipidowe tsh. Mąż musi oddać nasienie,jak w tym cyklu się nie uda.Dostałam duphaston.Na drugą fazę cyklu lekarz wspomoże mnie przy zagnieżdżeniu,jest z nami.Siedziałam u niego godzinę,badał mnie i badał.Jestem zadowolona."
To teraz trzeba trzymać kciuki za Paulinkę !!!iza30, mungo, mycha28 lubią tę wiadomość