Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymamy mocno kciuki :)

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje Anitka wszystko napisała co jej przekazalam KOCHAM JA!!!! No i Was moje kochane!! Dziś jestem uśmiechnięta widziałem te pęcherzyki jak śmiesznie to wygląda!!! Lekarz dał nam dużą nadzieję i najważniejsze że nic mi nie dolega... Całuje Was moje rybki kochane!! I trzymajcie kciuki

iza30, mungo, mycha28, Plumb80 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Dziewczyny piszę na prośbę Paulinki,bo ma dostawę i jest zajęta.Prosiła,aby przekazać Wam informacje,jak minęła dzisiejsza jej wizyta u gina.Pisała mi smsa,więc teraz przepisuję jego treść:

"Wszystko jest dobrze.W prawym jajniku widać 2 pęcherzyki,jakby na bliźniaki o wielkości 9 na 16 mm.Muszę zrobić badanie przeciwciał antyfosoforowolipidowe tsh. Mąż musi oddać nasienie,jak w tym cyklu się nie uda.Dostałam duphaston.Na drugą fazę cyklu lekarz wspomoże mnie przy zagnieżdżeniu,jest z nami.Siedziałam u niego godzinę,badał mnie i badał.Jestem zadowolona."

To teraz trzeba trzymać kciuki za Paulinkę !!!
    to wspaniale kurcze oby jej się udało trzymam kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Kochane moje Anitka wszystko napisała co jej przekazalam KOCHAM JA!!!! No i Was moje kochane!! Dziś jestem uśmiechnięta widziałem te pęcherzyki jak śmiesznie to wygląda!!! Lekarz dał nam dużą nadzieję i najważniejsze że nic mi nie dolega... Całuje Was moje rybki kochane!! I trzymajcie kciuki
    to dobrze ciesze się bardzo kurcze ale fajnie masz , mi tylko jeden pęcherzyk lekarz pokazal i powiedział ile ma , to jak ty jesteś taka silna to ja tez będę i dobrze ze mam wizyte u drugiego gina to może tez mi pomoze

iza30, Paulia87, mungo lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    to dobrze ciesze się bardzo kurcze ale fajnie masz , mi tylko jeden pęcherzyk lekarz pokazal i powiedział ile ma , to jak ty jesteś taka silna to ja tez będę i dobrze ze mam wizyte u drugiego gina to może tez mi pomoze
    Malinka ja jestem po dwukrotnym poronienia jedno z blizniakami w kwietniu tego roku... Muszę być silna a Ty też twardą ba babka jesteś wierzę w NAS!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane .
    Weszlam tylko na chwilke :)
    Paulinko ciesze sie ze wszystko jest ok :* <3
    mielismy dzis jechac na impreze ale ide dzisdo pracy na 22 do 3 w nocy i po imprezie :/
    Ale na jutro jedziemy na nia :)
    Zycze wam milego weekendu ja juz tu nie bede zagladala czesto odpuszczam sobie narazie . Mam juz dosc wszystkiego jak narazie

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko nie opuszczaj nas no ci Ty?? Chyba masz zły dzień czy jak?? Będzie mi bardzo przykro jak Cię nie bbędzie!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Ewelinko nie opuszczaj nas no ci Ty?? Chyba masz zły dzień czy jak?? Będzie mi bardzo przykro jak Cię nie bbędzie!!!
    bede zagladala kochana ale juz nie tak czesto . moze jak odpuszcze troche i odpoczne bedzie lepiej bo caly cza gdy siedze na tym owu mysle :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nawet nie mam ochoty na serduszkowanie a nie bede sie zmuszala bo to bez sensu :/ niby zaraz sie zbliza owulka ale tez tu stoi znak (?) czy wogile ona bedzie :/ Juz chyba zmeczona jestem tym wszystkim

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Malinka ja jestem po dwukrotnym poronienia jedno z blizniakami w kwietniu tego roku... Muszę być silna a Ty też twardą ba babka jesteś wierzę w NAS!!!!
    wiesz mi się kiedyś marzylo mieć bliźniaki wlasnie moja kolezanka jest w szpitaly 30tydz. i dwie dziewczynki będzie miała rok starsza ode mnie ale fajnie ma już synka z roku mojej corki

• karmelek Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, hej!
    ja ostatnio nie mam weny na pisanie...

aniu dzieki za pw:-) ja musze dobrze pogadac z moja gin w poniedzialek bo nie wim co zrobic...
    a dlaczego dziwne? bo wiesz jak sie czyta wypwiedzi wyciete z kontekstu? bo wiekszosc postow bylo juz usunietych... ale moze to i dobrze bo ja sie wtracac nie bede.. zreszta widze ze konflikt juz zazegnany...

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam mieć dwie dziewczynki:-(

• karmelek Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa i zostalo mi 6 dni do @! to juz tuz, tuz! zreszta test robie juz za dwa dni! ciekawe czy mi cos wyjdzie?! oszaleje do poniedzialku :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    przykr mi :( ale jestem dobrej myśli

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    aaaa i zostalo mi 6 dni do @! to juz tuz, tuz! zreszta test robie juz za dwa dni! ciekawe czy mi cos wyjdzie?! oszaleje do poniedzialku :-)
    ojj ja szczerze już tez bym chciała mieć ale niestety za jakies dwa tyg dopiero będę miała , i mam problem bo w grudniu musze się umowic na cytologie a najgorsze jest to ze nie wiem kiedy @ dostane bo trzeba jakos pare dni odczekać po @ żeby zrobić cytologie ..

• karmelek Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    paulinka przykro mi bardzo... ja nawet nie wiem...
    wczoraj robilam porzadki w szafce mojej i znalazlam wyniki badan sprzed roku... moze dlatego mam taki do dupy humor......

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko ja tez z mężem postanowiłam że to nasz ostatni cykl z ovu i tymi cudami!! A wtedy już odpuszczam na Maxa Total... Teraz mam już wy..... na to!! Cieszę się że lekarz potwierdził ze owulacja występuje i tyle!! A co będzie jak będzie!!! Ewelinko rozumiem to Twoje rozgoryczenie i brak sił!! Jeśli nie masz ochoty na sex to tego nie rób nic ba siłę!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Ewelinko ja tez z mężem postanowiłam że to nasz ostatni cykl z ovu i tymi cudami!! A wtedy już odpuszczam na Maxa Total... Teraz mam już wy..... na to!! Cieszę się że lekarz potwierdził ze owulacja występuje i tyle!! A co będzie jak będzie!!! Ewelinko rozumiem to Twoje rozgoryczenie i brak sił!! Jeśli nie masz ochoty na sex to tego nie rób nic ba siłę!!
    masz racje , wiesz co ja się nawet boje lekarza już o co kolwiek zapytać a co dopiero czy wystepuje u mnie owulacja ciężko znalesc naprawdę fajnego lekarza mi

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Dlatego nie bede juz tak przesiadywac i nie chce sie bic z myslami a moze owulka jednak byla albo nie zamowilam testy owu bede sprawdzac tak tylko jakos nie mam do nich przekonania chce od nastempnego cyklu zaczac brac femifertil i zobaczymy co bedzie w srode ide do gina na sprawdzenie czy ten pecherzyk urosl czy nie a jak nie niech daje mi leki . Dlatego chce przystopowac z tym ovuf bo tylko siedze tu i mysle nie potrzebnie . bede wchodzic do was zagladac co jakis czas nie zapomne o was napewno :)

• mungo Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haj babiszony :)
    ja tylko na chwilę wpadłam, zobaczyć co tam u Was :)
    Ewelinka, jęsli będzie Ci lżej bez tego całego ovu, to pewnie, że to olej- chociaz ja sama robiłam juz kilka podejść, zeby odpuścić, ale jakoś ciężko mi to wychodzi... :P
    lecę się ogarniać, bo zaraz idziemy do knajpki ze znajomymi :D będzie drinkowanie :)
    do juterka lasencje :)
    miłego wieczorka :D :D :D

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ