start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje Anitka wszystko napisała co jej przekazalam KOCHAM JA!!!! No i Was moje kochane!! Dziś jestem uśmiechnięta widziałem te pęcherzyki jak śmiesznie to wygląda!!! Lekarz dał nam dużą nadzieję i najważniejsze że nic mi nie dolega... Całuje Was moje rybki kochane!! I trzymajcie kciuki
iza30, mungo, mycha28, Plumb80 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Dziewczyny piszę na prośbę Paulinki,bo ma dostawę i jest zajęta.Prosiła,aby przekazać Wam informacje,jak minęła dzisiejsza jej wizyta u gina.Pisała mi smsa,więc teraz przepisuję jego treść:
"Wszystko jest dobrze.W prawym jajniku widać 2 pęcherzyki,jakby na bliźniaki o wielkości 9 na 16 mm.Muszę zrobić badanie przeciwciał antyfosoforowolipidowe tsh. Mąż musi oddać nasienie,jak w tym cyklu się nie uda.Dostałam duphaston.Na drugą fazę cyklu lekarz wspomoże mnie przy zagnieżdżeniu,jest z nami.Siedziałam u niego godzinę,badał mnie i badał.Jestem zadowolona."
To teraz trzeba trzymać kciuki za Paulinkę !!! -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Kochane moje Anitka wszystko napisała co jej przekazalam KOCHAM JA!!!! No i Was moje kochane!! Dziś jestem uśmiechnięta widziałem te pęcherzyki jak śmiesznie to wygląda!!! Lekarz dał nam dużą nadzieję i najważniejsze że nic mi nie dolega... Całuje Was moje rybki kochane!! I trzymajcie kciuki
iza30, Paulia87, mungo lubią tę wiadomość
-
malinka19 wrote:to dobrze ciesze się bardzo kurcze ale fajnie masz , mi tylko jeden pęcherzyk lekarz pokazal i powiedział ile ma , to jak ty jesteś taka silna to ja tez będę i dobrze ze mam wizyte u drugiego gina to może tez mi pomoze
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyCzesc kochane .
Weszlam tylko na chwilke
Paulinko ciesze sie ze wszystko jest ok :*
mielismy dzis jechac na impreze ale ide dzisdo pracy na 22 do 3 w nocy i po imprezie
Ale na jutro jedziemy na nia
Zycze wam milego weekendu ja juz tu nie bede zagladala czesto odpuszczam sobie narazie . Mam juz dosc wszystkiego jak narazie -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ewelinko nie opuszczaj nas no ci Ty?? Chyba masz zły dzień czy jak?? Będzie mi bardzo przykro jak Cię nie bbędzie!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Malinka ja jestem po dwukrotnym poronienia jedno z blizniakami w kwietniu tego roku... Muszę być silna a Ty też twardą ba babka jesteś wierzę w NAS!!!!
-
hej, hej!
ja ostatnio nie mam weny na pisanie...
aniu dzieki za pw:-) ja musze dobrze pogadac z moja gin w poniedzialek bo nie wim co zrobic...
a dlaczego dziwne? bo wiesz jak sie czyta wypwiedzi wyciete z kontekstu? bo wiekszosc postow bylo juz usunietych... ale moze to i dobrze bo ja sie wtracac nie bede.. zreszta widze ze konflikt juz zazegnany... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:aaaa i zostalo mi 6 dni do @! to juz tuz, tuz! zreszta test robie juz za dwa dni! ciekawe czy mi cos wyjdzie?! oszaleje do poniedzialku
-
Ewelinko ja tez z mężem postanowiłam że to nasz ostatni cykl z ovu i tymi cudami!! A wtedy już odpuszczam na Maxa Total... Teraz mam już wy..... na to!! Cieszę się że lekarz potwierdził ze owulacja występuje i tyle!! A co będzie jak będzie!!! Ewelinko rozumiem to Twoje rozgoryczenie i brak sił!! Jeśli nie masz ochoty na sex to tego nie rób nic ba siłę!![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ewelinko ja tez z mężem postanowiłam że to nasz ostatni cykl z ovu i tymi cudami!! A wtedy już odpuszczam na Maxa Total... Teraz mam już wy..... na to!! Cieszę się że lekarz potwierdził ze owulacja występuje i tyle!! A co będzie jak będzie!!! Ewelinko rozumiem to Twoje rozgoryczenie i brak sił!! Jeśli nie masz ochoty na sex to tego nie rób nic ba siłę!!
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ewelinko ja tez z mężem postanowiłam że to nasz ostatni cykl z ovu i tymi cudami!! A wtedy już odpuszczam na Maxa Total... Teraz mam już wy..... na to!! Cieszę się że lekarz potwierdził ze owulacja występuje i tyle!! A co będzie jak będzie!!! Ewelinko rozumiem to Twoje rozgoryczenie i brak sił!! Jeśli nie masz ochoty na sex to tego nie rób nic ba siłę!!
-
haj babiszony
ja tylko na chwilę wpadłam, zobaczyć co tam u Was
Ewelinka, jęsli będzie Ci lżej bez tego całego ovu, to pewnie, że to olej- chociaz ja sama robiłam juz kilka podejść, zeby odpuścić, ale jakoś ciężko mi to wychodzi...
lecę się ogarniać, bo zaraz idziemy do knajpki ze znajomymi będzie drinkowanie
do juterka lasencje
miłego wieczorkaiza30 lubi tę wiadomość