start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymartyna1989 wrote:tak zrobie, miesiaczke powinnam miec najwczesniej w poniedzialek za trzy dni.... liczylam ze nawet dostane ja w tym miesiacu pozniej a tu zaskoczenie.... a jak z ta szyjka przy krwawieniu implantacyjnym??? otwiera sie?
-
kada24 wrote:ewcia mam np dzis owulke czulam jak peka pecherzyk i w srode lekarz to potwierdzil ze jest duzy pecherzyk... teraz to tylko czekanie zostaje..
-
Nusia1989 wrote:dziewczyny jedziemy w sobotę z mężem na urodziny do mojej szwagierki synka, niestety mamy problem z wyborem prezentu, możecie poradzić co możemy kupić takiemu małemu 3letniemu chłopcu?
najlepiej takie duże klocki- chłopcy to uwielbiaja, a przy okazji ćwiczą zdolności manualne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartyna1989 wrote:Ania1986 z reguły mam cykle 28 dni, liczyłam ze będzie później bo fl jak narazie tylko 7 dn
ja wczoraj mialam rozowo mleczny sluz przez 2-3 h pozniej zanikl..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 21:33
martyna1989 lubi tę wiadomość
-
po wizycie u endokrynologa:
tsh- 1,26
glukoza-92 (70-110)
cholesterol-175 (150-200)
znaczy się, że wszystko w jak najlepszym porządku
a jak tam Wam dzionek minął??
ja to jak codzienne w tym tygodniu musiałam sobie po powrocie do domu drzemkę uciąć, bo powieki same się sklejały hehe
a teraz małża do kumpla zawiozłam i oglądam jakąś bajkę na tvniza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:po wizycie u endokrynologa:
tsh- 1,26
glukoza-92 (70-110)
ja to jak codzienne w tym tygodniu musiałam sobie po powrocie do domu drzemkę uciąć, bo powieki same się sklejały hehe
a teraz małża do kumpla zawiozłam i oglądam jakąś bajkę na tvn
ja wlasnie ogladam finał Got to dancemungo lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:o kurcze przepraszam Cie ale ja chcialam nacisnac na twoj wykres a przez roztargnienie nacisnełam na ewci, a wiec cofam poprzednia wypowiedz, no fakt moze to byc implantacja przyznaje:)
ja wczoraj mialam rozowo mleczny sluz przez 2-3 h pozniej zanikl..
hehe ja jestem w połowie cyklu dopiero -
mungo wrote:po wizycie u endokrynologa:
tsh- 1,26
glukoza-92 (70-110)
a teraz małża do kumpla zawiozłam i oglądam jakąś bajkę na tvnmungo lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:o kurcze przepraszam Cie ale ja chcialam nacisnac na twoj wykres a przez roztargnienie nacisnełam na ewci, a wiec cofam poprzednia wypowiedz, no fakt moze to byc implantacja przyznaje:)
ja wczoraj mialam rozowo mleczny sluz przez 2-3 h pozniej zanikl.. -
dzięki Izuś, Ania
powiem szczerze, że przy mojej dietce to nie spodziewałam się, że tak to będzie wyglądać- przeciez ja wczoraj jeszcze o 23 jadłam frytasy, a później pyzy z mięsem
a standardowo pochłaniam tabliczkę czekolady dziennie- chociaż dziś jakoś mi się nic nie chce dziwne- chyba chora jestemiza30 lubi tę wiadomość
-
widziałyście to forum z dowcipami??
wyłapałam zejebisty:
Dwie dinozaurzyce wybrały się nad jezioro, aby popływać.
-Dlatego się nie kąpiesz? -mówi jedna
-Bo mam okres -odpowiada druga
Na to tamta zdziwiona:
-To ty nie używasz owieczek?myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:widziałyście to forum z dowcipami??
wyłapałam zejebisty:
Dwie dinozaurzyce wybrały się nad jezioro, aby popływać.
-Dlatego się nie kąpiesz? -mówi jedna
-Bo mam okres -odpowiada druga
Na to tamta zdziwiona:
-To ty nie używasz owieczek? -
nick nieaktualnymartyna1989 wrote:hehe w sumie przyznaje ze się trochę zdziwiłam Twoja wypowiedzią ja teraz juz też mam czysto... Zauważyłam tylko ta czysta krew jak byłam w toalecie i teraz nic nie ma... Ehhh... Cezkie życie staraczki