start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:Ja podejrzewam ze ten spadek to na @.
Ja podejrzewam ze u ciebie owulka byla 13 dc ale moge sie mylic.
Wogole to czesc dziewczyny ja dopiero wstalam teraz kawa a pozniej znowu nic tylko wypoczynek :p
Początkowo ovu wyznaczyło owulke w 15 dniu cyklu i według tego fl bypahy okey, potem przestawili się na 18 dzień i w sumie dlatego się też trochę stresuje bo za za krótko żeby juz hyla miesiaczka a niestety też myślę ze to na miesiączkę
-
iza30 wrote:Noga boli ale jest lepiej, a tak po za tym to od tego siedzenia dostaje juz do glowy, a to jeszcze pa tyle trwac a co u Ciebie?
-
martyna1989 wrote:Początkowo ovu wyznaczyło owulke w 15 dniu cyklu i według tego fl bypahy okey, potem przestawili się na 18 dzień i w sumie dlatego się też trochę stresuje bo za za krótko żeby juz hyla miesiaczka a niestety też myślę ze to na miesiączkę
martyna1989, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Ale mam nadzieje ze w koncu nasz pociag ruszy tak jak bylo to na poczatku, zawsze jak sie w chodzilo to nie moglam nadrobic tyle bylo do czytania a teraz masakra dziewczyny musimy cos z tym zrobic
iza30 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:tak masz racje jesli byla byla by owulacja 18 to za wczescnie na @, ale jak patrze na twoj wykres to wydaje mi sie ze owulka mogla byc 13-15 dc, pamietaj ze ovu to tylko program i moze sie mylic, jesli to na @ to przykro mi ale bedzie kolejny cykl i kolejne szanse, w koncu doczekasz sie na upragnione malenstwo. Glowa do gory
wiem już ze to na @, zaczyna się niestety rozkręcać i brzuch bolec... Dziękuję Izuś za pocieszenie, pewnie ze mi przykro ale to dopiero właściwie drugi planowany cykl wiec nie załamuje się i będę działać dalej boje się tylko ze cos ze mną nie tak, ze cykle może nie takie , różne rzeczy do głowy przychodzą... No i te plamienia w drugiej fazie, mam juz od dłuższego czasu ale moja ginekolog stwierdzila ze narazie nie ma sensu nic z tym robić - wprawdzie byłam u niej kilka miesięcy temu i wtedy tylko wspomniałam ze noża chciałabym dziecko... -
martyna1989 wrote:wiem już ze to na @, zaczyna się niestety rozkręcać i brzuch bolec... Dziękuję Izuś za pocieszenie, pewnie ze mi przykro ale to dopiero właściwie drugi planowany cykl wiec nie załamuje się i będę działać dalej boje się tylko ze cos ze mną nie tak, ze cykle może nie takie , różne rzeczy do głowy przychodzą... No i te plamienia w drugiej fazie, mam juz od dłuższego czasu ale moja ginekolog stwierdzila ze narazie nie ma sensu nic z tym robić - wprawdzie byłam u niej kilka miesięcy temu i wtedy tylko wspomniałam ze noża chciałabym dziecko...
Przytulam mocno i glowa do gory kolejny cykl moze byc wlasnie tym upragnionymWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 11:48
-
martyna1989 wrote:Dzięki kochana :* jeśli owulka byłaby w 13 dniu cyklu to mój luby był jeszcze za granica wiec jest opcja ze się spoznil... Ale nie ma co gdybac teraz to zrobiłam sobie przerwę w pracy i delektuje się pyszna kawka
-
siema babiszony
nie ma co narzekać, że wątek spada, bo w sumie za dużo nas tu nie ma, a każda poza siedzeniem na OVF ma masę innych rzeczy na głowie- no przynajmniej ja
mnie najważniejsze jest to, że jak potrzebuję to wejdę, napiszę co mi leży na serduchu i ktoś kiedyś tam odpowie, chociaż z drugiej strony też się zastanawiam, bo sa czasami rzeczy, o których chciałabym naskrobać, ale boję się, że zaraz ktoś powie, że w tym wątku na tkie tematy nie piszemy i to tez zniechęca to przesiadywania tutaj.
ale nic to ja mam dziś dzień lenia
obiadek się piecze (dziś gęsie cycki), mążuś w gierkę zapodaje, a ja się powgapiam chyba w tv
no i zajrzę tu co jakiś czasiza30 lubi tę wiadomość
-
Trzeba w tym watku zaczac pisac znowu o wszystkim, bo bylo dobrze na poczatku a teraz masakra naprawde czasem nawet nie mam ochoty tu zagladac ale mam nadziej ze damy rade to naprawic i znowu bedzie tu goraca linia
Mungo napewno kazdy ma duzo rzeczy na glowie ale wczesniej byl tu ruch jak w rzymie a teraz masakramungo lubi tę wiadomość