start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Karmelek ja się cieszę że szczęścia innych a s Anity najbardziej!!!!! Lecz przykro robi się jak Ty wypluwasz z siebie flaki starasz się o maleństwo a tu dupa wkurwiona chodzisz non stop wchodzisz na ovu a tu jedna zaciazyla druga trzecia a Ciebie szlak trafia łzy Cisna Ci się do oczu nie z zazdrości tylko z niemocy!!!! Rozumiem dziewczyny
Ja też to rozumiem i czasem głupio mi pisać,bo czuję się niezręcznie.Bo mi się już udało,a Wam jeszcze nie.
Ale wierzcie mi,życzę tego każdej z Was i wierzę całym sercem,że się uda!!!
Karmelek,trzymam jutro kciukiiza30, Paulia87, karmelek, mungo lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:U mnie wszystko w porządku Iza.Czuję się dobrze.Jestem tylko senna,ale to na razie norma.Tylko zauważyłam,że teraz każda czynność powoduje zadyszkę
Mamy sypialnię na 1 piętrze,a toaletę na dole.Jak wczoraj wstałam na siku wieczorem i wróciłam do łóżka,to normalnie przez minutę dyszałam jak lokomotywa Mąż aż patrzył na mnie,a ja skwitowałam: "Chciałeś,to masz ciężarówkę,a raczej lokomotywę" haha
Jak noga Iza?
Karmelek,masz rację - trzeba zacząć pisać o wszystkim,wtedy forum samo się rozwija
Paulinka - kocham
Ewelinka - dobrze ,że mam Cię na FB,przynajmniej będzie stały kontakt
Anitko noga nadal boli, ale da sie wytrzymac jutro znowu do lekarza teraz te wizyty mnie wykoncza mam nadzieje ze teraz juz bedzie tylko lepiej.Plumb80, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mi się skonczyl abonament ale go nie będę uruchamiać bo mi nie wyznacza owulacji wiec ja tylko sobie zaznaczam co i jak ... wczoraj olalam wszystko i ta tabletke ale wzielam wieczorem no i z mezem troszkę pobaraszkowalismy bo nie mogłam wytrzymać już i tak mi wszystko jedno i pewnie za dwa tyg.zas mi lekarz powie ze zapalenie jakies mam ..
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:a mi się skonczyl abonament ale go nie będę uruchamiać bo mi nie wyznacza owulacji wiec ja tylko sobie zaznaczam co i jak ... wczoraj olalam wszystko i ta tabletke ale wzielam wieczorem no i z mezem troszkę pobaraszkowalismy bo nie mogłam wytrzymać już i tak mi wszystko jedno i pewnie za dwa tyg.zas mi lekarz powie ze zapalenie jakies mam ..
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Malinka oby Ci juz nie nawracalo to zapalenie oby wyleczyla je raz a porzadnie, a jesli mialas ochote na i nie drazni Cie tam nic to wydaje mi sie ze bardzo dobrze zrobilas ja tez mam ochote na male co nieco ale musze sie jeszcze wsytrzymac :p
iza30 lubi tę wiadomość
-
malinka19 wrote:wiesz nawet nie mam sluzu przez ta tabl.taki jak balsam się robi hehe ale co mi tam , no wlasnie żeby mi przeszlo bo już nie mam sil co chwile cos we wrześniu miałam ponoc tez i tez tab.bralam ale nie dopochwowo .. zastanawiam się czy na 5tego się nie umowic niewiem co z cytologia bo jakbym poszla 5tego to za 3 4 dni bym miała @ kurde może dziewczyny pomóżcie bo ja kompletnie neiwiem co mam zrobić .. albo tylko pojsc na kontrole i się umowic na 19tego na cytologie
-
nick nieaktualny