start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:moze pekac.. mnie tak w piatek bolal a w sobote nic i dzis tylko podbrzusze..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:owulka moze byc widzisz ja tez myslalam ze owulacje mam 14 lub 15dc a tu niespodzianka lekarz gada ze w 13dc ze faza lutealna mam dluzsza..
-
nick nieaktualny
-
najlepiej pozmieniac lekarzy ja tez od sierpnia do nowego chodze bo stary gin by mnie na tamten swiat poslal bo nie widzial pozamacicznej... nowy jest uprzejmny nie bierze w lapie z tego co wiem jezdzi do porodow jak nawet nie ma dyzuru.. u mnie nawet na operacje przyjechal choc w pon nie ma dyzuru w szpitalu...wiec trafilam na anioła hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKada dobry lekarz to podstawa.Najgorsi są tacy,którzy przyjmują tylko dla kasy.Ty mu ufasz,a on traktuje Cię przedmiotowo.Bo kto ma pomóc,jak nie oni?
Paulina dawaj placka !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 15:15
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanitko ja juz sie tak poczulam jak jakas rzecz we wrzesniu teraz jest ok widac ze lekarz chce pomoc na pierwszej wizycie wyslal mnie do szpitala ale tez czasu nie mial pogadac i tylko na obserwacje zostalam ale teraz jak bylam u niego to mnie zdziwil ze ushg mi zrobil i wszystko pokazal i powiedzial .. bardzo bylam szczesliwa i zadowolona ze jednak zly az tak nie jest
-
no Anitko.. ten nowy nie jest tani ale pomogl mi duzo...tera zmi gadal jak wychodzilam od niego do zobaczenia w grudniu hehe wiec mysli ze zdzialamy cos hehe ale ktoz to wie czy sie udala... maz gada ze w piatek dwa razy swultał sie do mnie hehe i wczoraj w czawrtek i w srode zobaczymy hehe troche nadziei jest bo musi byc a rozczarowywac sie nie bede jak - bedzie bo wiem ze funkcjonuje mi lewy jajnik prawidłowo... i to jest dobry znak
-
nick nieaktualny