start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykada24 wrote:3 lata ma moj skarb tez duzo przeszlam zeby ja miec a teraz ona chce dzidziusia.... hehe wiec my dzialamy zeby miala rodzenstwo..
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Ja mysle ze 5 na kontrole a pozniej na cytologie, to moje zdanie
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:moja w lipcu 4 czas leci i pyskuje ze szok hehe ale grzeczna nie powiem..
a tobie tez jesc wszystkiego nie chciała jak miała 2lata? bo moja to tak wybrzydza ze ja już nie wiem co jej na obiad dac z zup to tylko rosol no i ewentualnie pomidorowa, mieso zje ale zas ziemniakow cos nie chce -
nick nieaktualnykada24 wrote:tez nie jadek dopiero w przedszkolu teraz zaczela.. emilka z 8lipca jest 3dni przed terminem wyskoczyla..
-
o babiszony powstawały
mnie kochane wpiszcie na testowanie na 30-tego, bo si z Nezumi tak zmówiłyśmy poczekam ten 1 dzień na nią poza tym w piąteczek mam imprezkę, więc chcę skorzystać- może to będzie ostatnie picie przed długą abstynencją :P:P -
nick nieaktualnymungo wrote:o babiszony powstawały
mnie kochane wpiszcie na testowanie na 30-tego, bo si z Nezumi tak zmówiłyśmy poczekam ten 1 dzień na nią poza tym w piąteczek mam imprezkę, więc chcę skorzystać- może to będzie ostatnie picie przed długą abstynencją :P:Pmungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny