start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mungo wrote:haj babiszony
ja tylko na chwilę wpadłam, zobaczyć co tam u Was
Ewelinka, jęsli będzie Ci lżej bez tego całego ovu, to pewnie, że to olej- chociaz ja sama robiłam juz kilka podejść, zeby odpuścić, ale jakoś ciężko mi to wychodzi...
lecę się ogarniać, bo zaraz idziemy do knajpki ze znajomymi będzie drinkowanie
do juterka lasencje
miłego wieczorka
wypij moje zdrowkoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 18:42
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:haj babiszony
ja tylko na chwilę wpadłam, zobaczyć co tam u Was
Ewelinka, jęsli będzie Ci lżej bez tego całego ovu, to pewnie, że to olej- chociaz ja sama robiłam juz kilka podejść, zeby odpuścić, ale jakoś ciężko mi to wychodzi...
lecę się ogarniać, bo zaraz idziemy do knajpki ze znajomymi będzie drinkowanie
do juterka lasencje
miłego wieczorka
Milego wieczorku kochana buzkamungo lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:swoj wykres jak narazie olewam nie sprawdzam z innymi bo kazda z nas jest inna i nie bedzie tak samo ale wczesniej to robilam . Zobacze co bedzie bo ostatnio z dnia na dzien jest gorzej ze mna
Milego wieczorku kochana buzka -
nick nieaktualny
-
kazdy jakos probuje sobie czas zająć bo inaczej by zwariowal tym ciaglym mysleniem o wykresie, temperarurach, owulacji i terminie testowania
ja juz czekam na mojego synka bo jest u kolegi . i jego rodzice maja go odwieźć. potem kąpiele, poczytam troszke ksiazki i spać takze dobrej nocy zycze wam!iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
Hej nie było mnie od wczorajszej kłotni ale widze że juz zgoda i wszystko dobrze
ciesze sie dziewczynki Ania i Malinka że sie pogodziłyście ach te babskie hormony
Paulinko trzymam kciuki za te twoje pęcherzyki
Ewelinko nie opuszczaj nas
u mnie wczoraj mega rozciagliwy śluz i ujeżdżałam męża smiał sie potem że go zgwałciłam
zmykam się poprzytulać a wam kochane zyczę spokojnej nockiiza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:Hej nie było mnie od wczorajszej kłotni ale widze że juz zgoda i wszystko dobrze
ciesze sie dziewczynki Ania i Malinka że sie pogodziłyście ach te babskie hormony
Paulinko trzymam kciuki za te twoje pęcherzyki
Ewelinko nie opuszczaj nas
u mnie wczoraj mega rozciagliwy śluz i ujeżdżałam męża smiał sie potem że go zgwałciłam
zmykam się poprzytulać a wam kochane zyczę spokojnej nocki
buziakimycha28, mungo lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki jak ktoś znajdzie chwile proszę spójrzcie na mój wykres. Dziś 9 dzień cyklu, temperatura spadla do 36,3, miesieczki brak, przy badaniu szyjki kremowy śluz lekko podbarwiony...jesli to krwawienie dwa dni temu oznaczałoby implantację to tempka raczej by nie spadła dziś prawda?
-
martyna1989 wrote:Hej kobietki jak ktoś znajdzie chwile proszę spójrzcie na mój wykres. Dziś 9 dzień cyklu, temperatura spadla do 36,3, miesieczki brak, przy badaniu szyjki kremowy śluz lekko podbarwiony...jesli to krwawienie dwa dni temu oznaczałoby implantację to tempka raczej by nie spadła dziś prawda?
Ja podejrzewam ze u ciebie owulka byla 13 dc ale moge sie mylic.
Wogole to czesc dziewczyny ja dopiero wstalam teraz kawa a pozniej znowu nic tylko wypoczynek :pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 10:38
mungo lubi tę wiadomość