start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja mam humor paskudny... Za kilka godzin mam ważną rozmowę w pracy, mam wrażenie, że w ogóle się do niej nie przygotowałam, do tego temperatura mi spada, więc pewnie @ przyjdzie... Nie chce mi się już nic. Chciałabym zasnąć i obudzić się jak wszystko będzie dobrze... Praktycznie nie przespałam nocy, boli mnie głowa i w ogóle wszystko jest do dupy!
Karolcia gratuluję! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki
Co tam u was? Nie wierze własnym oczom, nasza Karolcia jest już zafasolkowaną cieżarną? No nie... gratuluję z całego serca. Mi @ już się skończyła, także niedługo zaczniemy serduszka, mam nadzieje że już nic nam nie przeszkodzi
No i przepraszam że wczoraj nie zajrzałam, ale byłam w Warszawie u moich rodziców no i tak sie złożyło że wróciłam koło 24, nie miałam siły i poszłam spać. Na forum widzę znów gości pustka, szkoda, no ale cóż ja chyba też rzadko bede zaglądać. Chce spokój i rozluźnienie a taka właśnie odskocznia od wykresów da mi wiele do myślenia (oczywiście będą pojawiać się temperatury i serduszka). Aaaa no i dziewczynki bierzcie się do roboty, bo niedługo testowanie i chce jakoś zobaczyć te zielone cudeńka
Wysyłam buziaki i kciukaski dla każdej z osobna
iza30 lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Ten wątek jest coraz niżej i niżej... Chyba niedługo nikt nie będzie pisał. Każdy się już gdzieś po innych wątkach porozchodził
-
iza30 wrote:Masz racje myszka, po klotniach ktore tu byly to wszystko sie popsulo na chwile sie naprawilo i znowu upadek juz nie chce mi sie ratowac tego watku bo szkoda nerwow czasu
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karolcia gratulacje!! .
ja niestety juz @ na calego ale to nic . wiem ze teraz grudzien bedzie tym szczesliwym . po prostu musi byc wrzucam na luz, juz testu wczesniej nie zrobie
nigdzie tez na inny watek na stale sie nie wybieram, zapisalam sie tylko na nastepne grudniowe testowanie . bo po prostu nie mam ochoty i czasu przesiadywac cale dnie na forum
kupilam sobie wiesiolek, bo wczesniej musielismy uzywac zelu a to tez utrudnia ruch plemnikow wiec odstawiamy
co jeszcze moj maz nie pali juz prawie miesiac wiec mow ze teraz na pewno bedzie prosciej
buziaki!!Karolcia23369 lubi tę wiadomość