start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja mam humor paskudny... Za kilka godzin mam ważną rozmowę w pracy, mam wrażenie, że w ogóle się do niej nie przygotowałam, do tego temperatura mi spada, więc pewnie @ przyjdzie... Nie chce mi się już nic. Chciałabym zasnąć i obudzić się jak wszystko będzie dobrze... Praktycznie nie przespałam nocy, boli mnie głowa i w ogóle wszystko jest do dupy!
Karolcia gratuluję! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki
Co tam u was? Nie wierze własnym oczom, nasza Karolcia jest już zafasolkowaną cieżarną? No nie... gratuluję z całego serca. Mi @ już się skończyła, także niedługo zaczniemy serduszka, mam nadzieje że już nic nam nie przeszkodzi
No i przepraszam że wczoraj nie zajrzałam, ale byłam w Warszawie u moich rodziców no i tak sie złożyło że wróciłam koło 24, nie miałam siły i poszłam spać. Na forum widzę znów gości pustka, szkoda, no ale cóż ja chyba też rzadko bede zaglądać. Chce spokój i rozluźnienie a taka właśnie odskocznia od wykresów da mi wiele do myślenia (oczywiście będą pojawiać się temperatury i serduszka). Aaaa no i dziewczynki bierzcie się do roboty, bo niedługo testowanie i chce jakoś zobaczyć te zielone cudeńka
Wysyłam buziaki i kciukaski dla każdej z osobna
iza30 lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Ten wątek jest coraz niżej i niżej... Chyba niedługo nikt nie będzie pisał. Każdy się już gdzieś po innych wątkach porozchodził
juz nie chce mi sie ratowac tego watku bo szkoda nerwow czasu
-
iza30 wrote:Masz racje myszka, po klotniach ktore tu byly to wszystko sie popsulo na chwile sie naprawilo i znowu upadek
juz nie chce mi sie ratowac tego watku bo szkoda nerwow czasu
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karolcia gratulacje!!
.
ja niestety juz @ na calegoale to nic
. wiem ze teraz grudzien bedzie tym szczesliwym
. po prostu musi byc
wrzucam na luz, juz testu wczesniej nie zrobie
nigdzie tez na inny watek na stale sie nie wybieram, zapisalam sie tylko na nastepne grudniowe testowanie. bo po prostu nie mam ochoty i czasu przesiadywac cale dnie na forum
kupilam sobie wiesiolek, bo wczesniej musielismy uzywac zelu a to tez utrudnia ruch plemnikow wiec odstawiamy
co jeszcze moj maz nie pali juz prawie miesiac wiec mow ze teraz na pewno bedzie prosciej
buziaki!!Karolcia23369 lubi tę wiadomość