styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:no nie wiem moja siostra jest wagą, mój śp dziadek był wagą oboje mają/mieli trudne charaktery i to bardzo
Moja bratowa to waga charakterek to ma nie powiem... Ciagle intrygi Ale mie mozna oceniac Po znaku zodiaku bo moja najlwp.psiapsiolka to waga i z nia problemow nie mam !!,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
A ja wiecznie panienka będę a co wolno mi:)
co do usuwania konta bo komuś wyszło a mi nie to cóż po 4,5 roku nie powinno mnie być chyba na żadnym forum a ja nie mówię o tych co dłużej ode mnie próbują albo są po poronieniu.
Ania u was będzie dobrze znajdziecie tyle zolnierzykow ile trzeba i będziecie mieć dzidziusia w tym roku jeszcze.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja wiążę ze styczniem 2015 duże nadzieje w moje obie ciąże zachodziłam właśnie w styczniu (niestety druga ciąża była biochemiczna), ale z pierwszej mam superowego synka, który jest właśnie wagą, ma 3 latka, jest uparciuszek ale wrażliwy i taka przylepka kochana, wagi są super!!!
Majaaa lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:A ja wiecznie panienka będę a co wolno mi:)
co do usuwania konta bo komuś wyszło a mi nie to cóż po 4,5 roku nie powinno mnie być chyba na żadnym forum a ja nie mówię o tych co dłużej ode mnie próbują albo są po poronieniu.
Ania u was będzie dobrze znajdziecie tyle zolnierzykow ile trzeba i będziecie mieć dzidziusia w tym roku jeszcze.
ale moze kiedys powiem Wam ze sie udalo
co do znakow
Moj maz Koziorozec, moja mama Koziorozec, moj tata skorpion.. ja bliznieta -
Ania mnie jak taka myśl naszła to uciekam na chwile odstresowac się ale konta bym nie usuwala bo opo co. Damy rade i końcu każda z nas napisze ze się udało i będziemy ie cieszyć wszystkie jeszcze.
Evaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki ja wam życzę przede wszystkim tego co każdaz nas pragnie najbardziej wwłaśnie tegommaleńkiego cudu a w te święta wszystko jest możliwe wszystko się zdarzyć może. A oprócz tego życzę zdrowia bo to każdemu potrzebne radości i samych sukcesów w w życiu. WESOLYCH ŚWIAT!!!
-
potforzasta wrote:Dziewczynki ja wam życzę przede wszystkim tego co każdaz nas pragnie najbardziej wwłaśnie tegommaleńkiego cudu a w te święta wszystko jest możliwe wszystko się zdarzyć może. A oprócz tego życzę zdrowia bo to każdemu potrzebne radości i samych sukcesów w w życiu. WESOLYCH ŚWIAT!!!
I dla was dxiewczyny wesolych swiat... I szczesliwego nowego roczku 2015...,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Matleena wrote:Mam pytanie. Czy któraś z Was jako efekt uboczny brania luteiny odczuwala mdłości?
Zreszta ja tak mam zawsze gdy mam wysoki progesteron -
Ja się bez ulotek nie ruszam a w razie czego zawsze sprawdzam w necie .
Z tym alkoholem też ciekawa metoda Ja nie piłam na święta i o dziwo nikt się nie spytał co i jak i dlaczego? Wypiliśmy sobie z moim M. winko dopiero jak wszyscy poszli -
Ech a ja czuje ze to beda wyjatkowe swieta:) jakas radosna od wczoraj chodze
Evaa, Ania_84 lubią tę wiadomość