styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien doberek
My poobjazdowkach... z najedzonymi brzuchami..dzis swietujemy w domu..czyt.. leze do gory dupskiem
pije kawke patrze jak za oknem pada sneig przytulona do kaloryfera
i mysle sobei.. dlugo wyczekiwany sneg w koncu spadl.. wiec i dlugowyczekiwane dzieciatka tez sie pojawiaEvaa lubi tę wiadomość
-
Moze razem ze sniegiem do nas leca:) my dzisiaj jedziemy do mojej mamy
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie już dziś po owulacji,szyjka zamknięta temperatura po gwatłtownym spadku dziś pnie się w góre. Kurde odkąd się staramy badam szyjke,ale powiem wam,że przez te miesiące nigdy nie była tak otwarta takiii wielki kawał palca do niej wszedł na początku nie wiedziałam w ogóle,że to szyjka,dopiero potem poczułam delikatny opór. Ale ogólnie to nasz ostatni miesiąc starań, odpuszczamy na razie ,no chyba,że może teraz coś zafasolkuje.
Emiśka, Helen lubią tę wiadomość
-
A ja mam do Was takie pytanie.
Kiedy kładziecie się wieczorem do łóżka i jak rano wstajecie czujecie takie dziwne ciągniecie w brzuchu ja nigdy tak nie miałam dopiero o 2-3 dni tak mam.Nawet jak robię siu siu to mnie tak ciągnie .Ania_84 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:A ja mam do Was takie pytanie.
Kiedy kładziecie się wieczorem do łóżka i jak rano wstajecie czujecie takie dziwne ciągniecie w brzuchu ja nigdy tak nie miałam dopiero o 2-3 dni tak mam.Nawet jak robię siu siu to mnie tak ciągnie . -
Mordeczka wrote:Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło tylko co to może być ?
-
Ja tez mam jakis czas juz takie bole jakby na @ ale lzejsze takie ciagniecie i zazwyczaj jak leze to mnie ciagnie.
-
Tylko ze ty mowisz ze przed owu a ja przed @ niestey
-
malgo86 wrote:To tak samo jak ja jestem przed @, a dzisiaj mam straszne bolesne ciągnięcia, Myślę, że to objawy przyjścia @
MiSia :), Emiśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odrobinacheci sama sie sobie dziwie ze mam takie podejscie ale poczatek 2015 jest moj
Misia witaj rozgosc sie i juz cie dopisuje.