styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aneta91 wrote:Najlepiej, żeby już żadna z nas nie miała co najmniej przez 9 miesięcy;)
Ach jakby mnie uszczęśliwiły 2 kreseczki...przestałabym myśleć o denerwującym teściu, zajęłabym się tylko nami -sobą i dzidziusiem...no, i mężulkiem;)
Mnie znów tata drażni tekstami że nie będzie dziadkiem z mojej strony... Jak to boli jak tak mówiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 17:56
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Teść Cie drażni ?
Mnie znów tata drażni tekstami że nie będzie dziadkiem z mojej strony... Jak to boli jak tak mówi
Evaa lubi tę wiadomość
M&M -
Takie gadanie najbardziej denerwuje i smuci.
Mnie też to wk.urwia jak dziewuchy po 15-16 lat i młodsze zaliczają wpadkę masakra...
No właśnie jak ktoś się bardzo stara to mu nie wychodzi a ten co się nie stara zawsze trafi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 20:04
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ale mam dzisiaj zaroty glowy @ jest blizej niz mysle ale test mam jutro w planach kupic w razie czego niech lezy
-
Martoszka to ze maz ma dziecko nie znaczy ze nasienie mu sie pogorszylo.... My tez Mamy a co? Nie wychodzi czekamy na wyniki nasienia.... Trzymajcie kciuki ... 7sty.beda wyniki troche sie boje... Bo znam mojego i wiem ze bedzie zalamka jak co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 21:43
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Dziewczyny nie przejmujcie się i nie mówcie, że was wkur... młode dziewczyny, które wpadają i na was przyjdzie pora! na pewno! trzymam za was wszystkie kciuki.
Martoszka, tata z dobrego serca chciał cię pocieszyć, nie denerwuj się!Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Evaa wrote:Martoszka to ze maz ma dziecko nie znaczy ze nasienie mu sie pogorszylo.... My tez Mamy a co? Nie wychodzi czekamy na wyniki nasienia.... Trzymajcie kciuki ... 7sty.beda wyniki troche sie boje... Bo znam mojego i wiem ze bedzie zalamka jak coM&M
-
Matleena wrote:Wydaje mi się, że Twój tata chciał Ci po prostu uświadomić, że życie to nie tylko dziecko i powinnaś cieszyć się bliskością tej drugiej osoby a dziecko potraktować jako owoc Waszej miłości.
Rodzice zawsze chcą dla nas dobrze, tylko czasem źle to robią. Ja zaczęłam to doceniać po tym jak mój tata zmarł. Też wiecznie prowadziłam z nim wojny, a teraz mi brakuje Jego rad.
Poza tym sama czasem rozmawiam z mężem o tym, że może nie być dziecka w ogóle i wcale to nie oznacza, że go nie chcemy. Tata pewnie chce, żebyś wyluzowala i dlatego tak Ci mówi.M&M -
Ale ja z nikim o tym nie rozmawiam, to oni mnie zmuszają do rozmowy o tym wszystkim! Nie wiesz jak to jest mieszkać z rodzicami, którzy po latach nie przyznają się do bicia ciebie paskiem i po twarzy. Więc nie mówcie, że oni kochają tam bardzo!M&M
-
nick nieaktualny