styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
Martoszka po prostu powiedz ze nie chcesz o tym mowic o po sprawie jestes dorosla i masz do tego prawo. Po co sie zadreczac a jest wiele osob ktore byly bite no coz takie czasy ze wszystko sie pasem zalatwialo. Ja nie chce i nie gadam mowie ze to moja sprawa i meza mojego i spokoj juz nik nie wchodzi na te tematy.
A ja sie dowiedzialam ze bede chrzesna malusiego Patryka:)Martoszka lubi tę wiadomość
-
Każdy nowy rok to zupełnie nowa książka zawierająca 365 pustych stron.
Wypełnij ją tym wszystkim, czego nie zrobiłeś w starym roku: słowami, których bałeś się wypowiedzieć, miłością, której nie miałeś czasu okazać i dobrocią, którą zapomniałeś kogoś obdarować.
Szczęśliwego Nowego Roku, pełnego zmian na lepsze.
potforzasta, Evaa lubią tę wiadomość
-
garderoblanka wrote:damy rade dziewczyny!!! mamy caaały nooowy rok! i tyle cykli przed sobą! ^^
-
No ja mysle ze damy no bo kto jak nie my:)
-
Martoszka przykro mi że Twój tata ma takie zdanie o Tobie, powinien Ci doradzać być też przy Tobie w ciężkich chwilach nie tylko twój mąż (czy partner) ale przede wszystkim powinien Ciebie wspierać i pomagać bo to jego rola.
Jeżeli w wieku 15 lat zaszłaś w ciążę bo tego chciałaś to świadczy tylko o Twojej dojrzałości a nie o tym że byłaś rozkapryszoną nastolatką...
A tak nawiasem pisząc masz 22 lata?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Martoszka przykro mi że Twój tata ma takie zdanie o Tobie, powinien Ci doradzać być też przy Tobie w ciężkich chwilach nie tylko twój mąż (czy partner) ale przede wszystkim powinien Ciebie wspierać i pomagać bo to jego rola.
Jeżeli w wieku 15 lat zaszłaś w ciążę bo tego chciałaś to świadczy tylko o Twojej dojrzałości a nie o tym że byłaś rozkapryszoną nastolatką...
A tak nawiasem pisząc masz 22 lata?M&M -
Martoszka wrote:Mam 22 lata. Dziecka nie mam na ziemi(aniołek 5tc), nie wyprowadzę się, bo nie mam gdzie. Obecnie budujemy dom z mężem, ale jeszcze długa droga przed nami. Więc muszę to.przetrwać, chociaż już sily psychicznej nie mam.
Jeśli czujesz oddech rodziców na plecach, nie możesz sobie pozwolić na wyprowadzkę z powodów finansowych, to może powinnaś zaczekać z dzieckiem? Pojawienie się malucha w takim momencie i takiej atmosferze będzie rodzić jeszcze większe frustracje. Uważam, że dopóki człowiek nie ma, chociaż prowizorycznie, poukładanego życia, nie powinien się decydować na sprowadzanie na taki świat dziecka. Jeśli masz żal do rodziców, że bili Cię w dzieciństwie, czy to dla Ciebie wporządku, że do tego samego domu wprowadzi się kolejne dziecko? Nie wiem, to dla mnie nie ma rąk i nóg.
Życzę Ci odzyskania spokoju ducha. Być może dopiero na "swoim" Twój organizm się odblokuje i zajdziesz w ciążę. Czasem natura nie jest wcale taka głupia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 08:42
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Czytam i czytam i widzę ze ciężkie tematy wkroczyły. Martoszka bardzo mi przykro z powodu takiej sytuacji,ze rodzice wywierają na Ciebie taka presję. Ale dla dobra siebie i dziecka które chcesz mieć powinnas im powiedzieć ze takie gadanie Cie rani, ze powinni Cie wspierać a nie dolowac. Bo w takiej atmosferze to trodno o dziecko.
Kochane a ja byłam wczoraj w klinice niepłodności. Postanowiliśmy wytoczyć działa i walczyć na 100%. Koniec z lekarzami z przypadku,specjalista i będzie dobrze. Po samej wizycie odżyły nadzieje ze ten cykl nie jest stracony,bo pani gin stwierdziła ze jest ciałko żółte:) choć w moim 11 i 14dc pęcherzyki nie były zachwycajace. A tu taka niespodzianka. Ale jeśli nie uda się teraz to plan na kolejny cykl jest. Powtórzyć badanie TSH(bo wczesniej miałam 2,5 a do ciąży potrzeba mieć 2 lub poniżej 2),ponadto badanie amh,LH,FSH. Dodatkowo clo po 1 tabletce dziennie od 3dc. Także dziewczyny ja juz czuje ze 2015 to będzie nasz rok. Same sukcesy mowie Wam!!!!!!Martoszka lubi tę wiadomość
-
Martoszka wrote:No czyli będę miała tak koło 35 lat, no ale spoko...
-
Dziewczyny boje sie, ze dostane @ w trakcie zabawy dzisiaj a mam jasna sukienke test negatywny, czy fl jest stala w rzeczewistosci ewentualnie wacha sie 1-2 dni? Moze ona byla jednak 21.12 i dostane dopiero 2 stycznia @ ? Nie wiem czy nie zaaplikowac tampon na sucho, ale to bedzie bolec chyba nie mam wyjscia