styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja inofoic pilam i musze do niego wrocic pewnie bo poki go pilam to i cykle byly bardziej normalne. Mam jeszcze kilka saszetek w domu to zaczne pic od dzisiaj.
-
nick nieaktualny
-
Mozna brac przy tym tez inne bo to tylko suplement diety wiec nie przeszkadza
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Ja inofoic pilam i musze do niego wrocic pewnie bo poki go pilam to i cykle byly bardziej normalne. Mam jeszcze kilka saszetek w domu to zaczne pic od dzisiaj.
Ja lykam femibion Natal 1,od poczatku cyklu do ovu kapsułki z oleju z wiesiolka na śluz,a teraz zaczelam Pic inofolik bo doczytalam się ze działa,naprawdę działa. -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Mozna brac przy tym tez inne bo to tylko suplement diety wiec nie przeszkadza
-
Ja pije jedna bo tak mi ginek kazal dzialac dzialal na pewno musze do niego wrocic. Zamowie chyba na allegro bo jest taniej niz u nas w aptece.
-
nick nieaktualnyTo tez tak będę ,pic jedna dziennie i zamowie na allegro. A Ty jak długo się starasz? Ja juz rok,ale mój poprzedni gin był beznadziejny i żałuje ze tak długo zwlekalam .teraz jestem u gin która zajmuje się nieplodnoscia i czuje ze ten rok będzie udany.
-
Ja juz 4,5 roku z mala przerwa przeszlam przez kilku ginow i dopiero ten sie mna zajal odpowiednio.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Dziewczyny dziś oglądając Dzień Dobry TVN usłyszałam jak wróżki wypowiadały się, że będzie dużo dzidziusiów w 2015 hehe
-
Karolka to tanio ja place w aptece 57 zl i musze jeszcze dojechac ponad 30 km po niego wiec dla mnie allegro to taniej wychodzi. Blizej pytalam ale jeszcze nie slyszeli o takim czyms.
-
No ja pytam co jakis czas ale ciagle nie ma wiec w poniedzialek zamowie na allegro bo jeszcze mam na jakis czas mysle ze starczy.
-
nick nieaktualnyNo to widzę ze wiele z Was pije inofolic,także ja będę kontynuować. To prawda ze dla osiągnięcia celu warto jest wiele poświecić. Czuje naprawdę ze ten rok będzie bardzo dobry. Dziewczyny nie odpuszczamy, ani minuty. Do dziela
karolka22 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny proszę polubcie moje pytanie do eksperta. W dziale "Diagnostyka i leczenie niepłodności". Tytuł: Trzy poronienia. Szanse na kolejne dziecko. Będę bardzo wdzięczna. W pierwszej kolejności lekarz odpowiada na te pytania, które mają najwięcej polubień!
Tutaj link do pytania:
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/trzy-poronienia-szansa-na-kolejne-dziecko,5738.html
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy mieszkamy w domu u rodziców mojego meza. Mamy do dyspozycji gore,także mamy swoja prywatność. Podjelismy decyzje o budowie domu,ale musimy zostawić te plany na przyszłość. Ja stracilam prace i w końcu dotarło do mnie ze nie będę za nią biegać. Dotąd pracowalam na umowę na zastepstwo, (jestem nauczycielem) i tak jak się zastanowić to gdybym postawiła na prace,to nie wiem kiedy mialabym czas na ciąże. Ale przewartosciowalam wszystko i teraz wiem czego pragnę. Na prace przyjdzie czas,na własny dom przyjdzie czas a teraz jest czas na macierzyństwo