styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny ja chętnie dołączę, choć na razie będę głównie czytać co u was się dzieje my starania dopiero zaczniemy na wiosnę. już od jakiegoś czasu zaczęłam obserwować cykle, zapisywać temperatury. na razie w celu wyznaczenia dni płodnych i niepłodnych. póki co staramy się w dni płodne używać gumek, ale tak jak pisałam - na wiosnę przestaniemy się w ogóle zabezpieczać. na razie kupiłam kwas foliowy, za parę dni idę do gina na cytologię i przy okazji napomknę o planowanych staraniach
to będzie nasz pierwszy cykl starań. jesteśmy małżeństwem od sierpniaPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 wrote:hej dziewczyny ja chętnie dołączę, choć na razie będę głównie czytać co u was się dzieje my starania dopiero zaczniemy na wiosnę. już od jakiegoś czasu zaczęłam obserwować cykle, zapisywać temperatury. na razie w celu wyznaczenia dni płodnych i niepłodnych. póki co staramy się w dni płodne używać gumek, ale tak jak pisałam - na wiosnę przestaniemy się w ogóle zabezpieczać. na razie kupiłam kwas foliowy, za parę dni idę do gina na cytologię i przy okazji napomknę o planowanych staraniach
to będzie nasz pierwszy cykl starań. jesteśmy małżeństwem od sierpniaM&M -
Hej dziewczynki, troche mnie nie bylo, wiadomo - Swieta
powiem Wam ze wyluzowalam w tym cyklu, nie wiem nawet ktory mam dc, ktory dpo, jaki mam sluz, jakie dolegliwosci - nic
wiem tyle ze test zrobie w sylwestra choc pewnie za wczesnie bo to bedzie 11 dzien po owu, ale zrobie a pozniej juz tylko bede czekac na @ ktora ma przyjsc w okolicy 4 styczniaEmiśka lubi tę wiadomość
-
Moja@ miala byc dzisiaj ale jak zwykle sie spozni bo jakbym ja mogla miec @ w terminie
-
nick nieaktualny
-
Fatim ja mam nadzieje ze przyjdzie najpozniej jutro bo chce wrocic do staran wkoncu.
Brtiii witaj pewnie ze mozna. -
nick nieaktualnyA czy któraś z Was,bierze clo ? Ja będę mieć w nowym cyklu wlasnie clo po 2 tabletki dziennie. Na razie mam 20dc ale wiem ze jest na straty,choć na ovu wykryli owulację. Dziewczyny ja mam postanowienie ze do końca 2015 mam być w ciazy-oto mój plan i tego się trzymam. Innej opcji nie ma! Oczywiście Wam tego samego życzę.
-
Brtiii ja mysle ze kazda z nas do konca roku bedzie w ciazy chociaz licze na to ze jak nie wszystkie to chociaz wiekszosc w 1 polowie roku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wejdz w ustawienia i wczesniej skopowany link wklej w podpis tak samo z suwaczkami.
Ech mam nadzieje ze sie nie myle i juz nie dlugo nasza lista bedzie cala w serduszkach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej to moja tez pewnie zabralas ale nie oddawaj co? Wyslij ja na jakies wakacje na rok