styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Jedynie trochę się tą f. lutealna martwię bo mam 11 dni i to w sumie tak na pograniczu.... ale chyba po prostu nie będę się schizować i co ma być to będzie
Może sobie wit. B complex kupię i dorzucę do codziennego kwasu i tranuhttp://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401 -
Emiśka to, że na pograniczu to nie ważne, ważne że w normie ja mam chyba 12 dniowa fl (chyba dlatego, ze nigdy nie wiadomo czy na pewno owulka byla konkretnego dnia, cykle nieregularne wiec i ciezko potwierdzic, musialabym byc codziennie na monitoringu, gdy jajeczko byloby duze)
-
Ufff, beta wyszła 0,68 więc totalnie super niska
Możemy szaleć
Fatim - też tak myślę! nie dajmy się zwariować, ja myślę, że pozytywne nastawienie też bardzo wiele daje więc trzeba się wyluzować i cieszyć tym co jestMisi@, Helen lubią tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401 -
Dziewczyny z Katowic i Slaska
http://www.nasz-bocian.pl/node/49122
macie za free mozliwosc zrobienia AMH -
a ja się dzisiaj dowiedziałam, że owulacja u mnie była i mam piękne ciałko żółte a kto by pomyślał patrząc na mój wykres ciekawa jestem tylko kiedy była, bo nie wiadomo czy i kiedy testować i czy można się napić % w święta
chociaż powiem wam, że mam nadzieję że nic się nie stało, bo piłam alkohol - to przez poprzedniego gina, kóry spisywał mnie w tym cyklu na straty grrr. na szczęście jestem już pewna kto by prowadził moją ciążę, endo też mam bardzo dobregoAnia_84, Helen lubią tę wiadomość
-
Majaaa wrote:czyli 25 są lepsze od 10? Na mnie czeka właśnie 25, ale sama ostatnio zaczęłam się zastanawiać jak to z tą czułością testów jest:)
Majaaa lubi tę wiadomość
-
Ja swoj temat dziecka uwazam za zamknięty. M powiedzial, ze jak mam swoje problemy to mam sie nimi zajac i dac mu spokoj. Nie mialam sily na rozmowe. Gdy poszedl spac wyslalam maila, ktorego zakonczylam, ze nie bede mu juz nigdy mowic o dziecku. Mysle, ze nasze malzenstwoo tez sie niedlugo skonczy.M&M
-
Helen wrote:poczytałam inf. na necie i własnie są lepsze te 10, bo wychwytują steżenie beta hcg na poziomie 10, wiec są lepsze na te najwczesniejsze testy.
Helen, Majaaa lubią tę wiadomość
-
Martoszka wrote:Ja swoj temat dziecka uwazam za zamknięty. M powiedzial, ze jak mam swoje problemy to mam sie nimi zajac i dac mu spokoj. Nie mialam sily na rozmowe. Gdy poszedl spac wyslalam maila, ktorego zakonczylam, ze nie bede mu juz nigdy mowic o dziecku. Mysle, ze nasze malzenstwoo tez sie niedlugo skonczy.
zycze ci aby jednak bylo to przejsciowe.. ja tez myslalam na poczyatku roku ze nasze malzenstwo sie zakonczy..jak widac mylilam sie cale szczescieArwena lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Helen internet i opis jedno, forum drugie. Uwierz mi, jestem juz na tym forum troche czasu i w praktyce wyglada to tak, że bardzo czesto wykrywa on ciaze ktorych nie ma a pozniej jest placz
Arwena lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wg mnie dobrze zrobilas.. zenapisalas ..nie raz o wiele lepiej jest cois napisac.. bo mowiac czesto sobie przerywamy.. a to sie poryczymy.. nam psychoterapeuta mowil ze warto sobie napisac takie listy co mi przeszkadza jak sie czuej.. tak aby druga str sie z tym zapoznala a pozniej to przegadac
zycze ci aby jednak bylo to przejsciowe.. ja tez myslalam na poczyatku roku ze nasze malzenstwo sie zakonczy..jak widac mylilam sie cale szczescie
M&M -
nick nieaktualny