styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
ehh powiem wam ze nie raz ciezko sie nie zalamywac...
ja chyba juz wszytskie stany przechodze od euforii po depreche..
i niby jest ok.. i dajemy rade ale dlaczego..bo innego wyjscia nie ma..
staram sie zrozumiec.. dlaczego naszym marzeniem nie jest ogolnie meic dziecko.. a nasze biologiczne dziecko.. w sumie biologiczne mojego M.. dlaczego chcialbym powiedziec mu z zaskocznie bedziesz tata.. a nie.. musimy skorzystac z dawcy ..
czy adopcji..
ten rok bedzie dla nas przelomowy .. bo okaze sie .. czy pozyskamy meza plemniki.. i czy bedziemy mieli ta szanse.. -
musi sie udac
kazdej z nas
my w sumie jestesmy gotow nna kazda ewentualnosc juz za duzo przeszlismy zeby teraz sie poddacEvaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hehe Martoszka zrob tak jak czujesz
co do pomyslu ..hehe obawiamsie ze te by wskoczyla ...
noi koty sa rozrabiaki... Mi moja kicia urodzila trzy maluchy ... Na szczescie znalazlam dziewczyny ktore chcialy kotki... Zostawilam sobie jej pierwsze dziecko kocurka aha i dos juz nue wiesz ile sie natrudzilam znalesc tez osoby ktore chcialy kociaka... Juz myslalam ze zostane z 5kotow uffAnia_84 lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Evaa wrote:noi koty sa rozrabiaki... Mi moja kicia urodzila trzy maluchy ... Na szczescie znalazlam dziewczyny ktore chcialy kotki... Zostawilam sobie jej pierwsze dziecko kocurka aha i dos juz nue wiesz ile sie natrudzilam znalesc tez osoby ktore chcialy kociaka... Juz myslalam ze zostane z 5kotow uff
my zastanawiamy sie nad adopcja drugiej kotki
tez 2 latka tyle z ema amputwana tylnia lapke.. basze tez byla adoptowanaEvaa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Ech ale naskrobalyscie jak mnie nie było ale super super niech wątek się rozwija bo juz za 9 do 12 miesięcy nie będziemy miały czasu bo będzie coś innego nas zajmowalo:) takie małe wróżby na koniec roku
Ania_84, Martoszka, Evaa lubią tę wiadomość
-
A i zapomniałam witam nowe panie i do was też się ta wróżba tyczy bo tutaj do końca 2015 będą wszystkie 2w1
Martoszka lubi tę wiadomość