styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania no sliczny kociak ... Nooo powinnam mowic moja kicia jest cala biala i ma niebieskie oczy... Male wyszly Po mamie biale i maja zielone oczka ... Adopcja to piekna sprawa tyle jest zwierzakow bez domow i jedzenia... Ja znalazlam moja kicie tzn.przyblakala sie... I juz zostala
Ania_84 lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Ja bym chciała zwierzaczka ale mój uczulony na wszelką sierść i ledwo ja dotknę to potem musze szokować dość mocno ręce zanim jego dotknę bo inaczej mu coś powyskakuje na buzi
-
Ja mam nadzieje ze go uczuli ale tak ze nie będzie mógł przestać nawet patrzeć na maluszka
Evaa lubi tę wiadomość
-
Martoszka z jednej strony moglabys juz jutro rano zrobic .. szczegolnie ze idziesz do lekarza
co do kici.. nasza adoptowalismy jak miala 4 tyg .. ze schroniska.. po dwoch dniach okazalo sie z ema koci tyfus.. walczylismy o nia przez 3 tyg .. wiec jest naszym oczkiem w glowie jej waga poczatkowa to 0,4 kg .. pozniej spadlo do 0,3.. teraz ma 3,6 kg
Potfprzasta wspolczuje alergii..ja ciesze sie ze niemam..bo jestem straszna kociar i psiarA
Evaa, Martoszka lubią tę wiadomość
-
Jest wyjście zmienić męża na kota ale poczekam jak zrobi mi dzidziusia:D
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Martoszka wrote:Zrobie wieczorem, a drugi ewentualnie jutro albo we wtorek.
Martoszka lubi tę wiadomość
-
Kochane! Dołączam:) Testuję 19 stycznia:) teraz musi się udać
Helen lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Martoszka wrote:Byl tylko test z czuloscią 25 chyba nie warto robic, co myslicie?
ja robiłam nimi i są wiarygodne...jako coś, wynik zalezy w jaki dpo robisz?
Ja biorę mały słoik, wielkości jak po koncentracie, on jest tylko do takich zadań, i siusiam do niego, tzn. przykładam ją do ... i tam celuje, ale tez nie za dużo .
Wkładam ten cały pasek do słoika na 10sekund, lub trochę sekund więcej i wyjmuję aby naciągnął na płasko i pokazał wynik.
W przypadku testu ciążowego szybciej sprawdza się wynik niż w przypadku testów owulacyjnych.
Trzymam gorąco kciuki i życzę zielonej kropki . -
czyli 25 są lepsze od 10? Na mnie czeka właśnie 25, ale sama ostatnio zaczęłam się zastanawiać jak to z tą czułością testów jest:)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Hej!
Byłam dzisiaj na wizycie u gin i powiedziała żeby zrobić progesteron w 2 fazie ale generalnie możemy działać
No i beta jeszcze teraz tak dla pewności czy jest już nie-ciążowa (ale jak już miałam owu i okres to myślę, że wszystko ok).
Więc trzymajcie kciuki jak wszystko będzie w porządku to 17-18 chyba będę testowaćHelen lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401