styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wam powiem dziewczyny...ze to meczy juz troche ...to cale skakanie Po watkach... Czekajac na testowanie i klapa... I w kolko to Samo ... Zaczelam 7cykl w zyciu bym nie myslala ze bedzie sie tak wszystko wlec jak krew z nosa.... Co miesiac glupie teksty... Ze w ciaze zajac nie moge ...ze jak ja nie moge zajac jak ciagle probujemy... Moj tego nie rozumie ze to takie kawe nie jest... Moze teraz zrozumial... Nic zobacze Po tym calym badaniu nasienie... Troche mnie uspokoji oczywiscie jak zobacze wzorowe wyniki...jak mi to chyba sie zalamie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 14:56
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
witamy
Martoszka czekamy na Twoj tescik
Evaa.. heheh ja to juz wiekszosc watkow chyba przerobilam
na listy juz sie nie wspiuje .. bo u nas nie ma to sensu
tu sie wpisalam..bo mam zamiar nastepnego sylwka spedzac albo jzu w 3 albo w 3 ale jesczez 2w1Evaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:witamy
Martoszka czekamy na Twoj tescik
Evaa.. heheh ja to juz wiekszosc watkow chyba przerobilam
na listy juz sie nie wspiuje .. bo u nas nie ma to sensu
tu sie wpisalam..bo mam zamiar nastepnego sylwka spedzac albo jzu w 3 albo w 3 ale jesczez 2w1
I tego Ci kochana zycze... Zeby bylo w 3ke,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
ee tam nasze fasolki po porstu stwierdzily ze niechca dzielic swojego swieta z mikolajem chca miec swoje osobne swieto
Evaa lubi tę wiadomość
-
no nie pytanie meza the best
to tak jak moj wszedl do łazienki a tam byl test owulacyjny na poczatku cyklu z widoczna juz kreska .. i nagle slysze.. o ku*** mowie ja pierdziele co sie stalo lece jak glupia a ten Teee.. w ciazy jestes co sie nie przyznajesz.. pewnie te z rozwoej juz wiedza a ja nic.. ps to nic ze to byl jakis 10 dcArabella lubi tę wiadomość
-
Martoszka wrote:Bo to bylo jajko najwieksze jakie wychodowalam od czerwca, wiec tak sie zastanawialismy czy to jajko czy torbiel. No zobaczymy co z tego wyniknie.