styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
witamy
Fatim przesrane z takimi cyklami ;/ ja teraz jak patrze na moje poprzednie to stwierdzam ze dobrze mi wszytsko udalo sie wynormowac mbo mialam @ 2 razy w roku ;/ -
Fatim ja dostałam luteinę na wywołanie 3 pod język przez 10 dni (brałam 7 i też @ przyszła ) ale dla pewności weź 3x przez 10 dni. Tylko doczytać w ulotce czy masz lutke pod język czy dopochwowa
Ania_84 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Kurcze takie cykle to na pewno masakra... Bo ani nic zaplanowac tylko sie czema na okres ktorej nie ma... Ja na szczescie mam reg.cykle Ale i tak zachodzic nie zachodze.... W tygodniu wysylam mojego Na badanie nasienia... Juz mam mase pytan dlaczego? Wiec chociaz to bedzie jasne Po swietach...
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Fatiim.. niekoniecznie ja pbralam kilka cykli i nie tylam.. natomiast po dupku tak..
zalezy jak organizm reaguje
mi po lutce nic nie bylooprocz wzmozonej wydzieliny i musialam z wkladka chodzic
co do badan nasienia.. jak macie pytania to daajcie.. ja od roku meski problem przerabiam na biezaco -
Fatim wrote:Evaa moj tez byl na badaniu nasienia (podstawowe), 5 stycznia mamy sie zjawic po wyniki i interpretacje
My idziemy tzn.ide z nim zdac nasienie bo sam sie wstydzi nasze szczescie ze Mamy blisko labo. My ch emy tzn ja nalegalam.... Ze ch e full badanie Maja go przebadac calego... I jego plemniki hehe.... W styczniu ide ja na przegladWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 14:38
Ania_84 wrote:Fatiim.. niekoniecznie ja pbralam kilka cykli i nie tylam.. natomiast po dupku tak..
zalezy jak organizm reaguje
mi po lutce nic nie bylooprocz wzmozonej wydzieliny i musialam z wkladka chodzic
co do badan nasienia.. jak macie pytania to daajcie.. ja od roku meski problem przerabiam na biezaco
Ja juz mysle o najgorszym ze to z moim Cos nie tak...,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Martioszka .. cyce go gory niech sutki stoja.. a w nowym roku plemniki k\jajeczko gonia
Evaa.. nie mysl tak nie wolno tak myslec ...nunuEvaa lubi tę wiadomość
-
nooo by bylo fajnie.... Kurcze az sie lezka w oku kreci.... Na s'ama mysl.... Ja biore inofolic ten cykl tzn.wczesniejszy bo ciotka przylazla i kurcze dostalam szybciej okres o 2dni...myslicie ze moze ten inofolic mi cos narobil...
A co do tego kilo polecialo w dol...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 14:48
Evaa moze sie cos uregulowalo
Pamietajcie .. w wigilie wypatrujcie I gwiazdki i pomyslcie zyczenieEvaa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Ja biore inofem 1 cykl, dzisiaj jest 21dc a w 19i20 plamilam, wiec moze on cos zaczal mieszac. Biore dupka, wiec moze on nie pozwala na okres, ale czuję,ze gora dwa dni i bedzie okres, a w 23dc mialam isc do gina na sprswdzenie czy jajko peklo czy sie wchlonelo, a tu wychodzi, ze nie pojdę.M&M
-
kochana jesli mialabys dostac okres to bys dostala nawet przy dupku
a nie ma sznas zeby to bylo plamienie implantacyjne ?/