styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emiska witam na naszym forum czuj się jak u siebie:)
Helen lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny Na prawdę, chyba pierwszy raz w życiu przywitam @ z wielkim uśmiechem na twarzy Mam nadzieję że Pani Doktor da nam permit żeby działać.
Pierwsza ciąża powstała z szaleństwa 4 dni prze owu więc teraz moglibyśmy sobie zrobić sylwestrową niespodziankę hahaah:P Tylko oczywiście z całkiem innym finiszem niż ostatnio!Helen lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401 -
To i ja sie dopisuje, co prawda na razie nie staram sie specjanie, dochoddze do siebie po ostatniej stracie, ale milo by bylo...
Moze rok 2015 bedzie dla NasHelen lubi tę wiadomość
1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Jak za wszystkie a 2015 będzie nasz mocno w to wierze;)
Natka88 lubi tę wiadomość
-
Cześć ja mam okropne bóle brzucha i klatki piersiowej na zasadzie kolki, jakby ktoś mi wbijał mnóstwo szpili w brzuch i czasami w klatkę piersiową...chyba mam przemęczony, zestresowany organizm. Dzisiaj spałam niecałe 3h, bo wypiłam plusza na koncetrację i nie mogłam zasnąć a dzisiaj piję tigera, bo jutro kolejne zaliczenia. Trzymać kciuki za mnie
-
Fatim bo się wykończysz kiedyś musisz zacząć wypoczywać żeby maleństwo miało spokojną mamusie i żeby chciało przyjsc
-
nick nieaktualny
-
A dziękuję może przyjdzie do mnie taka malusia niunia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 18:08
-
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:Cześć ja mam okropne bóle brzucha i klatki piersiowej na zasadzie kolki, jakby ktoś mi wbijał mnóstwo szpili w brzuch i czasami w klatkę piersiową...chyba mam przemęczony, zestresowany organizm. Dzisiaj spałam niecałe 3h, bo wypiłam plusza na koncetrację i nie mogłam zasnąć a dzisiaj piję tigera, bo jutro kolejne zaliczenia. Trzymać kciuki za mnie
Przed snem proponuję Ci pić meliskę, abyś dała radę zasnąć i się wyciszyć na te parę godzin.
Mi zawsze pomagało...
Trzymamy kciuki za piątki -
Na pewno odpocząć bo przemęczenie organizm nie przyjmie ciąży wiec kilka dni wolnego i będzie ok i nabierzesz ochoty na wszystko
-
Testowania na początku stycznia nie będzie, a bardzo na to liczyłam... mam nadzieję, że przełom stycznia i lutego przyniesie dobre nowiny. Proszę też o dopisanie rok jest długi i mam nadzieję że będzie on szczęśliwy dla Nas wszystkich!Staraj się dojrzeć promyk światła tam, gdzie inni widzą tylko ciemności.
-
No i właśnie po to tu jesteśmy żeby się wspierać i trzymać za siebie kciuki - żebyśmy do końca roku chodziły z wielkimi brzuszkami albo już "rozpakowanymi" maluszkami
Ja mam nadzieję że dostanę zaraz @, bo już mam 3 dzień niższą temp (nigdy tak nie miałam! zawsze po 1 dniu niskiej temp albo nawet pierwszego). I już się oczywiście zaczęłam trochę stresować ze coś nie tak....ale wrzucam na luz, nie ma sensu spinać się bez potrzeby
A jak tylko w pon gin pozwoli to w nowym cyklu będziemy mogli szaleć i działaćhttp://ovufriend.pl/graph/1e6d704e8afa16d04e78f7a74d3f2401 -
Lauda moje szaleństwo będzie z @ wiec nie za ciekwie