styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
No to będziemy miały gości na nowy rok
-
nick nieaktualny
-
Tez na to liczę po cichu ile można mieć pecha do wszystkiego?
Ja ten rok to całkiem mam chyba pechowy a szczególnie grudzień -
Dziewczynki w razie ciąży proszę o informację będziemy zaznaczać na liście serduszka
-
Witaj sarenko nie mów jeszcze hop ale na listę cie wpisze najwyżej będziesz 1 z serduszkiem
sa-rna lubi tę wiadomość
-
No wiesz ja gdyby nie przerwa właśnie by było jakieś 4,5 roku i ciągle stoję w tej kolejce nie wiem jak daleko do początku mam ale liczę ze juz bliżej niż dalej
-
potforzasta wrote:No wiesz ja gdyby nie przerwa właśnie by było jakieś 4,5 roku i ciągle stoję w tej kolejce nie wiem jak daleko do początku mam ale liczę ze juz bliżej niż dalej
wkońcu musi się udać! mam nadzieje, że styczeń będzie dla Ciebie owocnypotforzasta lubi tę wiadomość
-
Ja mam nadzieje ze dla każdej z nas będzie.
sa-rna lubi tę wiadomość
-
Hej co tam u was? Jak przygotowania do świąt i nowego roku? Juz tak nie długo styczeń a ja się boję ze nie będę umiała wrócić do starań bo dobrze mi tak jak jest.
-
Sarenko właśnie zobaczyłam i gratulacje:)
Mogę 1 serduszko zaznaczyć?
Helen lubi tę wiadomość
-
Hej, umnie przygotowania w tym roku jakoś mozolnie...czekam na @ miała być wczoraj a ja nie czuję nawet żeby się zbliżała no nic w poniedziałek idę do ginekologa i jeśli jej dalej nie będzie to poproszę go o coś na jej wywołanie, bo nie chcę krwawić w Sylwestra zwłaszcz, że idziemy na bal
Znacie jakieś środki, które wywołują @ ? -
tylko i wylacznie lutka lub duphaston
no i oczywiscie sex i cieple kapieleWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 13:07
-
Nie mam wanny lutke mam w domu, myślicie że powinnam ja wziąć czy czekać,bo w poniedziałek mam wizytę u gina ? Dostałam lutkę od innego lekarza, ale jej nie brałam, bo kazał ją brać od 22dc a ja wieczorem 22dc byłam u niego na wizycie i kupiłam dopiero następnego dnia. Teraz już nawet nie pamiętam jaką dawkę miałam przyjmować, kojarzę tylko, że 10 dni...
-
Fatim wrote:Nie mam wanny lutke mam w domu, myślicie że powinnam ja wziąć czy czekać,bo w poniedziałek mam wizytę u gina ? Dostałam lutkę od innego lekarza, ale jej nie brałam, bo kazał ją brać od 22dc a ja wieczorem 22dc byłam u niego na wizycie i kupiłam dopiero następnego dnia. Teraz już nawet nie pamiętam jaką dawkę miałam przyjmować, kojarzę tylko, że 10 dni...
-
Nie robilam, bo ja na 1000% nie mialam owulacji, a nawet jesli wystapilaby pozniej to nie bylo poniewaz maz robil badania nasienia i byla wstrzemiezliwosc a wtedy kiedy byly nie bylo owulki...ja mam cykle nieregularne, podejrzewam wlasnie, ze te dluzsze i te zbyt krotkie sa bezowulacyjne - w tym roku mialam najdluzszy 57dniowy a najkrotszy 19 dniowy, ale mysle, ze to przez stres zwiazany ze slubem...