styczen 2015 nowy rok- nowe nadzieje
-
WIADOMOŚĆ
-
Zobaczymy co przyniesie czas jeszcze nie wiem czy wrocimy juz w styczniu a może później styczeń to taki mój punkt zaczepienia.
Fatim moze wplynac ale nie musi czesto sie zdarza ze dziewczyny z urlopow wracaja juz w 2 paku -
Sandra ja i tak tutaj nie zostanę bo po 4 latach muszę powspierac inne dziewczynki w ich walce o maluszka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skoro macie zamira zacizyc w 2015 roku to dołaczam
luty /marzec bedziemy szukac plemniczków w biopsji .. mam nadzieje
wiec In vitro mam nadzieje w 2015 roku i widok II kresekMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:skoro macie zamira zacizyc w 2015 roku to dołaczam
luty /marzec bedziemy szukac plemniczków w biopsji .. mam nadzieje
wiec In vitro mam nadzieje w 2015 roku i widok II kresekAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczynki
ja tez mam tak nadzieje.. bo chcialbym oprcz tego oczywistego chialabym abysmy wspolnie z mezem byli dowodem ze bezplemnikowcy tez maja dzieci .. chco po dluzszej walce i zeby ktos jesli nie daj Bóg uslyszy taka diagnoze zeby wiedzial ze sa szanse -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam ,jestem może nie nowa na forum ale odnowiona (po resecie hehe)
wchodzę do was na styczeń ale na listę się na razie nie wpisuję
pomału z G przygotowujemy się do in vitro rządowego -to początek drogi z klinika niepłodności,(z pierwszego małżeństwa mam 19letniego syna )
na razie z obecnego wątku kojarzę potworzastą i Anię 84
(jeśli któraś mnie kojarzy niech mój dawny nick zachowa dla siebie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 23:23
Iwone, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
lauda bardzo mi przykro -trzymam kciuki aby ten rok byl o wiwle szczesliwszy
Arwena trzymam kciuki za IVF - a raczej za przygotowania do NiegoArwena lubi tę wiadomość
-
hej Kochane
Tak wpadałam podtrzymać Was na duchu pamiętajcie, że o to szczęście warto walczyć i czekać na nie chociaż wiem, że czasem ten czas się niemiłosiernie dłuży jednak warto bo takie wyczekane szczęście cieszy bardziej i jest bardziej doceniane
My dziś mamy usg prenatalne ale u naszego lekarza prowadzącego mam nadzieję, że z dzidzią ciągle wszystko OK i już się nie mogę doczekać wizyty by się z Maluszkiem spotkać a wg. BBF dziś 13tc czyli zaczynamy II TRYMESTR ale ten czas leci..
Kochane wierzę, że Każda doczeka tego CUDU, wcześniej czy później (mam nadzieję, że wcześniej) i będziecie już niedługo oglądać na USG swoje Skarby
U nas dziś szaro i buro więc zostawiam Wam pakiet kolorowych wiruskówPrezesGąska, Arwena, Amelcia lubią tę wiadomość