Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
MichaLina wrote:Twinsowa ... Cieszyłabym się. Ale liczę, że nie 😂🙏♥️
Jakie miałaś przyrosty z bliźniakami? Sugerowały?
Kochana ja wtedy nie wiedziałam że jest takie coś jak badanie bety 😅 to było 10 lat temu i byłam szczyl..
Ale pamiętam że dwa dni przed terminem @ robiłam test i wyszła gruba krecha -
Milu wrote:Michalina piękna beta! Widze, że mamy ten sam dzień ciazy. Ja jeszcze nie mam wyników...
Milu jestem ciekawa Twoich wyników 😊
Ja chyba zrobię z czystej ciekawości jutro tą betę.Milu lubi tę wiadomość
-
Twinsowa wrote:Milu jestem ciekawa Twoich wyników 😊
Ja chyba zrobię z czystej ciekawości jutro tą betę.Twinsowa lubi tę wiadomość
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Vew wrote:Dziewczyny powiedzcie proszę co zrobić gdy do ginekologa już nie ma miejsc... gdzie mam iść do lekarza jak terminów na luty nie ma A na marzec nie mają grafików...zaraz po prostu oszaleje
A szukałaś prywatnie czy na NFZ? Ja ostatnio szukając informacji znalazłam artykuł w którym było napisane że kobieta w ciąży musi zostać przyjęta przez lekarza specjalistę w dniu zgłoszenia lub najpóźniej w ciągu 7 dni -
Anciol wrote:A szukałaś prywatnie czy na NFZ? Ja ostatnio szukając informacji znalazłam artykuł w którym było napisane że kobieta w ciąży musi zostać przyjęta przez lekarza specjalistę w dniu zgłoszenia lub najpóźniej w ciągu 7 dni- 27.12.2020 CB
- 02.02.2021 beta HCG 128
- 05.02.2021 beta HCG 379 -
Jak Ci zależy żeby przed 10 tygodniem się dostać to spróbuj na NFZ. Później możesz zawsze zmienić. Ja się tak zapisałam do poradni ginekologicznej w szpitalu gdzie jak kiedyś dzwoniłam to mówił że terminy za 2 miesiące. A teraz powiedziałam że ciąża to zapisali mnie na termin za 3 dni
-
Asia9031 wrote:O masz nie dość że prywatnie to trzeba tyle czekać... Okropne. Twinsowa zapytasz jutro na wizycie o te bole? Też jestem ciekawa co ci powiem mnie boli jakby ktoś mnienpoczolgal. Nie jest taki typowy ból ale takie rozbicie... Ehhh jak się czujesz
Oczywiście zapytam 😁 -
Asia9031 wrote:O masz nie dość że prywatnie to trzeba tyle czekać... Okropne. Twinsowa zapytasz jutro na wizycie o te bole? Też jestem ciekawa co ci powiem mnie boli jakby ktoś mnienpoczolgal. Nie jest taki typowy ból ale takie rozbicie... Ehhh jak się czujesz
Ehh..Jestem już dzisiaj zdołowana..
Dziewczyny czy któraś z Was robiła jakiekolwiek badania z invicty i nie miała wyników tego samego dnia? Przecież chociaż morfologia już powinna być..- 27.12.2020 CB
Vew wrote:Ehh..Jestem już dzisiaj zdołowana..
Dziewczyny czy któraś z Was robiła jakiekolwiek badania z invicty i nie miała wyników tego samego dnia? Przecież chociaż morfologia już powinna być..
Ja robię w Alabie więc nie pomogę. Tam koło 13 już są prawie wszystkie wyniki, proga mam zawsze koło 16. -
Ja dzis z samego rana robiłam w Diagnostyce i nie ma wyników.... któraś z Was robiłam moze tam? Wiecie czy rano jest szansa ze będą?
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Milu wrote:Ja dzis z samego rana robiłam w Diagnostyce i nie ma wyników.... któraś z Was robiłam moze tam? Wiecie czy rano jest szansa ze będą?- 27.12.2020 CB
Vew wrote:dzisiaj chyba jakiś pechowy dzień jest..
Oj faktycznie jakiś pechowy dzisiaj.
Ja jutro jednak idę na tą betę i proga bo chce zobaczyć jak sobie radzi luteina, może trzeba będzie zwiększyć dawkę.
-
Hej dziewczynki, dzisiaj przespałam całą noc.
Zdecydowałam że nie idę na betę.
Zrobiłam test ciążowy, i od razu wywaliła bordowa testowa kreska a później kontrolna za nią. Przyjemny jest taki widok.
Dzisiaj idę na żywioł, nie jadę na pobranie. Nie sprawdzam poziomu. U lekarza się okaże co i jak 😊