Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mam praktycznie żadnego śluzu więc nie pomogę. Od jakiegoś czasu już całkiem sucho.
Dzisiaj mam jakąś migrenę chyba, głowa mi pęka.
Jak u Was dziewczyny!? Jak wasze samopoczucie?
-
Ja wczoraj miałam wizytę, wszystko rozwija się prawidłowo
Jestem już troszeczkę spokojniejsza. Czekam teraz na prenatalne 31.03
Ogólnie czuje sie naprawdę dobrze, czasem boli głowa, czasem brzuch, czasem mdli mnie, ale patrząc na całokształt jest dobrzeTwinsowa lubi tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Renia wrote:U mnie też całkiem dobrze:) najbardziej dokuczają mi chyba bóle głowy ale da się z nimi funkcjonować więc jest ok:) za 4 dni prenatalne
Koniecznie daj znaćRenia lubi tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Asia9031 wrote:Hejo bylam na prenatalnych w piątek. Wszystko dobrze. Prawdopodobnie będzie dziewczynka:) dzisiaj wstaoam rano i tyle mialsm sluzu mokro ze az sie przestraszyłam tez macie tak po nocy?
To super, że wszystko dobrze. Ja czasem tak mam że mam tydzień sucho a raz jak dowali to nie wiem co się dzieje.
Ciekawa właśnie byłam czy lekarz będzie w stanie mniej więcej określić płeć 😁 -
Ja sporo rzeczy dostanę od rodziny po dzieciakach ale myślę że jakoś po 20 tygodniu zacznę powoli zbierać ubranka.
Rozglądam się za piżamami do szpitala i innymi pierdolami.
W czerwcu rodziła moja siostra więc mam świeże newsy na bieżąco 😁
Ja rodziłam 9 lat temu i jestem zdezorientowana, czuję się jakbym chodziła w ciąży po raz pierwszy. Nic nie pamiętam 🤭 co zabrać ze sobą do szpitala, co dla dziecka... -
Renia wrote:Ja już po badaniu:) wszystko w porządku, jeszcze jutro będzie pełny wynik w połączeniu z wynikami krwi. U mnie powiedzieli że będzie chłopiec:)
Super, cieszę się! A jaki wiek ciąży masz? Przypomnij 😁 -
Twinsowa wrote:Super, cieszę się! A jaki wiek ciąży masz? Przypomnij 😁
Wg dzisiejszego USG wyszło 13+3, także 3 dni starsza .
Ja myślę że jeśli się maleństwo dobrze ułoży to są w stanie płeć określić wszystko zależy czy będzie chciało pokazaćTwinsowa lubi tę wiadomość
-
Reniu to super, ciąża tydzień starsza od mojej.
Ja Wam powiem że cały czas nie dowierzam, że mam w brzuchu małego bobaska.
Dopóki nie czuję się ruchów to wszystko taka abstrakcja jak dla mnie.
Najgorzej mam z tym że zawsze spałam na brzuchu a wczoraj totalnie nie dawałam rady, czułam taką gule w brzuchu że nie mogłam zasnąć. Do tego księżyc tak jasno świecił... Jestem dziś jak widmo. Na dodatek jak tylko się kładę spać to niesamowicie burczy mi w brzuchu z głodu, ale nie chce jeść na noc 😳
-
Oj z tym spaniem na brzuchu mam to samo, od kilku już tygodni zmuszam się żeby na brzuchu się nie kłaść ale nie mogę w ogóle zasnąć. Zastanawiałam się nad poduszka ciążowa ale nie wiem czy warto, różnie dziewczyny mówią, niektóre zachwycone niektóre uważają za zupełnie zbędna rzecz, planujecie kupić?