Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam co jakiś czas bóle. Ale widzę po brzuchu że sobie powolutku rośnie więc to na pewno dlatego, tym bardziej że ten ból nie jest okresowy tylko taki jak po zrobieniu brzuszków 😊
Mi teraz mocno cycki podrosły, przerażają mnie bo niedługo skończy mi się rozmiarówka 😂🤭 -
Anciol wrote:A jak tam u Was z samopoczuciem? Ja zaczynam 14 tydzień i tak czekam na ten obiecany w drugim trymestrze przypływ energii
No u mnie robi się coraz lepiej. Mam chwilowe załamania samopoczucia ale już funkcjonuje zupełnie inaczej niż na początku.
Niestety dalej mam problem z jedzeniem, dużo rzeczy mnie jeszcze odpycha.
Jak Wasze apetyty? -
Ehh u mnie z jedzeniem to wogole pod górkę, ponieważ jestem na diecie eliminacyjnej - od grudnia nie jem jajek, nabiału i pszenicy. I teraz w ciąży niewiele mi smakuje... Alee! Od jutra zaczynam rozszerzanie!!!! mam nadzieję że waga w końcu pójdzie w góręAnia ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Moja waga może zostać do końca taka sama 😅 nie pogniewam się.
Z chłopcami przytyłam 17 kg w ciąży i zastanawiam się ile teraz będzie 🤔 mam nadzieję że połowę mniej 😛 -
Asia9031 wrote:Hej. A jak wasze podejście do mycia okien w ciąży itd ito. Jestescie aktywne? Czy raczej odpuszczacie tematy.
Jejku! Ja mieszkam blisko mojej mamy. Jakby zobaczyła że myje okna to by mnie zlinczowala. Robię wszystko tak żeby mnie nie zauważyła. Ostatnio po cichaczu powiesiłam zasłony w salonie. Ale cały czas mi gadają...nie dźwigaj, nie podnoś tego, nie rób tego 🙄🙄 ja uważam, że naprawdę się oszczędzam.
Ale pogoda jest taka piękna, że chyba machnę jeszcze przed wyjazdem do lekarki ze dwa okna 🤭 -
Ja to samo w ukryciu. Ale robie to wiesz byle jak byke bylo i sie klade potem. A tak to nie dzwigam ani nic. Staram sie co jakis czas polozyc itd itp
O 19 to ja juz w łóżku leze hehe. JesCze jak przedszkole bylo otwarte to więcej lezalam ale teraz tak o. Musze zakupic lezak na taras. Ale wszystkie takie drogie. Chcialam sobie lezec jak on sie bawi na polu. Bo siedziec to mi. Sie tyle niw chce. Hehe -
Cześć dziewczyny! Jestem po wizycie, wszystko ok. Serduszko dalej pięknie bije, Maluszek na usg spał akurat wprost twarzą, widać było że ma złożone rączki przy buzi i nogi po turecku 🤭 piękny widok.
Następna wizyta na koniec kwietnia 👌 -
A i pytałam o te bole brzucha. Pani doktor wyjaśniła ze twrax rozciągają się wiązadła i u mnie też mogą być zrosty po cc i może dlatego boleć. Ból może nawet być przeszywający ale krótkotrwały. Dopiero jak dochodzą jakieś plamienia to należy się niepokoić a teraz to norma bo macica przyspiesza ze wzrostem
-
Ja w ogóle przez ostatnich kilka dni nie do życia jestem, chyba za dużo stresu w pracy... Ale na pewno tak od 11-12 tyg czuje się lepiej i mam więcej energii także jakiś tam mały przypływ był
Ja się jakoś specjalnie nie oszczędzam ale też nie mam czasu na zbyt wiele rzeczy bo całe dnie siedzę w pracy, także na pracę domowe niewiele już go zostaje
Twinsowa dobre wieści:)
Asia my jutro:) trzymam kciuki -
Ja nie odezwałam się wcześniej, ale nasza dzisiejsza wizyta przebiegła pomyślnie wszystko jest w jak najlepszym porządku
Twinsowa, Renia lubią tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Dziewczyny zapisałam sie do grupy na FB październikowe mamy 2021
Jakby któraś chciała to niech dołączy 😁😁 jest ciekawie🤭 dziewczyny mają już takie duże brzuchy 🙈 -
Renia wrote:Dominika super! A płeć sugerowali czy wstrzymali się od spekulacji?
Ja do pracy przestanę chodzić pewnie tak w sierpniu, no chyba że się będę źle czuła to wtedy wiadomo będę chciała wcześniej:)
51% na chłopaka więc wszystko możliwe hihi ale mój mąż mówi że coś tam widziałAnia ❤ ur. 27.09.2021
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się."