Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko, pozmieniało się na OVU! Trudno będę próbować przez aplikację! Boję się prosić męża o pomoc, bo jak starałam się o pierwszą ciążę to spędzałam na OVU pół dnia! W pracy też!! Uzależnienie totalne haha...
Lili93, Blanka1988, Renia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAntonia wrote:Matko, pozmieniało się na OVU! Trudno będę próbować przez aplikację! Boję się prosić męża o pomoc, bo jak starałam się o pierwszą ciążę to spędzałam na OVU pół dnia! W pracy też!! Uzależnienie totalne haha...
Antonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Antonia wrote:Matko, pozmieniało się na OVU! Trudno będę próbować przez aplikację! Boję się prosić męża o pomoc, bo jak starałam się o pierwszą ciążę to spędzałam na OVU pół dnia! W pracy też!! Uzależnienie totalne haha...
-
U mnie 16,a właściwie 17 dzień cyklu i ovu brak.Jeszcze do niej daleko bo śluz biały,o ile będzie Trochę się tym martwie,z drugiej strony wciąż karmie więc zawirowania są możliwe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2021, 00:20
-
nick nieaktualnyNiebieska Gwiazda wrote:U mnie 16,a właściwie 17 dzień cyklu i ovu brak.Jeszcze do niej daleko bo śluz biały,o ile będzie Trochę się tym martwie,z drugiej strony wciąż karmie więc zawirowania są możliwe.
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Jezu...codziennie rano jak wejdę na owu to wszystko w wykresie mam pprzestawiane a jak coś zupełnie to nagle się poprawia.. bardzo mnie to denerwuje... Czy wam też się tak psuje ovufriend?
Mam to samo, cały czas gdzieś przesuwa tą owulacje, nagle twierdzi, że owu było 😂 nagle że jestem jeszcze przed 🙈 nie wiem co się podziało ale jakoś ostatnio zauważyłam, że właśnie bardzo często się coś zmienia. Teraz według aplikacji jestem 1dpo 😬 wczoraj wieczorem powtórzyłam test owu, dwie kreski takie same. Powtórzę jeszcze dziś przed lakarzem, no i czekam na 16... Strasznie się stresuje czego się dowiem 😑😐♀ - 27l.
Ognisko endometriozy ❌, w trakcie wyrównania TSH - 💊 E25. Niepękające pęcherzyki. 😥
Suplementacja:
➡️ Wit. D, Wit. C, Omega 3-6-9, inozytol.
👨 - 26l.
Suplementacja:
➡️ Cynk, Wit. C, Omega 3, Wit. D. -
nick nieaktualnyNatka1993 wrote:Mam to samo, cały czas gdzieś przesuwa tą owulacje, nagle twierdzi, że owu było 😂 nagle że jestem jeszcze przed 🙈 nie wiem co się podziało ale jakoś ostatnio zauważyłam, że właśnie bardzo często się coś zmienia. Teraz według aplikacji jestem 1dpo 😬 wczoraj wieczorem powtórzyłam test owu, dwie kreski takie same. Powtórzę jeszcze dziś przed lakarzem, no i czekam na 16... Strasznie się stresuje czego się dowiem 😑😐
To może akurat była ta owu przy takich kreskach ogólnie testy owu też są mało miarodajne nie bierz ich tak do siebie, dzisiaj się dowiesz czy owu była a USG jest najważniejsze a będziesz robić progesteron 7-8 dpi? -
nick nieaktualnyNatka1993 wrote:Mam to samo, cały czas gdzieś przesuwa tą owulacje, nagle twierdzi, że owu było 😂 nagle że jestem jeszcze przed 🙈 nie wiem co się podziało ale jakoś ostatnio zauważyłam, że właśnie bardzo często się coś zmienia. Teraz według aplikacji jestem 1dpo 😬 wczoraj wieczorem powtórzyłam test owu, dwie kreski takie same. Powtórzę jeszcze dziś przed lakarzem, no i czekam na 16... Strasznie się stresuje czego się dowiem 😑😐
Natka1993 lubi tę wiadomość
-
anka wrote:No kurde masakra 🙄
To może akurat była ta owu przy takich kreskach ogólnie testy owu też są mało miarodajne nie bierz ich tak do siebie, dzisiaj się dowiesz czy owu była a USG jest najważniejsze a będziesz robić progesteron 7-8 dpi?
Tak wiem, mam masę przypadków wśród koleżanek gdzie testy owu nie wychodziły, a one miały potwierdzona owulacje na usg i zachodziły w ciaze. Także aż tak bardzo ich nie biorę do siebie, ale mimo wszystko głowa świruje 🙈😫
Tak będę badać progesteron o ile dostanę dzisiaj info, że owulacja faktycznie była. Do 16 to ja chyba tutaj zejdę na II świat 😂♀ - 27l.
Ognisko endometriozy ❌, w trakcie wyrównania TSH - 💊 E25. Niepękające pęcherzyki. 😥
Suplementacja:
👨 - 26l.
Suplementacja:
anka wrote:Ustawiłam temperaturę i znowu owulacja wróciła na swoje miejsce no magia 😂😂
To samo... Jak dodałam wczorajszy pozytywny to wyznaczyło mi owu na jutro, jak dodałam dzisiaj temperaturę to że niby 1dpo 😳 I teraz to ja już sama nie wiem 😵♀ - 27l.
Suplementacja:
👨 - 26l.
Suplementacja:
nick nieaktualnyNatka1993 wrote:Tak wiem, mam masę przypadków wśród koleżanek gdzie testy owu nie wychodziły, a one miały potwierdzona owulacje na usg i zachodziły w ciaze. Także aż tak bardzo ich nie biorę do siebie, ale mimo wszystko głowa świruje 🙈😫
Tak będę badać progesteron o ile dostanę dzisiaj info, że owulacja faktycznie była. Do 16 to ja chyba tutaj zejdę na II świat 😂
Wiem ja też tak miałam ale pociesze cię ty musisz do 16 a ja muszę na piątek i to na 19:30 😂Natka1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka1993 wrote:To samo... Jak dodałam wczorajszy pozytywny to wyznaczyło mi owu na jutro, jak dodałam dzisiaj temperaturę to że niby 1dpo 😳 I teraz to ja już sama nie wiem 😵
Przeglądałam twoje wątki i znalazłam że już robiłaś progesteron i ładny potwierdził wtedy owulacja ja nigdy nawet 9 nie miałam... -
nick nieaktualny
-
Niebieska Gwiazda wrote:U mnie 16,a właściwie 17 dzień cyklu i ovu brak.Jeszcze do niej daleko bo śluz biały,o ile będzie Trochę się tym martwie,z drugiej strony wciąż karmie więc zawirowania są możliwe.
Ja też karmię. A jaką masz prolaktyne? Ja mam 28 przy normie do 26. -
anka wrote:Spokojnie dzisiaj się dowiesz ,
Przeglądałam twoje wątki i znalazłam że już robiłaś progesteron i ładny potwierdził wtedy owulacja ja nigdy nawet 9 nie miałam...
Tak miałam niecałe 13, więc to też tak na pograniczu. Także no zobaczymy czego się dzisiaj dowiem 🍀
A bierzesz coś na tak niski progesteron?♀ - 27l.
Suplementacja:
👨 - 26l.
Suplementacja:
➡️ Cynk, Wit. C, Omega 3, Wit. D.