Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka1993 wrote:Tak miałam niecałe 13, więc to też tak na pograniczu. Także no zobaczymy czego się dzisiaj dowiem 🍀
A bierzesz coś na tak niski progesteron?
I pewnie blokował mi wszystko. -
nick nieaktualnyNatka1993 wrote:Tak miałam niecałe 13, więc to też tak na pograniczu. Także no zobaczymy czego się dzisiaj dowiem 🍀
A bierzesz coś na tak niski progesteron?Natka1993 lubi tę wiadomość
-
anka wrote:Nie bo on oznaczał brak owulacji więc dlatego teraz zobaczę czy doktor mi coś da. Kiedyś brałam duphaston bo moja doktor na nfz pow że pomaga zajść za pewne chodziło jej o utrzymanie... Tylko że kazała mi brać od 16.... Tak jakby każdy miał owu w 14 jechała bardzo schematem .
I pewnie blokował mi wszystko.
Tak uwielbiam te schematy 🙈 kiedyś potwierdzona na monitoringu owulacja w 18dc, a lekarka do mnie (bo mój był na urlopie) to było jakoś w czerwcu 2020, że 21 dc mam zbadać progesteron, jak jej mówię że to nie będzie 7dpo, to ona mi na to "no i co z tego?" 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2021, 08:25
♀ - 27l.
Ognisko endometriozy ❌, w trakcie wyrównania TSH - 💊 E25. Niepękające pęcherzyki. 😥
Suplementacja:
➡️ Wit. D, Wit. C, Omega 3-6-9, inozytol.
👨 - 26l.
Suplementacja:
➡️ Cynk, Wit. C, Omega 3, Wit. D. -
Jak pisałam już od wczoraj mnie korciło żeby testować.
9dpo- wiem że sporo za wcześnie, jest cień cienia, na zdjęciach go nawet nie widać ale na żywo nie trzeba się bardzo przyglądać, zobaczymy za 2 dniNatka1993, Pomarańcza, Karo123, Kira, redka, Ewelina26, Antonia, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
anka wrote:Wiesz taki progesteron potwierdza owulację ale też niski pewnie powinnaś też brać cis po owulacji
Jeżeli lekarz dziś potwierdzi mi odbytą owulacje to będę go pytać czy mi da skierowanie na progesteron i ewentualnie czy przy niskim wyniku mam się z nim kontaktować 😬♀ - 27l.
Ognisko endometriozy ❌, w trakcie wyrównania TSH - 💊 E25. Niepękające pęcherzyki. 😥
Suplementacja:
👨 - 26l.
Suplementacja:
Renia wrote:Jak pisałam już od wczoraj mnie korciło żeby testować.
9dpo- wiem że sporo za wcześnie, jest cień cienia, na zdjęciach go nawet nie widać ale na żywo nie trzeba się bardzo przyglądać, zobaczymy za 2 dni -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 17:32
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualnyNatka1993 wrote:Tak uwielbiam te schematy 🙈 kiedyś potwierdzona na monitoringu owulacja w 18dc, a lekarka do mnie (bo mój był na urlopie) to było jakoś w czerwcu 2020, że 21 dc mam zbadać progesteron, jak jej mówię że to nie będzie 7dpo, to ona mi na to "no i co z tego?" 🤣
-
nick nieaktualnyNatka1993 wrote:Jeżeli lekarz dziś potwierdzi mi odbytą owulacje to będę go pytać czy mi da skierowanie na progesteron i ewentualnie czy przy niskim wyniku mam się z nim kontaktować 😬
-
Hej.
U mnie 11 dpo, jestem po pierwszym teście. No wiadomo, że wcześnie i mogłam się tego spodziewać a jednak... Oczywiście biały jak śnieg za oknem 😏Cini_Mini, Lukrecja1208, Kira lubią tę wiadomość
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
anka wrote:Najlepiej jakby ci dał po prostu luteinę czy tam nawet tego dupka, myślę że jak będzie ciąża to po prostu żeby sprawdzać 😊
Pogadam z nim na ten temat, wszystko rozwiąże się dzisiaj♀ - 27l.
Suplementacja:
👨 - 26l.
Suplementacja:
Szyszka90 wrote:Hej.
U mnie 11 dpo, jestem po pierwszym teście. No wiadomo, że wcześnie i mogłam się tego spodziewać a jednak... Oczywiście biały jak śnieg za oknem 😏
Może poczekaj do 14dpo?♀ - 27l.
Suplementacja:
👨 - 26l.
Suplementacja:
Dostałam @ w końcu w 35 dc po raz kolejny biochem jak . Juz trzeci raz przez 6 miesiecy biochem.. chyba tu problem z progesteronem bo mialam laparoskopie w czerwcu .. za dwa tyg we wtorek mam wizyte u gina i bede nalegac zeby mi dupka przepisala od owulacji..
-
szczesciara30 wrote:Dostałam @ w końcu w 35 dc po raz kolejny biochem jak . Juz trzeci raz przez 6 miesiecy biochem.. chyba tu problem z progesteronem bo mialam laparoskopie w czerwcu .. za dwa tyg we wtorek mam wizyte u gina i bede nalegac zeby mi dupka przepisala od owulacji..
Natka1993, szczesciara30 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powrócę do tematu testów. Doszłysmy do wniosku ze pinki słabo się wybarwiają, facelle ostatnio perfidnie kłamie. Co kupować, żeby nie zbankrutować?
Mam w domu właśnie pinki o czułości 10, i jakieś seenow ale czułość 25...