Styczeń - w oczekiwaniu na II kreski ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Olenkaqx wrote:Dziewczyny powrócę do tematu testów. Doszłysmy do wniosku ze pinki słabo się wybarwiają, facelle ostatnio perfidnie kłamie. Co kupować, żeby nie zbankrutować?
Mam w domu właśnie pinki o czułości 10, i jakieś seenow ale czułość 25...
Chyba jedyny sposób to nie robić testów wcześniej niż 1 dzień spodziewanej miesiączki. Wtedy już się każdy powinien ładnie wybarwićNunakala, futuremama, Domistr lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
No metoda na testy jest po prostu czas i testowanie dzień przed miesiączka najwcześniej tak jak już pisałam u mnie jak nie było ciąży to nie było nawet cienia. Cień miałam na pinku dopiero w 12po w zaciażonym cyklu. Żeby nie zbankrutować trzeba nie testować za wczesnie😂 ja wiem, ze to ciężko bo sama wydałam fortunę na testy 😅
Renia lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Tez jestem zdania ze trzeba najlepiej jak najpóźniej testować bo najmniejsza możliwość błędu testu tak naprawdę
Nunakala, Renia, futuremama, Selena lubią tę wiadomość
-
U mnie też raczej bezowulacyjny, apka już mi nawet usunęła przypuszczalna owu...
A jeśli chodzi o potwierdzenie owulacji, to jak to kiedyś powiedział mi lekarz: żadne badania nie potwierdzają owu, jedynym potwierdzeniem że się odbyła jest CIĄŻAAnia ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Dominika283 wrote:U mnie też raczej bezowulacyjny, apka już mi nawet usunęła przypuszczalna owu...
A jeśli chodzi o potwierdzenie owulacji, to jak to kiedyś powiedział mi lekarz: żadne badania nie potwierdzają owu, jedynym potwierdzeniem że się odbyła jest CIĄŻA
dokładnie, mój lekarz ma takie fajne powiedzenie odnośnie całego procesu zachodzenia w ciąże - Proszę Pani to jest jedyna dziedzina w życiu gdzie 2+2 nigdy nie jest 4 😂 śmiać mi się chciało, bo faktycznie tak jestfuturemama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny,
Ja też pokusiłam sie dziś o testowanie, ale totalna biel... 11 albo 12 dpo. Spodziewałam się, ale z tym cyklem wiązałam jakieś większe nadzieje. Teraz myślę czy to już czas na badanie siebie i męża, czy dac sobie jeszcze chwilę i próbować... To nasz 4 cykl...Starania od października 2020
Maj 2021: Puste jajo 💔
IVF 2023: Brak zarodków 😭
21.10.2023⏸ Naturalna niespodzianka 😮
Beta 289/761/ 1611, wizyta ➡️ widać pęcherzyk 😊
7.11 Mamy 4mm dzidzi z bijącym serduszkiem ❤😍
29.11 9t2d ➡️Serduszko przestało bić w 6tyg 😭💔
👼 Chłopczyk, trisomia 13 😪 -
nick nieaktualnyLukrecja1208 wrote:Czesc Dziewczyny,
Ja też pokusiłam sie dziś o testowanie, ale totalna biel... 11 albo 12 dpo. Spodziewałam się, ale z tym cyklem wiązałam jakieś większe nadzieje. Teraz myślę czy to już czas na badanie siebie i męża, czy dac sobie jeszcze chwilę i próbować... To nasz 4 cykl... -
Lukrecja1208 wrote:Czesc Dziewczyny,
Ja też pokusiłam sie dziś o testowanie, ale totalna biel... 11 albo 12 dpo. Spodziewałam się, ale z tym cyklem wiązałam jakieś większe nadzieje. Teraz myślę czy to już czas na badanie siebie i męża, czy dac sobie jeszcze chwilę i próbować... To nasz 4 cykl...Lukrecja1208, CestLaVie lubią tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
nick nieaktualnyNunakala wrote:4 cykl to nie jest długo. Głowa do góry możesz porobić badania na własna rękę. Jak pójdziesz do gin to najpewniej Ci powie, ze po roku diagnozuje się w kierunku niepłodności przechodziłam przez to, jak zreszta większość z nas. Chyba, ze zdarzy się jakiś bardziej wnikliwy
-
anka wrote:A ile lat macie?Starania od października 2020
nick nieaktualnyLukrecja1208 wrote:W tym roku kończę 31 a mąż 34. Długo zwlekaliśmy, bo ślub, bo coś tam, a tu się okazuje że to nie jest tak hop siup...
Lukrecja1208 lubi tę wiadomość
-
Lukrecja1208 wrote:Czesc Dziewczyny,
Ja też pokusiłam sie dziś o testowanie, ale totalna biel... 11 albo 12 dpo. Spodziewałam się, ale z tym cyklem wiązałam jakieś większe nadzieje. Teraz myślę czy to już czas na badanie siebie i męża, czy dac sobie jeszcze chwilę i próbować... To nasz 4 cykl...
Ja bym dała sobie czas do roku:) badania pokazują ze 95% par zachodzi w ciąże w ciągu roku, także prawdopodobieństwo ze uda się bez badań jest ogromne 💪🏼
Chyba ze Np obserwujesz brak owulacji u siebie to wtedy bym nie czekałaLukrecja1208, Nunakala lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
anka wrote:Więc myślę że jak minie pół roku to możecie się diagnozować oczywiście jeśli chcesz to możesz zrobić badania hormonów na własną rękę już przed wizytą
anka lubi tę wiadomość
Starania od października 2020
Hehe u mnie tryb panikary wlaczyl się po dwóch nieudanych cyklach 😅 tylko ja w maju przeszlam operacje wyrostka i balam się, że to po tej operacji mogą być jakieś problemy ( za dużo się naczytalam) z drugiej strony jestem zbyt niecierpliwa i jak nie wychodzi to zwyczajnie chce wiedzieć dlaczego. Nie zaluje, że zaczęłam tak wcześnie bo na przyczynę niepowodzen trafiłam dopiero po ponad pół roku gdybym czekala rok to byłaby to strata czasu... a tak mam sprawdzona drożność, maz nasienie i moja głowa jest o wiele spokojniejsza niż byłaby gdybym czekała 😃 w końcu rozpoczęłam leczenie i czuje, ze jestem na dobrej drodze 😊
Nunakala lubi tę wiadomość
13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Domistr wrote:Hehe u mnie tryb panikary wlaczyl się po dwóch nieudanych cyklach 😅 tylko ja w maju przeszlam operacje wyrostka i balam się, że to po tej operacji mogą być jakieś problemy ( za dużo się naczytalam) z drugiej strony jestem zbyt niecierpliwa i jak nie wychodzi to zwyczajnie chce wiedzieć dlaczego. Nie zaluje, że zaczęłam tak wcześnie bo na przyczynę niepowodzen trafiłam dopiero po ponad pół roku gdybym czekala rok to byłaby to strata czasu... a tak mam sprawdzona drożność, maz nasienie i moja głowa jest o wiele spokojniejsza niż byłaby gdybym czekała 😃 w końcu rozpoczęłam leczenie i czuje, ze jestem na dobrej drodze 😊