Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakbyście kiedys natrafiły na takie broszury to też moje dzieło 🙈
Ogólnie stowarzyszenie nie ma jeszcze statusu OPP i nie może zbierać 1,5% podatku więc mamy bardzo okrojony budżet. Dlatego na organizację konferencji muszę prosić o wsparcie finansowe duże fundację, firmy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2023, 09:51
-
Jeśli do tej pory widziałyśmy Cię tu jako "pozamiataną" to aż się nie mogę doczekać nadchodzącej bomby energetycznej
Ja za to jak z zegarkiem w ręce, 9:30 i mnie ścina na mdłości i spankoPAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)
Kariotyp ❓ -
Ogoorkowa wrote:Jeśli do tej pory widziałyśmy Cię tu jako "pozamiataną" to aż się nie mogę doczekać nadchodzącej bomby energetycznej
Ja za to jak z zegarkiem w ręce, 9:30 i mnie ścina na mdłości i spanko
Odpoczywaj skoro masz możliwość, serio!
Ja w każdej kolejnej ciąży wkurzam się na siebie z przeszłości 🙈 pierwsza ciąża a ja zamiast odpoczywać, czytać książki wkurzalam się na nudę. Teraz siłą rzeczy nawet gdybym chciała cały dzień przeleżeć to się nie da 🙄 i często będę Wam tego cicho zazdrościła 🙈 bo nawet jakbym chciała poleżeć to stoją nade mną 3 małe główki i każda coś chce 😂
Obecnie mamy ze starym burzliwe dyskusje bo szukamy samochodu. On - patrzy na wyposażenie wnętrza, jakieś systemy... A ja, jak to baba, uparłam się na taką a nie inną wersję z pięknym przodem i to w konkretnym kolorze 🙈😂 zaraz dojdzie do morderstwa -
Ja właśnie usiadłam
na obiad zrobiłam rosół 🤮 (nie mogę już na niego patrzeć ale Tolka je rosół wiadrami) i upiekłam 4 pizze 🤯
Wczoraj byłam na zakupach i po raz kolejny naszła mnie refleksja - za 5 lat będę robiła zakupy jak typowa amerykańska rodzina, na dwa wózki 😂
Nas jest 5 w tej chwili i jeden obiad to 2 paczki makaronu do spaghetti, 2 kg mięsa na gulasz a jajecznica leci z 20 jaj 😂😂😂
Ja się cieszę, że dzieci mają apetyt ale będę musiała wymienić garnki na większe 😂
Mam wrażenie, że ja całe dnie piore i robię jeść 😂
I pokaże Wam, tak jak obiecałam, moją najnowszą pracęskończyłam dziś o 1 w nocy 🙈 jeszcze trzeba poblokować (czyli wyprać i naciągnąć na mokro, wtedy wzór się ślicznie wyrówna). Nie mogę się doczekać wiosny 😍 do skórzanej ramoneski będzie idealna
Niuśka, Longanimity, Anett93, Kania_czubajka lubią tę wiadomość
-
Sara30 wrote:Ja właśnie usiadłam
na obiad zrobiłam rosół 🤮 (nie mogę już na niego patrzeć ale Tolka je rosół wiadrami) i upiekłam 4 pizze 🤯
Wczoraj byłam na zakupach i po raz kolejny naszła mnie refleksja - za 5 lat będę robiła zakupy jak typowa amerykańska rodzina, na dwa wózki 😂
Nas jest 5 w tej chwili i jeden obiad to 2 paczki makaronu do spaghetti, 2 kg mięsa na gulasz a jajecznica leci z 20 jaj 😂😂😂
Ja się cieszę, że dzieci mają apetyt ale będę musiała wymienić garnki na większe 😂
I pokaże Wam, tak jak obiecałam, moją najnowszą pracęskończyłam dziś o 1 w nocy 🙈 jeszcze trzeba poblokować (czyli wyprać i naciągnąć na mokro, wtedy wzór się ślicznie wyrówna). Nie mogę się doczekać wiosny 😍 do skórzanej ramoneski będzie idealna
Piękna 😍😍😍 -
Meggi110818 wrote:Sara Ty jesteś z Siennicy Rożanej? To prawie moje okolice, moja babcia w krasnystawie mieszkała xlat. Do jakiego ginekologa chodzisz?
W Lublinie prowadzę ciążę
Ale jeśli szukasz dobrego lekarza w Krasnym to z czystym sumieniem polecam T. Palacza
A skąd jesteś? -
Sara30 wrote:W Lublinie prowadzę ciążę
Ale jeśli szukasz dobrego lekarza w Krasnym to z czystym sumieniem polecam T. Palacza
A skąd jesteś?
A lbn kto? Nie jestem w ciąży - jeszcze 😏, ale już wiem że u poprzedniego gina nie chce prowadzić ciąży😣🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2023, 17:27
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Obecnie Lublin od czasów studiów, 15 lat już. Wcześniej okolice Krasnegostawu.
A lbn kto? Nie jestem w ciąży - jeszcze 😏, ale już wiem że u poprzedniego gina nie chce prowadzić ciąży😣🤔
Dr.hab Piotr Czuczwar. Właśnie Palacz mnie do niego wysłał, ze względu na ciąże wysokiego ryzyka (Czuczwar się właśnie w takich lubuje). Aczkolwiek dla mnie Palacz jest TOP1. Chodziłam do niego zawsze na luzie, pożartował. Takie wspólne flow było, zawsze szanował moje wybory i podejście. Z tym że, właśnie ze względu na obciążony wywiad odesłał mnie do dr. Czuczwara tak na wszelki wypadek
Ale Palacz też przyjmuje w LBN. Obaj pracują na JaczewskiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2023, 17:33
-
Sara30 wrote:Ja właśnie usiadłam
Sara ta chusta jest przepiękna ❤️ zazdroszcze wam tej umiejętności 😍 -
Sara30 wrote:Dr.hab Piotr Czuczwar. Właśnie Palacz mnie do niego wysłał, ze względu na ciąże wysokiego ryzyka (Czuczwar się właśnie w takich lubuje). Aczkolwiek dla mnie Palacz jest TOP1. Chodziłam do niego zawsze na luzie, pożartował. Takie wspólne flow było, zawsze szanował moje wybory i podejście. Z tym że, właśnie ze względu na obciążony wywiad odesłał mnie do dr. Czuczwara tak na wszelki wypadek
Ale Palacz też przyjmuje w LBN. Obaj pracują na Jaczewskiego
Znam go, byłam raz u niego po ciąży pozamacicznej, jakoś tydzień po wyjściu ze szpitala. Szukałam lekarza, który mnie pokieruje dalej, pomoże zajść w ciążę i będzie prowadził. Ale niestety olał mnie, zrobił szybko usg I tekst "ja Pani historii nie znam, niech wraca Pani do prowadzącego"... Nawet nie zdążyłam powiedziec że mojej cp nikt nie prowadził bo ja wylądowałam szybko od razu w szpitalu. Więc dla mnie już jest na NIE🙈. Chociaż na dużo opinii i w pakiecie go mam medycznym. Więc szukam dalej 🙈😀O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Znam go, byłam raz u niego po ciąży pozamacicznej, jakoś tydzień po wyjściu ze szpitala. Szukałam lekarza, który mnie pokieruje dalej, pomoże zajść w ciążę i będzie prowadził. Ale niestety olał mnie, zrobił szybko usg I tekst "ja Pani historii nie znam, niech wraca Pani do prowadzącego"... Nawet nie zdążyłam powiedziec że mojej cp nikt nie prowadził bo ja wylądowałam szybko od razu w szpitalu. Więc dla mnie już jest na NIE🙈. Chociaż na dużo opinii i w pakiecie go mam medycznym. Więc szukam dalej 🙈😀
Ale Czuczwar czy Palacz?
Ja u Czuczwara byłam 2 razy i niewiele mogę o nim powiedzieć. Ale do Palacza chodziłam kilka lat i zawsze czułam się zaopiekowana. Ale też prawdę mówiąc nie miałam większych problemow ginekologicznych... -
Maiora wrote:Znam to mnie dziś naszło na placka po węgiersku a męża na wątrobkę i skończyło się na zamówieniu żarcia na dowóz 😂 dzięki Ci panie za mieszkanie w mieście 😂
Sara ta chusta jest przepiękna ❤️ zazdroszcze wam tej umiejętności 😍
Jak ja zazdroszczę mieszkańcom dużych miast, że mają pyszne.pl 😂
Ja bym zjadła coś takiego fajnego, a koniec końców gotuję to co reszta rodziny chce 🤐
Chodzi za mną barszcz czerwony i krokiety z grzybami 🤤 -
Dziewczyny, dzień dobry, ja tylko na chwilę. Agentka, wiem, że jesteś z Poznania. Jakie badania robiłaś i do jakiego lekarza wybrałaś się po pierwszej stracie? Możesz się odezwać na priv. Ja się umówiłam do reumatologa na Luxmed, zastanawiam się czy wypisze mi bez problemu skierowania na badania krwi. Bo od Endo chce wszystkie krzywe, pakiet tarczycowy, hormonalny i tu wiem, że nie będę miała większego problemu w tej kwestii.
Powoli staje na nogi, wydaje mi się, że plan następne miesiące mam, ale diagnostykę chciałabym zacząć jak najszybciej, zresztą, nie lubię czekać.
Psychicznie jest dobrze, ale chyba tylko dlatego, że w odpowiednim czasie dostałam dobrą pomoc psychologa.
Wam niezmiennie życzę wszystkiego dobrego i trzymam za Was kciuki. Ja mam nadzieję, że mimo zabiegu łyżeczkowania, mój organizm dojdzie szybko do siebie.
Ps z dobrych wiadomości, dostaje umowę w pracy na kolejne 3 miesiące. Przynajmniej tu mam stabilną sytuację. Jestem w pozytywnym szoku, bo spodziewałam się, że polecę na bruk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2023, 17:55
-
Sara30 wrote:Ale Czuczwar czy Palacz?
Ja u Czuczwara byłam 2 razy i niewiele mogę o nim powiedzieć. Ale do Palacza chodziłam kilka lat i zawsze czułam się zaopiekowana. Ale też prawdę mówiąc nie miałam większych problemow ginekologicznych...O ❤️
Z ❤️ -
Bezimienna jesteś niesamowicie dzielna 💪 działasz, zamiast się załamywać.
Ja bardzo mocno trzymam kciuki aby wszystko szło zgodnie z planem i abyś w odpowiednim momencie wróciła do nas z dobrą nowiną ❤️ -
Meggi110818 wrote:Czuczwar
Spróbuj do Palacza. Jego z czystym sumieniem polecam.
Edit; w Lublinie Palacz przyjmuje w przychodni na Kapucyńskiej. To praktycznie na przeciwko placu Litewskiego.
Opinie w necie ma rewelacyjne i ja też go polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2023, 18:04
-
Maiora u mnie dziś tak leniwie, że bardziej się chyba nie da
Zamówiłam właśnie kebaba mimo ze teoretycznie od kilku dni jestem na cateringu dla kobiet w ciąży 😅
Apropo- czy trochę coli jest akceptowalne? Mam mega ochotę a się wstrzymuje, bo to straszny szajs.
Sara ale robisz czadowe rzeczy!
Bezimienna wysłałam Ci zaproszenie, bo chyba tylko tak się da na priv? Chętnie Ci wszystko napisze. Podczytywałam na wątkach poronieniowych, co tam u Ciebie. Mam nadzieje, że szybko wrócisz do pełni sił🍀Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Sara30 wrote:Jak ja zazdroszczę mieszkańcom dużych miast, że mają pyszne.pl 😂
Ja bym zjadła coś takiego fajnego, a koniec końców gotuję to co reszta rodziny chce 🤐
Chodzi za mną barszcz czerwony i krokiety z grzybami 🤤